BP-bankingfinance.nl » Welke cryptovaluta kopen in 2022? Top 5 beste crypto’s om nu te kopen
Welke cryptovaluta kopen in 2022? Top 5 beste crypto's om nu te kopen

Welke cryptovaluta kopen in 2022? Top 5 beste crypto’s om nu te kopen

Het onderstaande artikel is een ingezonden stuk en valt niet onder de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen. De informatie en adviezen op deze website zijn uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden.

Ben je op zoek naar de beste cryptocurrencies om nu te kopen, of wil je weten welke cryptocurrencies je in 2022 het beste kunt kopen voor goede resultaten? U bent bij ons aan het juiste adres. In dit artikel kijken we naar de beste cryptocurrency om nu te kopen.

We analyseren verschillende van de beste cryptomunten die momenteel beschikbaar zijn, zodat u de beste cryptocurrency voor 2022 kunt bepalen. Lees dus verder om erachter te komen welke cryptocurrency u nu het beste kunt kopen voor succes.

>>>Investeer in de beste crypto 2022<<<

>>>Welke cryptocurrency gaat vandaag stijgen? Investeer in TAMA!<<<

Welke Crypto Kopen in 2022 – 5 van de Beste Cryptos om nu te Kopen nader bekeken 

Welke Crypto Kopen in 2022 – 5 van de Beste Cryptos om nu te Kopen nader bekeken 

Soms lijkt het alsof er geld voor het grijpen ligt in de cryptowereld. Laat je echter niet misleiden door de succesverhalen, want bepalen welke crypto-weddenschappen de moeite waard zijn, is niet eenvoudig. To see also : Bitcoin-prijs leidt tot herstel, maar analisten waarschuwen voor berenval. Elke week worden er nieuwe cryptocurrency-projecten toegevoegd, waarvan sommige succesvol zullen zijn, maar naar verwachting zullen er minstens zoveel mislukken.

Om dit proces te helpen, hebben we vijf cryptocurrencies geselecteerd die volgens marktanalisten tot de beste behoren om op dit moment te kopen. Het verwijst naar het diverse aanbod van momenteel de beste cryptomunten. We bespreken bijvoorbeeld de blockchain gaming cryptocurrency Metaverse en Bitcoin’s bekende uitdager Ethereum.

Vraag je je af welke cryptocurrency moet ik kopen of welke cryptocurrency moet ik niet kopen? Lees dan verder om alles te weten te komen over de beste cryptocurrencies om te kopen.

1. Tamadoge (TAMA) – De Beste Crypto om te Kopen in 2022

Welke cryptovaluta moet ik kopen? Als iemand ons die vraag stelt, wijzen we vaak niet op een specifieke valuta, maar op de kenmerken waarmee je de beste cryptovaluta in 2022 kunt identificeren. Read also : Een handige checklist voor het vinden van goede aandelen. Welke kenmerken hebben de beste cryptomunten gemeen?

Om te beginnen functionaliteit. Meme-munten zijn leuk, maar tokenomics, en vooral applicaties, zijn belangrijk om op de lange termijn uit te groeien tot een winstgevende investering.

Dat is waar Tamadoge in het spel komt. Dit is een nieuw cryptoproject – wat een bijkomend voordeel is – dat sterk lijkt op meme-munten zoals Dogecoin, Shiba Inu en Safemoon, maar een extra niveau van ontwikkeling en functionaliteit heeft dat dit project interessant maakt.

Tamadoge is een spel om geld te verdienen. Dit betekent dat Tamadoge-spelers beloningen kunnen verdienen in de vorm van cryptocurrency via hun in-game prestaties. Hiervoor wordt een eigen cryptocurrency genaamd TAMA gebruikt. Spelers kunnen vervolgens TAMA gebruiken om nieuwe in-game items te kopen of deze in te wisselen voor andere cryptocurrencies.

In Tamadoge fok je een huisdier dat je hebt gedolven als een unieke NFT. Je koopt eten en andere dingen voor je digitale huisdier tot het volwassen is. Als de tijd daar is, kun je je Tamadoge laten strijden tegen die andere spelers in ruil voor prijzen. Het hele concept doet je misschien denken aan een moderne versie van Tamagotchi gemengd met Dogecoin.

