BP-bankingfinance.nl » Wat is PolyTrade (HANDEL)? Snel betaalde facturen ontvangen
Wat is PolyTrade (HANDEL)? Snel betaalde facturen ontvangen

Wat is PolyTrade (HANDEL)? Snel betaalde facturen ontvangen

PolyTrade (TRADE) wil de toekomst van onze financiële wereld veranderen. Dat doen ze met hun DeFi-platform. Op dit platform bieden ze een systeem dat facturen direct, volledig automatisch kan betalen met stablecoins. Zo hoeft u als factuuruitgever niet langer weken of maanden te wachten op de betaling van de factuur. PolyTrade zorgt ervoor dat u uw geld direct ontvangt.

Het mag duidelijk zijn dat PolyTrade een heel groot probleem wil oplossen. Een probleem dat niet eenvoudig op te lossen was. Toch is PolyTrade erin geslaagd. Laten we eens kijken naar wat PolyTrade is, hoe het werkt en waarom het zo’n interessant cryptoproject is.

Bekijk snel

Bekijk snel

On the same subject :
ASMI uit Q2, Besi, Aalberts, Sligro en Nedap, Tesla +1,5% in Q2…

Wat is PolyTrade (TRADE)?

Wat is PolyTrade (TRADE)?

PolyTrade kan worden gezien als een brug tussen DeFi (Decentralized Finance) en TradFi (Trading Finance). Heeft u een bedrijf? Dan heeft u helaas te maken gehad met mensen die hun facturen te laat of helemaal niet betalen. Zelfs als u geen bedrijf heeft, kunt u zich waarschijnlijk voorstellen dat dit probleem zich voordoet. Read also : Symbool van de Oekraïense valutawissel WhiteBIT verschijnt mogelijk op de beroemde doos van de Spaanse voetbalclub. Nu kunnen ondernemers PolyTrade gebruiken.

Tokenizen van facturen

Op het PolyTrade-platform kunnen bedrijven facturen tokeniseren. Dit betekent dat ze hun factuur omzetten in een uniek token dat op de blockchain draait. See the article : Bitcoin keldert onder $ 25.000: weer cryptochaos. In dit geval worden non-fungible tokens of NFT’s gebruikt. Dit zijn lopers die van elkaar te onderscheiden zijn doordat ze een unieke karaktereigenschap hebben.

NFT’s zijn ideaal voor het tokeniseren van deze rekeningen. Dit komt omdat elke factuur uniek is en als een afzonderlijk geval moet worden behandeld. Door een factuur te tokeniseren, kan een echte factuur worden omgezet in een on-chain factuur.

Facturen betalen met yield farming

Als betalende partij kunt u de verkoper vergezellen als deze naar PolyTrade wil gaan (of vice versa). Als koper kunt u krediet opbouwen bij PolyTrade. Zo hoeft u een factuur niet direct te betalen, maar kunt u deze wel open laten staan. Read also : Hoe aandelen te vergelijken met dividendinkomsten. De verkopende partij ontvangt echter direct zijn geld. Dit geld komt uit de liquiditeitspool van PolyTrade.

Gebruikers kunnen liquiditeit toevoegen aan de liquiditeitspool om leveranciersfacturen rechtstreeks te betalen. Als beloning ontvangen deze liquiditeitsverschaffers een rente in de vorm van stablecoins en TRADE-tokens. TRADE is daarom een ​​beloningstoken voor iedereen die PolyTrade gebruikt.

Als je rendement op je crypto wilt behalen, is PolyTrade daarom een ​​ideaal platform. Hoe hoog de rente is, verschilt per termijn en per factuur.

Controle van gebruikers en kredietwaardigheid

Om krediet op te bouwen, moet u eerst zekerheden stellen. Ook kan de kredietwaardigheid van een koper worden gecontroleerd door leden van de gemeenschap. Ze ontvangen beloningen in de vorm van TRADE-tokens wanneer ze dit soort taken uitvoeren. Doordat er een controle wordt uitgevoerd, lopen alle betrokken partijen minder risico.

