BP-bankingfinance.nl » Wat is Ardana (DANA)? Eerste stablecoin-ecosysteem op Cardano!
Wat is Ardana (DANA)? Eerste stablecoin-ecosysteem op Cardano!

Wat is Ardana (DANA)? Eerste stablecoin-ecosysteem op Cardano!

Cardano (ADA) is al lang in ontwikkeling, maar nu zetten we eindelijk steeds meer applicaties, protocollen en ecosystemen op de blockchain. Ontwikkelaars kiezen niet voor niets vaker voor Cardano. Deze blockchain kan snel, goedkoop en veilig worden gebruikt voor het maken van tokens, maar ook voor het ontwikkelen van decentrale applicaties (dApps).

Ardana is zo’n ecosysteem dat op Cardano draait. En niet zomaar een, want Ardana is het eerste alles-in-één stablecoin-ecosysteem op Cardano. Binnen Ardana kun je je eigen stablecoins maken, geld verdienen door liquiditeit te bieden en de dUSD stablecoin gebruiken die in het ecosysteem draait.

Bekijk snel

Bekijk snel

7 tips voor tijdens een berenmarkt
To see also :
Stijgende olieprijzen, economische oorlogvoering, inflatie, waarderingsproblemen en aanhoudende speculatie? Hoe moeten we…

Wat is Ardana (DANA)?

Wat is Ardana (DANA)?

Ardana noemt zichzelf het eerste alles-in-één stablecoin-ecosysteem op Cardano. Read also : Bitcoin-prijs in de buurt van deze koersdoelen?. Maar wat betekent dit?

Een stablecoin is een cryptocurrency met een stabiele waarde die vaak gekoppeld is aan een fiat-valuta zoals de Amerikaanse dollar of euro. De waarde van één stablecoin moet altijd gelijk zijn aan één euro of één Amerikaanse dollar.

Stablecoins worden vaak gezien als een belangrijk ankerpunt binnen DeFi (Decentralized Finance). DeFi-applicaties draaien op de blockchain en kunnen alleen cryptocurrencies gebruiken. Cryptocurrencies zijn zeer volatiel, dus stablecoins zijn de enige munten die op de blockchain draaien die enige vorm van stabiliteit bieden. Zonder stablecoins zouden veel DeFi dApps niet werken.

Binnen het Ardana-ecosysteem, dat uitsluitend op Cardano draait, kunnen gebruikers gebruik maken van veel verschillende DeFi-diensten en -producten. Denk aan gedecentraliseerde beurzen (DEX), Automated Market Makers (AMM’s), liquiditeitspools en meer.

Onderstaande video, gemaakt door Ardana zelf, vertelt meer over het stablecoin-ecosysteem dat ze hebben ontwikkeld.

dUSD

De dUSD stablecoin draait binnen het Ardana-ecosysteem. Read also : Is beleggen in aandelen of crypto riskant? Het valt wel mee, vinden deze studenten – Vox magazine. Deze stablecoin, die volledig wordt ondersteund door on-chain beveiliging, heeft een waarde gelijk aan de Amerikaanse dollar.

Daarnaast hebben gebruikers de mogelijkheid om hun eigen stablecoin in het ecosysteem te creëren. Gebruikers moeten zelf zorgen voor beveiliging van de stablecoin. Deze beveiliging wordt volledig on-chain gehouden en moet ervoor zorgen dat de waarde van de stablecoin altijd hetzelfde blijft. Op deze manier kunnen stablecoins zo veilig mogelijk gebruikt worden door andere gebruikers.

De beveiliging wordt geleverd door de dUSD stablecoin, die is ontwikkeld door Ardana. Deze stablecoin is beschikbaar op de gehele blockchain van Cardano.

DanaSwap

Zoals de naam al doet vermoeden, is DanaSwap een Automated Market Maker (AMM) en Decentralized Exchange (DEX). Een AMM bepaalt de verhouding (en dus de prijs) van alle tokens die in de liquiditeitspool zijn opgeslagen. Deze tokens worden door andere gebruikers aan de liquiditeitspool verstrekt. To see also : Crypto-advertenties zijn volledig ongereguleerd. Deze gebruikers worden ook wel liquidity providers (LP’s) genoemd.