Tamadoge is momenteel alleen beschikbaar voor pre-order. Tijdens deze voorverkoop betalen beleggers een vaste prijs in rondes voor het gewenste aantal TAMA-tokens. Tot nu toe heeft Tamadoge al 6.884.000 euro aan investeringsgeld opgehaald. Zo kunnen ze in de toekomst werken aan het plan, de functionaliteit en de marketingcampagne.

Het is een goed teken dat er zoveel interesse is in Tamadoge, en met de aanstaande LBank IPO zien we het ook als een van de beste cryptocurrencies om nu te kopen. Als je wilt weten welke cryptocurrency-aankoop vandaag een goede kans van slagen geeft, bekijk dan de voorverkoop van TAMA!

>>>Meer informatie over TAMA-voorbestelling<<<

Crypto CFD's: een handige manier om te beleggen in cryptomunten?
See the article :
Als je wilt investeren in cryptomunten, dan zijn er verschillende manieren om…

Welke Crypto Kopen 2022  – Zo Investeer je in TAMA

Welke Crypto Kopen 2022  – Zo Investeer je in TAMA

TAMA is ons antwoord op de vraag welke cryptocurrency te kopen in 2022! Hoe doe je dit eigenlijk met een cryptocurrency die nog in de pre-sale fase zit? Hieronder leggen we in een paar korte stappen uit hoe je kunt investeren in een van de beste cryptocurrencies om dit jaar te kopen. Read also : Crypto-advertenties zijn volledig ongereguleerd.

Hiervoor heb je een wallet nodig, wat crypto credits in de vorm van Ethereum (ETH) of Tether (USDT) en internettoegang. Heb je nog geen wallet of cryptocurrency? Dat is geen probleem, want in een stappenplan vertellen we je meteen hoe je daar komt.

STAP 1 – Installeer een Crypto Wallet

De eerste stap is het installeren van een cryptowallet. We raden aan om MetaMask of Trust Wallet te downloaden, beide zijn gratis opties die eenvoudig te installeren zijn op je smartphone, tablet of computer. Beide wallets worden door miljoenen investeerders gebruikt en zijn niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook veilig.

Wij gebruiken zelf MetaMask. Je kunt de wallet gratis downloaden via de website van MetaMask en als extensie installeren in bijvoorbeeld Google Chrome. Bezoek daarna de Tamadoga pre-sale website en ga verder met stap 2. .

STAP 2 – Koppel je nieuwe Crypto Wallet aan de website van Tamadoge

We beginnen met het verbinden van uw crypto-portemonnee met de Tamadoge-voorverkoopsite. Klik op de link om naar de website te gaan en klik op de gele knop om je portemonnee te koppelen. De wallet vraagt ​​je hiervoor autorisatie (toestemming). Bevestig dit.

Nu heb je de mogelijkheid om te investeren in TAMA-tokens. Dit kan op 3 manieren:

STAP 3 – Claim de door jou gekochte TAMA crypto coins

Ten slotte ben je op zoek naar de TAMA-cryptomunten waarin je hebt geïnvesteerd. Dat kan met de gouden knop op de website nadat de voorverkoop is afgelopen. Uiteraard volgt deze aankondiging via alle social media kanalen en de Tamadoga website wanneer de beste crypto 2022 mogelijk is.

Mogelijk moet u TAMA apart in uw portemonnee stoppen. Voer hiervoor de volgende gegevens in via de instellingen van de portemonnee die u gebruikt. Gebruik met MetaMask ‘Instellingen’ en vervolgens ‘Token importeren’. Vul dan de TAMA contractgegevens in:

Tamadoge Contract

Adres: 0x12b6893cE26Ea6341919FE289212ef77e51688c8

>>>Investeer in Tamadoge<<<

2. Battle Infinity (IBAT) – Blockchain Gaming Platform met Play-to-Earn integratie en eigen Metaverse

De volgende op onze lijst met de beste cryptocurrencies om te kopen is Battle Infinity. Dit is een nieuw blockchain-gamingplatform dat de wereld van fantasiesporten stormenderhand wil veroveren. Om dit te bereiken werken ze hard aan een eigen ecosysteem met verschillende functionaliteiten.

