BP-bankingfinance.nl » ‘Wolf of Wall Street’ biedt crypto-advies: ‘Ik zou geschokt zijn als je geen geld zou verdienen’
'Wolf of Wall Street' biedt crypto-advies: 'Ik zou geschokt zijn als je geen geld zou verdienen'

‘Wolf of Wall Street’ biedt crypto-advies: ‘Ik zou geschokt zijn als je geen geld zou verdienen’

Jordan Belfort adviseert beleggers om Bitcoin-cryptocurrency te behandelen als een waardeopslag tegen stijgende inflatie.

Wall Street-makelaar Jordan Belfort staat bekend om zijn frauduleuze verleden en zijn buitensporige levensstijl. Hij speelde samen met Leonardo DiCaprio in Martin Scorsese’s Wolf of Wall Street, dat de opkomst en ondergang van Belfort beschrijft. Tegenwoordig is Belfort echter een populaire motiverende spreker die nog steeds actief is op de markten. Ook digitale activa zoals cryptocurrencies.

In de loop der jaren is Belfort een echte crypto-bull geworden, oftewel een investeerder die de toekomst van digitale munten als zeer rooskleurig ziet. Zo heeft Belfort in het verleden gepleit voor snellere en betere regulering van cryptocurrencies. Volgens cryptobulls zou dit kunnen leiden tot een grote adoptiegolf, omdat het de cryptowereld minder duister en risicovol maakt voor investeerders. Belfort sprak ook regelmatig over de cryptocurrency Ripple, waarvan de ontwikkelaars momenteel een rechtszaak aanspannen met de Amerikaanse aandelenmarkt.

Dit keer kwam Belfort met enkele tips voor beleggers die erover denken om cryptocurrencies te verkopen tijdens een bearmarkt.

Bitcoin als een schuilplaats tegen inflatie

Bitcoin als een schuilplaats tegen inflatie

Tijdens een interview met Yahoo Finance is Belfort van mening dat beleggers verder moeten kijken dan “een horizon van 12 of 24 maanden” wanneer ze in Bitcoin beleggen. Beleggers moeten Bitcoin zien als een langetermijnafdekking tegen inflatie. Bijna de hele wereld heeft de afgelopen maanden te maken gehad met historische inflatieniveaus als gevolg van de COVID-crisis, stimuleringsmaatregelen en de oorlog in Oekraïne.

“Met een beetje geluk denk ik dat je over 24 maanden echt betaald wordt”, merkte Belfort op. Maar als je drie of vijf jaar wacht, zou het me verbazen als je geen geld verdient. See the article : Europese bankentoezichthouder bezorgd: niet genoeg crypto-experts voor nieuwe wet. De fundamenten van Bitcoin zijn erg sterk. “

Belfort wijst op een ingebouwd plafond voor Bitcoin-aandelen. “Het aanbod is beperkt en als de inflatie blijft stijgen, zal er een tijd komen dat Bitcoin zal worden verhandeld voor meer en minder waardevolle activa zoals groeiaandelen”, concludeerde Belfort.

Investeren in een cryptofonds | Investeren in cryptofondsen
On the same subject :
Investeren in een crypto beleggingsfonds kan een interessante aanvulling zijn op een…

Koen K.