Ze ontvangen een rentetarief voor het uitlenen van tokens aan de liquiditeitspool van DanaSwap. Dit maakt het aantrekkelijk om als liquidity provider te werken. Veel mensen verdienen een passief inkomen door tokens uit te lenen aan liquiditeitspools.

Wat zijn de voordelen van DanaSwap?

Wat zijn de belangrijkste voordelen van DanaSwap?

Alles wat je moet weten over Solana | Persbericht op Westlanders.nu
To see also :
Westlanden 29.08.2022 – Investeren in crypto is op dit moment zeker immens…

Door wie is Ardana ontwikkeld?

Door wie is Ardana ontwikkeld?

Het team achter Ardana bestaat uit een aantal getalenteerde mensen met ruime ervaring binnen de financiële en technische wereld. In het verleden hebben ze gewerkt voor grote bedrijven zoals Apple, Microsoft, Barclays, Citi Bank, State Street, Cardano en Mina Protocol.

Ryan Matovu is de oprichter van Ardana en heeft eerder verschillende B2B- en B2C-bedrijven opgericht en heeft meegewerkt aan een aantal projecten op Ethereum.

Derek Evans is de Chief Operating Officer (COO) en heeft 20 jaar ervaring in de software-industrie. In het verleden heeft Derek aan verschillende overheidsprojecten gewerkt, b.v.

In het Ardana-team vinden we ook de volgende mensen:

Het team wordt bijgestaan ​​door enkele opmerkelijke adviseurs:

De cryptomarkt is gecrasht: waar u rekening mee moet houden als u eraan denkt om nu in te stappen
This may interest you :
De waarde van digitale munten is de afgelopen week dramatisch gedaald, wat…

Partners en investeerders

Partners en investeerders

Ondanks dat Ardana weinig bekend is, is het team achter Ardana erin geslaagd een aantal interessante samenwerkingen te vormen:

Deze bedrijven en protocollen werken op verschillende manieren samen met Ardana. Daarnaast zijn er meerdere investeerders die vertrouwen hebben in Ardana en geld hebben geïnvesteerd in het project:

Hoe werkt Ardana?

Hoe werkt Ardana?

Hieronder zie je de architectuur van Ardana. Hieronder vertellen we je meer over hoe Ardana werkt.

Cardano

Ardana draait op de Cardano-blockchain, die bestaat uit de Cardano Settlement Layer (CSL) en de Cardano Computational Layer (CCL). De CSL wordt gebruikt om peer-to-peer-transacties te vergemakkelijken met behulp van ADA-tokens. CCL wordt gebruikt om slimme contracten uit te voeren. Ardana draait op zo’n slim contract.

Cardano gebruikt Ouroboros, dat is gebaseerd op Proof-of-Stake (PoS), als consensusmechanisme. Binnen dit systeem moeten knooppunten ADA beveiligen om als validator deel te nemen. Zodra ze dat doen, is het mogelijk om geld te verdienen met de ADA.

Iedereen kan lid worden van Cardano als validator om ADA te doorbreken. U moet over de technische kennis beschikken voordat u een validatieknooppunt kunt configureren. Eenmaal succesvol kan het knooppunt transacties verwerken en ontvangt u beloningen voor de bijdrage die u levert.

U kunt ADA ook inzetten door uw inzet uit te besteden aan een andere validator. In dat geval hoeft u geen validatornode in het netwerk in te stellen, maar een andere validatornode te gebruiken. De beloningen die deze validator ontvangt, worden vervolgens gedeeld met iedereen die bijdraagt.

Het voordeel van Ouroboros is dat het transacties sneller en goedkoper kan verwerken dan veel andere consensusmechanismen. Op het gebied van veiligheid zijn er vrijwel geen compromissen gesloten. Onderzoekers hebben jarenlang gezocht naar het beste consensusmechanisme voordat Ouroboros van kracht werd.