Het bevat een fantastisch sportspel om te spelen en te verdienen, zijn eigen metaverse, cryptocurrency-handelsmogelijkheden, een NFT-markt en een investeringsmotor. Ze zijn allemaal gekoppeld aan de cryptocurrency IBAT, die bij elke transactie binnen het ecosysteem wordt gebruikt.

Deze IBAT-token werd onlangs aangeboden in een pre-sale, waar zoveel hype was dat de token veel eerder uitverkocht was dan verwacht. De munt is nu ook verkrijgbaar via de decentrale beurs PancakeSwap, waar ook IBAT in korte tijd met meer dan 700% is gestegen ten opzichte van de voorverkoopprijs.

Battle Infinity is een van de best ontworpen en meest veelbelovende blockchain-projecten die we de afgelopen tijd hebben gezien. Het India-team heeft veel kennis en expertise in huis en een uitgebreide roadmap om het plan gefaseerd uit te voeren. Tot nu toe doen ze het goed en ook voor de rest van 2022 lijkt dit een van de beste cryptocurrencies voor nu.

>>>Beste cryptocurrency Battle Infinity Buy<<<

3. Lucky Block (LBLOCK) – Beste Crypto om nu te Kopen en mee te doen aan mooie giveaways

Welke crypto je vandaag ook kunt kopen, het is Lucky Block. Dit is een decentraal platform voor NFT-wedstrijden en giveaways, waarmee je mooie prijzen kunt winnen.

Het idee is heel eenvoudig: door een collectie NFT’s in beperkte oplage aan te bieden, kun je een aantal ‘kansen’ verwerven. The Lucky Block verdeelt vervolgens de beloning aan alle NFT-bezitters uit de opgegeven verzameling. En ze kunnen heel interessant zijn!

Er zijn momenteel NFT-wedstrijden die een miljoen aan Bitcoin weggeven, een mega-herenhuis dat ook een miljoen omvat, en verschillende andere luxe prijzen zoals een 5-sterrenvakantie, een flitsende Lamborghini of de originele Bored Ape Yacht Club NFT.

Het unieke aan Lucky Block is dat ze deze wedstrijden via de blockchain laten lopen. Het maakt geven volledig transparant en eerlijk, en bovendien toegankelijk voor iedereen in de wereld. Zo weet je zeker dat de winacties niet veranderen.

Je hebt je eigen LBLOCK-token nodig om deel te nemen. U kunt hiermee NFT’s kopen. Bovendien kun je door LBLOCK te houden ook andere voordelen claimen voor de Lucky Block-community, die nu tienduizenden leden heeft.

>>>Investeer in Lucky Block<<<

4. Ethereum (ETH)  – Beste Crypto 2022 met aanstaande merge ETH 2.0 in het vooruitzicht

Ethereum bevindt zich op een belangrijk kruispunt. De grootste altcoin ter wereld schakelt binnenkort over van het Proof-of-Work-systeem naar het Proof-of-Stake-mechanisme. Dit is een meer zuinige en vooral zuinige manier van werken, wat een aantal grote voordelen met zich meebrengt.

Problemen met netwerkschaling zouden bijvoorbeeld moeten worden verbeterd om ervoor te zorgen dat Ethereum kan blijven functioneren als de grootste cryptocurrency voor het verwerken van transacties via slimme contracten. Het ziet er naar uit dat het in september eindelijk gaat gebeuren en de verwachtingen zijn hooggespannen.

Ethereum is nog steeds de op één na grootste cryptocurrency ter wereld, net achter Bitcoin. Waar Bitcoin echter veel duurder en moeilijker te gebruiken is, doet Ethereum het veel beter. Met de Ethereum 2.0-update lijkt dit verschil nog duidelijker te worden, en ETH is goed op weg om in 2022 de beste cryptocurrency te worden.

>>>Investeer in Tamadoge<<<

5. Decentraland (MANA) – Beste Crypto coins voor de Metaverse in 2022

De metavers. We hebben er allemaal van gehoord en het ziet ernaar uit dat deze niche de komende jaren alleen maar zal uitbreiden met techreuzen als Facebook (nu: Meta) die zich er volledig voor inzetten.