Investeren in bedrijven

Cryptohandelaren krijgen bij PolyTrade daadwerkelijk de mogelijkheid om in echte activa te investeren. Als je een bedrijf wilt starten, heb je natuurlijk geld nodig. Helaas is het moeilijk om geld in te zamelen. Daarom wil PolyTrade deze start-ups op weg helpen.

Wanneer bedrijven ruimte krijgen om hun facturen op een later tijdstip te betalen, kunnen ze meer geld investeren in het opbouwen van hun bedrijf. Dit zorgt ervoor dat bedrijven zich sneller en makkelijker kunnen ontwikkelen. Tegelijkertijd hoeven gebruikers van crypto-leningen zich geen zorgen te maken over hun investering omdat de veiligheid is gegarandeerd.

Hieronder vindt u een video van Hashoshi die op een vrij eenvoudige en duidelijke manier uitlegt wat PolyTrade is en hoe dit project werkt.

Maanklassieker is weer 50% gestegen, maar september is een historisch slechte maand
Read also :
Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel…

Door wie is PolyTrade ontwikkeld?

Door wie is PolyTrade ontwikkeld?

Piyush Gupta is de enige oprichter en CEO van PolyTrade. Dit is niet de eerste onderneming van Piyush, aangezien hij al vele jaren ondernemer en investeerder is. In het verleden heeft Piyush meer dan $ 500 miljoen opgehaald voor zijn klanten.

Arul Prakash is de COO en werkte eerder bij Tata Digital en Principal. Ashutosh Sahoo is de Chief Growth Officer en heeft meer dan 15 jaar ervaring in de wereld van marketing, vastgoed en ICT.

Zij hebben de verantwoordelijkheid, maar doen dat natuurlijk niet alleen. Het team achter PolyTrade bestaat uit een groot aantal andere medewerkers:

Hieronder vindt u een interview (slechts 3 minuten) met de oprichter en CEO van PolyTrade, Piyush Gupta.

Partners en investeerders

Partners en investeerders

We zien dat PolyTrade de afgelopen jaren meerdere samenwerkingsverbanden is aangegaan. Sommige van deze partners zijn buitengewoon interessant. Deze omvatten Certik, Immune Bytes, Parsiq, Polygon, Biconomy, Transak, AHRVO, Fractal, Venly, WalletConnect en MetaMask. Deze partners ondersteunen PolyTrade op verschillende manieren.

Dan zijn er ook nog een aantal grote partijen die hebben geïnvesteerd in PolyTrade. Zij geloven in de toekomst van dit project en hebben daarom besloten een financiële bijdrage te leveren aan PolyTrade. Grote investeerders zijn onder meer Dfyn, Ethdesign Capital, AXIA8, AU21 Capital, Icetea Labs, Krypital Group, Master Ventures, LD Capital, M6, Orion, Polygon, Router, Rok Capital, Shima Capital, Spark Digital Capital en HG Ventures.

Hoe werkt PolyTrade?

Hoe werkt PolyTrade?

Hieronder kunt u middels een illustratie zien hoe PolyTrade daadwerkelijk werkt. Rechts zien we de liquidity providers die stablecoins uitlenen. Bedrijven kunnen hun facturen versturen op PolyTrade en betaald worden met stablecoins. De kopende partij betaalt de factuur aan de liquiditeitspool met stablecoins.

TRADE tokens

TRADE is het symbool voor PolyTrade, dat een maximale voorraad heeft van 100 miljard. Nog niet alle tokens zijn uitgegeven. Op het moment van schrijven, september 2022, is slechts 12% gebruikt. Dit betekent dat er ongeveer 12 miljard tokens in omloop zijn. Maar waar zijn deze TRADE-tokens goed voor?