Meer weten over wat Cardano is, of beter nog, hoe Cardano werkt? In de AllesOverCrypto-video hieronder leg ik meer uit over Cardano.

Haskell, Plutus en React

Ardana is gebouwd met een aantal bibliotheken, frameworks en programmeertalen:

DANA tokens

DANA is Ardana’s utility en governance token. Maar terwijl Ardana een stablecoin-ecosysteem is, is DANA geen stablecoin. De waarde van DANA kan fluctueren zoals elke normale cryptocurrency.

Bijdragen aan het Ardana-ecosysteem? Dan kun je een beloning ontvangen in de vorm van DANA-tokens. Hoe meer tokens je hebt, hoe zwaarder je stem zal zijn. Op deze manier worden mensen aangemoedigd om bij te dragen aan het ecosysteem.

De DANA-tokenhouders kunnen stemmen op:

Meer macht met exDANA

Ardana heeft ook nog een token. Dit is exDANA, een token die niet kan worden uitgewisseld, en die je ook niet via de blockchain naar andere adressen kunt sturen. Gebruikers kunnen exDANA alleen krijgen door DANA vast te pinnen. Hoeveel DANA u moet vergrendelen, hangt af van de vergrendelingsperiode, die tot 4 jaar kan duren.

Als u eigenaar bent van exDANA, kunt u deelnemen aan meer beslissingen, maar u kunt ook meer inkomsten halen uit de bijdragen die u doet.

De voor- en nadelen van Ardana

Nu je hebt gelezen wat Ardana is en hoe het werkt, heb je misschien een idee van de belangrijkste voordelen van dit project. Om kort samen te vatten wat Ardana is, zetten we de belangrijkste voor- en nadelen van Ardana voor je op een rij.

Voordelen

Nadelen

Hoe een waar kun je Ardana (DANA) kopen?

Wilt u Ardana (DANA) kopen? Dat kan op Gate.io en MEXC Global.

Conclusie

Ardana is het eerste alles-in-één stablecoin-ecosysteem op Cardano. Binnen dit ecosysteem kun je zelf stablecoins opzetten. Hiervoor dient u zelf de beveiliging in de keten in te stellen. Maar je kunt ook alle andere stablecoins binnen Ardana gebruiken, zoals dUSD.

DanaSwap draait binnen het ecosysteem, een DEX met een eigen SMP en liquiditeitspool. Gebruikers kunnen hun tokens lenen om liquiditeit te verschaffen aan de liquiditeitspools. Daar worden ze voor beloond. Het is dus mogelijk om passief inkomen te verdienen met Ardana.

Wilt u DANA, Ardana’s utility en governance token, kopen? Je kunt het doen op Gate.io en de MEXC Global-uitwisseling. Met dit token kunt u het Ardana-ecosysteem gebruiken en beheerrechten verkrijgen.

Op zoek naar meer informatie of vragen over Ardana of andere cryptocurrencies? Of wil je andere cryptoliefhebbers ontmoeten? In de gratis Discord-kanalen van ons product Money Mastery van AllesOverCrypto kun je vragen stellen en duizenden andere crypto-enthousiastelingen ontmoeten. Heeft u andere crypto-gerelateerde vragen? De eenvoudigste manier is om uw vraag op te zoeken in onze veelgestelde vragen. Een ander ding dat u kunt doen, is uw vraag + Alles over crypto googlen. Laat ons uw mening over Ardana en Cardano weten.

Alle uitingen van AllesOverCrypto, inclusief alle producten (inclusief Crypto Signals en Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en mogen op geen enkele manier worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, advies of enige aanbeveling om te kopen en te investeren in enige of meerdere cryptocurrencies. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en is dat uitdrukkelijk ook niet van plan.

De uitingen van AllesOverCrypto zijn puur educatief van aard en kunnen op geen enkele manier geïnterpreteerd worden als financieel, juridisch of fiscaal advies. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch en/of fiscaal adviseur. Tussen jou en AllesOverCrypto is geen adviesrelatie tot stand gekomen.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootst mogelijke aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan ​​voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie is op eigen risico. U dient zich ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie onder andere vanwege de snelheid waarmee de cryptomarkt beweegt, snel verouderd is of kan worden. Houd hier rekening mee bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt u uitdrukkelijk gevraagd de gegevens zelf te verifiëren.