Decentraland is een van de grootste en bekendste metaverses van de afgelopen jaren. Ze hebben een enorme groei gezien en als je je afvraagt ​​welke crypto je nu moet kopen, lijkt de MANA-token van Decentraland een goede keuze.

In 2022 wordt de kansspelsector naar verwachting veel groter, met een verdubbeling van de marktwaarde in 2025. Dit lijkt ook goed voor de metaverse, aangezien het binnen Decentraland op een nieuwe, creatieve manier gespeeld kan worden. U kunt bijvoorbeeld investeren in digitaal vastgoed door een stuk grond binnen Decentraland te kopen!

>>>Investeer in Tamadoge<<<

Bitcoin Meester: het Nederlandse platform om uw cryptocurrencies veilig te verhandelen
See the article :
De termen crypto, Bitcoin en cryptocurrencies hoor je vast vaak om je…

Welke Crypto Kopen 2022 – Conclusie Beste Cryptos Om Nu Te Kopen

Welke Crypto Kopen 2022 – Conclusie Beste Cryptos Om Nu Te Kopen

We hebben nu de top 5 cryptocurrencies besproken om nu te kopen en we hopen dat dit je zal helpen een beslissing te nemen over welke cryptocurrency je vandaag moet kopen, de beste keuze is. Om het risico zoveel mogelijk te spreiden raden wij u aan 2 of 3 van bovenstaande projecten te kiezen en een deel van uw vermogen te beleggen.

Houd er rekening mee dat er geen garantie is dat een cryptoproject succesvol zal zijn en dat u winst zult maken. Door echter op tijd en op het juiste moment te investeren in de beste crypto 2022, begin je in ieder geval goed. Doe altijd je eigen onderzoek en bepaal vervolgens welke de beste cryptocurrency is om te kopen.

Het bovenstaande artikel is een ingediend stuk en valt niet onder de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen. De informatie en adviezen op deze website zijn uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden.

Is 2022 nog interessant om in crypto te investeren?
Read also :
Als je het nieuws de afgelopen jaren een beetje hebt gevolgd, weet…

Welke Coin gaat stijgen in 2022?

Welke Coin gaat stijgen in 2022?

welke cryptocurrencies te investeren in 2022 â Verwachte winsten van cryptocurrencies

  • Zilliq. ZIL is, net als de rest van de markt, gebonden aan de beweging van de bitcoin-prijs. …
  • Vechain. …
  • Ethereum (ETH) …
  • Elrond. …
  • Litecoins (LTC) …
  • Rimpel (XRP) …
  • EOS (EOS) …
  • Bitcoin Cash (BCH)

Welke Altcoins hebben Toekomst 2022?

Welke Altcoins hebben Toekomst 2022?

Wat is de beste cryptomunt in 2022 om meer te kopen? Een andere cryptomunt die je kunt beschouwen als de beste om in 2022 te investeren, is Litecoin. Met de LTC-token, gebaseerd op Bitcoin, werd Litecoin in 2011 gelanceerd door Charlie Lee. Litecoin wordt vaak het zilver van het goud van Bitcoin genoemd.

Welke altcoin zal groeien in 2022? Welke Crypto zal groeien in 2022? Conclusie Onze favoriete keuzes zijn Tamadoge, het nieuwe Play-to-Earn-platform, Lucky Block en Battle Infinity. Dit zijn veelbelovende altcoins met toepassingen in de snelgroeiende game-industrie en een munt die profiteert van de DeFi-hype.

Kan Cardano 1000 euro waard worden?

In 2030 zal de munt de grens van 1.000 euro weten te doorbreken. Analisten verwachten tegen het einde van het jaar een prijs van 1.020 euro.

Is het verstandig om Cardano te kopen?

Moet ik Cardano ADA kopen of niet? Zoals vaak wordt gezegd, hangt het al dan niet kopen van een belegging af van uw situatie als belegger. Als je wat geld hebt om te investeren wat je je kunt veroorloven te verliezen en je gelooft in het project achter Cardano, dan is Cardano een zeer goede keuze om te investeren.

Kan Cardano 100 euro?