De voor- en nadelen van PolyTrade

Nu je hebt gelezen wat PolyTrade is en hoe het werkt, heb je misschien een idee van de belangrijkste voordelen van dit project. Om kort samen te vatten wat PolyTrade is, zetten we de belangrijkste voor- en nadelen van PolyTrade voor u op een rij.

Voordelen

Nadelen

Hoe een waar kun je PolyTrade (TRADE) kopen?

Wilt u PolyTrade (TRADE) kopen? Je kunt het doen op Gate.io, MEXC Global, KuCoin, BitFinex, CoinDCX, BitMart, PancakeSwap, UniSwap en QuickSwap.

We zijn aan het einde van het artikel gekomen. Heb je nog een extra video nodig waarin wordt uitgelegd hoe PolyTrade werkt met illustraties? Dan is onderstaande video iets voor jou.

Conclusie

PolyTrade is een interessant project met een unieke kijk op het betalen van facturen. Bedrijven, zowel grote als kleine, kunnen veel problemen hebben met klanten die hun facturen niet betalen. Het is nu mogelijk om de factuur te tokeniseren op het PolyTrade-platform. Beleggers hebben dan de mogelijkheid om tokens te verstrekken waarmee facturen kunnen worden betaald. Als ze dit doen, krijgen ze rente (in de vorm van stablecoins) en TRADE-tokens als beloning.

Dit maakt PolyTrade niet alleen een geschikt platform voor het betalen van facturen. PolyTrade is ook geschikt voor opbrengstlandbouw, waar steeds meer cryptohandelaren gebruik van maken.

Hoewel PolyTrade een veelbelovend project lijkt, mogen we niet vergeten dat het platform nieuw is en zich nog niet heeft bewezen. Het draait volledig decentraal, wat voor problemen kan zorgen.

Als u in PolyTrade wilt investeren, kunt u terecht bij Gate.io, MEXC Global, KuCoin, BitFinex, CoinDCX, BitMart, PancakeSwap, UniSwap en QuickSwap.

Op zoek naar meer informatie of vragen over PolyTrade of andere cryptocurrencies? Of wil je andere cryptoliefhebbers ontmoeten? In de gratis Discord-kanalen van ons product Money Mastery van AllesOverCrypto kun je vragen stellen en duizenden andere crypto-enthousiastelingen ontmoeten. Heeft u andere crypto-gerelateerde vragen? De eenvoudigste manier is om uw vraag op te zoeken in onze veelgestelde vragen. Een ander ding dat u kunt doen, is uw vraag + Alles over crypto googlen. Vertel ons wat u van PolyTrade vindt.

Alle uitingen van AllesOverCrypto, inclusief alle producten (inclusief Crypto Signals en Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en mogen op geen enkele manier worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, advies of enige aanbeveling om te kopen en te investeren in enige of verschillende cryptocurrencies. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en is dat uitdrukkelijk ook niet van plan.

De uitingen van AllesOverCrypto zijn puur educatief van aard en kunnen op geen enkele manier geïnterpreteerd worden als financieel, juridisch of fiscaal advies. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch en/of fiscaal adviseur. Tussen jou en AllesOverCrypto is geen adviesrelatie tot stand gekomen.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootst mogelijke aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan ​​voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie is op eigen risico. U dient zich ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie onder andere vanwege de snelheid waarmee de cryptomarkt beweegt, snel verouderd is of kan worden. Houd hier rekening mee bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt u uitdrukkelijk gevraagd de gegevens zelf te verifiëren.

Iedereen die in een of meer cryptocurrencies wil investeren, moet zijn eigen onderzoek doen voordat hij een beslissing neemt om cryptocurrencies te kopen of verkopen. AllesOverCrypto is op geen enkele manier betrokken bij dit proces. U bent als enige verantwoordelijk voor uw eigen aan- en verkoopbeslissingen. Het kopen van cryptocurrencies brengt hoge risico’s met zich mee vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is om je volledige aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen crypto die u zich niet kunt veroorloven te verliezen.

Koen K.