Iedereen die in een of meer cryptocurrencies wil investeren, moet zijn eigen onderzoek doen voordat hij een beslissing neemt om cryptocurrencies te kopen of verkopen. AllesOverCrypto is op geen enkele manier betrokken bij dit proces. U bent als enige verantwoordelijk voor uw eigen aan- en verkoopbeslissingen. Het kopen van cryptocurrencies brengt hoge risico’s met zich mee vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is om je volledige aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen crypto die u zich niet kunt veroorloven te verliezen.

Wat doet coti?

Het COTI-token wordt gebruikt om de vergoeding te betalen voor elke transactie die op het netwerk plaatsvindt, ongeacht of deze op een onafhankelijk cluster plaatsvindt of niet. Gebruikers kunnen een volledig knooppunt uitvoeren en worden beloond met een percentage van elke transactie die door hun knooppunt wordt verwerkt.

Wat zou de coti waard kunnen zijn? Een nauwkeurige Coti-voorspellingsprijs is niet beschikbaar. Veel beleggers kijken ook eerder naar een tijdsbestek van ongeveer 5 jaar in plaats van naar kortetermijnprijzen, omdat deze vaak erg volatiel kunnen zijn. Om echt vooruit te zien wat de Coti-prijsvoorspelling voor 2025 is, is erg moeilijk.

Waarom stijgt coti?

Veel munten stijgen op de lange termijn door alle nieuwe ontwikkelingen, samenwerkingen en upgrades. Veel mensen vragen zich altijd af waarom COTI toeneemt, maar het heeft altijd te maken met wat er speelt in een project. Op korte termijn kijken is altijd riskanter.

Waarom coti kopen?

Het biedt een alternatief waarmee gebruikers geld en tijd kunnen besparen in vergelijking met de huidige betalingsoplossingen. Organisaties kunnen het COTI platform gebruiken om hun eigen betaaloplossingen te bouwen voor bijvoorbeeld een webshop.

Hoeveel coti?

Hoeveel COTI-munten zijn er in totaal in omloop en wat is de waarde? COTI heeft een vaste voorraadlimiet van 2 miljard (2.000.000.000) munten. Op het moment van schrijven (mei 2021) zijn er al ongeveer 670 miljoen COTI’s in omloop, goed voor 33% van het totale COTI-aanbod dat uiteindelijk in omloop zal zijn.

Waarom coti kopen?

Het biedt een alternatief waarmee gebruikers geld en tijd kunnen besparen in vergelijking met de huidige betalingsoplossingen. Organisaties kunnen het COTI platform gebruiken om hun eigen betaaloplossingen te bouwen voor bijvoorbeeld een webshop.

Waarom stijgt coti?

Een crypto stijgt meestal wanneer er positieve ontwikkelingen zijn en positief Coti-nieuws over wat het in 2022 en daarna zal zijn. De verwachting is dat mensen zullen geloven dat het meer door individuen en organisaties zal worden gebruikt, wat kan leiden tot een prijsstijging, maar garanties zijn er niet.

Hoeveel coti Coins zijn er?

Meer informatieVoordeelAantal cryptocurrencies
BinanceGrootste en goedkoopste beurs ter wereld365
Klein beetjeVerkozen tot ‘beste cryptobroker’ 2019 & 2020, betaal met iDeal en overzichtelijk platform150
Bitcoin kampioenVan Nederlandse bodem, groot aanbod cryptovaluta182

Hoeveel coti Coins zijn er?

Hoeveel COTI-munten zijn er in totaal in omloop en wat is de waarde? COTI heeft een vaste voorraadlimiet van 2 miljard (2.000.000.000) munten. Op het moment van schrijven (mei 2021) zijn er al ongeveer 670 miljoen COTI’s in omloop, goed voor 33% van het totale COTI-aanbod dat uiteindelijk in omloop zal zijn.