Kan Cardano 10 euro worden? Technisch gezien kan Cardano 10 euro worden als genoeg grote investeerders ADA kopen als cryptocurrency. Hoe meer live updates Cardano maakt, hoe groter de kans dat de interesse in Cardano groeit.

Hoe weet je of een Coin gaat stijgen?

Als je wilt weten welke cryptowaarde het snelst zal groeien, is het handig om hiervoor meerdere apps te downloaden. Het is altijd een goed idee om de markt te volgen. Door de markt goed te volgen, weet je al snel welke cryptocurrency gaat stijgen. Welke crypto is in ieder geval in opkomst.

Hoe kan een munt groeien? Daardoor spelen emoties veel: goed nieuws is vaak gewild, er wordt steeds meer gekocht, de prijs zal hier stijgen. Slecht nieuws zorgt ervoor dat mensen sneller verkopen en minder nieuwe cryptocurrencies kopen, wat hun waarde zal verminderen.

Kan je meer dan je inleg verliezen in crypto?

Meer geld verliezen aan crypto dan u heeft geïnvesteerd Het is mogelijk om meer geld te verliezen aan crypto dan u heeft geïnvesteerd. Laten we zeggen dat u $ 50 in crypto hebt geïnvesteerd en dat de prijs binnen een week met 50% daalt. Dan is jouw €50 nog €25 waard. Als de prijs nu met 50% daalt, blijft er € 12,50 over.

Hoeveel mensen verliezen geld met crypto? De meeste met bescheiden bedragen tot 2.500 euro. Maar de AFM, de financiële waakhond, schat dat zo’n 100.000 Nederlanders in grote financiële problemen komen als de cryptomarkt instort.

Kan je rijk worden met crypto?

Rijk worden met crypto is nog steeds mogelijk, maar je moet geduld hebben. Het is verstandig om op verschillende tijdstippen te beleggen. Onderzoek altijd verschillende projecten, zodat u weet waar u in investeert.

Kan je echt rijk worden met crypto?

Gelukkig is het nog niet te laat om rijk te worden met cryptocurrency. Er zijn 3 manieren die vaak worden gebruikt om rijk te worden met cryptocurrency. De eerste is investeren in munten met een lage marktkapitalisatie, de tweede is mijnbouw en de laatste is cryptohandel.

Kan je al je geld verliezen met crypto?

Er zijn veel criminelen actief in de wereld van cryptocurrency. Hackers proberen uw digitale portemonnee te beroven. Soms is de Bitcoin-marktpret ineens weg en ben je al je cryptocurrency kwijt.

Is het verstandig om te investeren in crypto?

De prijsvorming van Bitcoin is ondoorzichtig. Het risicoprofiel van beleggen in Bitcoins is daarom onduidelijk en alleen al om deze reden is beleggen in Bitcoins onverstandig. Fluctuaties zijn hoog, evenals het risico. Bovendien zijn transacties niet transparant.

Kan je een miljonair worden door crypto?

Helaas is er geen snelle oplossing om snel geld te verdienen met cryptocurrency, anders zou iedereen het doen. De kans dat je miljonair wordt met cryptocurrency door iets stoms te doen is erg klein. Dergelijke verhalen dateren uit de begintijd van bitcoin of zijn gebaseerd op een ongegronde hype.

Is crypto goede investering?

Bitcoin is een investering die u weinig garanties biedt. Denk dus niet dat het een makkelijke manier is om snel rijk te worden, want je kunt net zo snel veel geld verliezen. Er zijn veel factoren die meespelen waar u als belegger geen invloed op heeft.

Kan je meer verliezen dan inleg crypto?

Geld verliezen met cryptocurrency is nooit leuk, maar de schade kan worden beperkt als je weet hoe je moet reageren op een prijsdaling. Zeker weten, want het is bijna onmogelijk om al het geld dat je in cryptocurrency investeert kwijt te raken. Het is echter mogelijk om uw inleg te verliezen.

Kan je een miljonair worden door crypto?

Helaas is er geen snelle oplossing om snel geld te verdienen met cryptocurrency, anders zou iedereen het doen. De kans dat je miljonair wordt met cryptocurrency door iets stoms te doen is erg klein. Dergelijke verhalen dateren uit de begintijd van bitcoin of zijn gebaseerd op een ongegronde hype.

Kan je meer dan je inleg verliezen in crypto?

Meer geld verliezen aan crypto dan u heeft geïnvesteerd Het is mogelijk om meer geld te verliezen aan crypto dan u heeft geïnvesteerd. Laten we zeggen dat je € 50 in crypto hebt geïnvesteerd en dat de prijs in een week met 50% daalt. Dan is jouw €50 nog €25 waard. Als de prijs nu met 50% daalt, blijft er € 12,50 over.

Is Bitvavo te vertrouwen?

Bitvavo is absoluut een betrouwbare uitwisseling. Zo is Bitvavo momenteel een van de snelst groeiende crypto brokers van Europa en de grootste crypto exchange van Nederland. Dit komt mede door de functionaliteit van de beurs, extreem lage handelskosten en de eenvoud van het platform.

Wie is eigenaar van Bitvav? Mark Nuvelstijn, Jelle de Boer en Tim Baardse zijn de drie oprichters van Bitvav.

Hoelang uitbetaling Bitvavo?

Bankoverschrijving binnen Nederland: 1 werkdag (ma-vr) Internationale overschrijving: 2 werkdagen (ma-vr)

Hoe lang duurt bijschrijven Bitvavo?

Als u een correcte SEPA-betaling heeft gedaan vanaf een Nederlandse bankrekening, wordt uw betaling binnen één werkdag (ma-vr) goedgekeurd. Als u een correcte SEPA-betaling heeft gedaan vanaf een buitenlandse bankrekening, wordt uw betaling binnen twee werkdagen (ma-vr) goedgekeurd.

Waarom komt mijn geld niet op Bitvavo?

Als uw digitale valuta niet succesvol is aangekomen, kan dit de volgende oorzaken hebben: U heeft digitale valuta verzonden die de Bitvavo-portemonnee niet ondersteunt. Sommige digitale valuta vereisen een aanvullende beschrijving (voor EOS, NEM, STEEM, XLM en XRP).

Kan Bitvavo omvallen?

Moet Bitvavo B.V. Als het uitvalt, staan ​​de tegoeden van de gebruiker in de Bitvavo Payments Foundation. We hadden verschillende opnames op onze bankrekening. Bekijk een screenshot van een van de betalingen.

Wat kost uitbetalen Bitvavo?

Een blockchain-vergoeding is een standaard onderdeel van het verzenden van digitale valuta, of u dit nu via Bitvav doet of niet. Bitvavo brengt echter geen extra kosten in rekening voor het opnemen van digitale valuta.

Hoe veilig is mijn geld bij Bitvavo?

Bitvavo beschermt gebruikers tegen faillissement: Alle cryptocurrencies van gebruikers worden opgeslagen in de Bitvavo Payments Foundation, mocht Bitvavo ooit failliet gaan, dan zijn alle cryptocurrencies hier nog veilig. Bitvavo is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank: Bitvavo voldoet aan alle eisen van DNB.

Kan Bitvavo gehackt worden?

Bitvavo maakt daarom gebruik van externe beveiligingsaudits. Dat betekent dat ze gespecialiseerde IT-beveiligingsbedrijven uitnodigen om tests uit te voeren. In deze zogenaamde penetratietesten proberen deze bedrijven binnen te dringen in het Bitvavo-netwerk. Je kunt dit beschouwen als goedaardige hackers.

Is je geld op Bitvavo verzekerd?

Bitvavo mag zich nu met trots de grootste beurs van Nederland noemen. In 2020 bereikten ze een handelsvolume van 3 miljard euro en het jaar is nog niet voorbij. Bovendien staan ​​ze officieel geregistreerd bij De Nederlandsche Bank en zijn de wallets verzekerd tot een verlies van 255 miljoen dollar.

Hoe veilig is mijn geld bij Bitvavo?

Bitvavo beschermt gebruikers tegen faillissement: Alle cryptocurrencies van gebruikers worden opgeslagen in de Bitvavo Payments Foundation, mocht Bitvavo ooit failliet gaan, dan zijn alle cryptocurrencies hier nog veilig. Bitvavo is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank: Bitvavo voldoet aan alle eisen van DNB.

Koen K.