Wat is DJED?

Cardano (ADA) ontwikkelaar Input Output heeft op de Cardano Summit 2021 aangekondigd dat COTI de officiële uitgever zal zijn van de nieuwe Cardano stablecoin, genaamd Djed. De stablecoin gebruikt een algoritme om de waarde stabiel te houden.

Hoeveel coti Coins zijn er?

Meer informatieVoordeelAantal cryptocurrencies
BinanceGrootste en goedkoopste beurs ter wereld365
Klein beetjeVerkozen tot ‘beste cryptobroker’ 2019 & 2020, betaal met iDeal en overzichtelijk platform150
Bitcoin kampioenVan Nederlandse bodem, groot aanbod cryptovaluta182

Waarom coti kopen?

Het biedt een alternatief waarmee gebruikers geld en tijd kunnen besparen in vergelijking met de huidige betalingsoplossingen. Organisaties kunnen het COTI platform gebruiken om hun eigen betaaloplossingen te bouwen voor bijvoorbeeld een webshop.

Waarom stijgt de coti? Een crypto stijgt meestal wanneer er positieve ontwikkelingen zijn en positief Coti-nieuws over wat het in 2022 en daarna zal zijn. De verwachting is dat mensen zullen geloven dat het meer door individuen en organisaties zal worden gebruikt, wat kan leiden tot een prijsstijging, maar garanties zijn er niet.

Waarom coti?

Op 1 januari 2020 is het Staking Platform gelanceerd. Met COTI Pay kunnen betalingen eenvoudiger op de blockchain worden gedaan. In het verleden was het echter al mogelijk om betalingen te doen op de blockchain. COTI Pay gaat echt in tegen de uitdagingen die hier waren.

Hoeveel coti Coins zijn er?

Hoeveel COTI-munten zijn er in totaal in omloop en wat is de waarde? COTI heeft een vaste voorraadlimiet van 2 miljard (2.000.000.000) munten. Op het moment van schrijven (mei 2021) zijn er al ongeveer 670 miljoen COTI’s in omloop, goed voor 33% van het totale COTI-aanbod dat uiteindelijk in omloop zal zijn.

Hoe kan je coti kopen?

Hoe koop ik COTI?

  • Meld u hier gratis aan bij Binance.
  • Log in op jouw account. …
  • Tik linksboven op Crypto kopen en selecteer Bankstorting.
  • Zorg ervoor dat het op het tabblad Fiat staat in plaats van Crypto en controleer of het op de euro staat.

Waar kan ik coti kopen? COTI is gemakkelijk te kopen en verkopen via Bitcoin Meester. Je kunt eenvoudig geld storten via iDEAL of Bancontact en direct beginnen met winkelen. Als u hulp wilt bij het opzetten van een account of het kopen en verkopen van cryptocurrencies, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via telefoon of chat.

Hoe kan ik haven protocol kopen?

Haven (XHV) kan worden gekocht bij verschillende cryptocurrency-uitwisselingen. Dit proces is eenvoudig en vereist meestal dat u eerst BTC of USDT koopt en deze vervolgens inwisselt voor XHV.

Wat is Haven protocol?

Haven Protocol (XHV) is een blockchain die fungeert als ondersteuning voor de verschillende stablecoins. De blockchain is afkomstig van een hard fork van Monero (XMR), wat betekent dat het Haven Protocol dezelfde privacy en anonimiteit biedt als Monero. Er wordt immers dezelfde techniek gebruikt.

Waar kan ik XHV kopen?

Haven (XHV) kan worden gekocht bij verschillende cryptocurrency-uitwisselingen. Dit proces is eenvoudig en vereist meestal dat u eerst BTC of USDT koopt en deze inwisselt voor XHV.

Wat is coti pay?

COTI betalen. COTI Pay is het eerste product dat in maart 2017 door het team achter COTI is gelanceerd. Het Staking Platform is op 1 januari 2020 gelanceerd. Met COTI Pay kunnen betalingen gemakkelijker worden gedaan op de blockchain.

Koen K.