BP-bankingfinance.nl » Wat adviseren experts bij het beleggen in aandelen of bitcoin?

Wat adviseren experts bij het beleggen in aandelen of bitcoin?

14 december 2021 10:23

Bijgewerkt: 26 januari 2022 14:03

Mike Hutting, Tuur Demeester, Paul Buitink en Janneke Willemse (van links naar rechts)

Afbeelding © RTL Z Crypto

RTL Z Crypto is een nieuw wekelijks en up-to-date programma over cryptocurrencies, bitcoin en andere digitale valuta. Heb je de uitzending met Paul Buitink, Tuur Demeester en Mike Hutting gemist? Luister hier terug.

In wekelijkse uitzendingen wordt u op de hoogte gehouden van cryptocurrencies. Een digitale munt die een nieuwe en veelbesproken betaalmethode introduceert. Waar degenen in bitcoin naar de toekomst kijken, zijn er ook veel experts uit de financiële sector die nogal sceptisch zijn. Hoe kijken de voor- en nadelen tegen de cryptomarkt aan?

In deze aflevering krijgen Paul Buitink (Managing Director bij goud- en edelmetaalbedrijf Aunexum Precious Metals Group), Tuur Demeester (bitcoin analist) en Mike Hutting (CEO en mede-oprichter van BTC Direct) één minuut om een ​​investeringstip te delen, whitepaper of strategie om te delen. Een kleine impressie van wat de toon van de heren is:

RTL Z Crypto

RTL Z Crypto

Tuur DeMeester, een zeer gerespecteerde bitcoin-analist, bespreekt zijn favoriete investering voor 2022: bitcoin. “Bitcoin heeft bewezen zeldzaam, zeer efficiënt, zeer betrouwbaar te zijn en is al jaren het veiligste netwerk ter wereld. Read also : Leer stap voor stap hoe u in crypto en aandelen kunt beleggen. Zelfs als er een nucleaire ramp is, blijft de blockchain behouden. Je hoeft maar één node in leven te houden om het bitcoin-netwerk opnieuw op te starten.”

Hoe kijken voor- en tegenstanders naar crypto’s?

Mike Hutting duikt in de cijfers. Tot 2009 heeft u verschillende mogelijkheden om uw vermogen te vergroten. Op deze manier kunt (en kunt) u uw geld besteden aan beleggen in aandelen of onroerend goed. In hetzelfde jaar werd een optie toegevoegd; bitcoins. “Bitcoin is niet zomaar een optie, maar de beste optie met een rendement van 177% op jaarbasis”, aldus de CEO van BTC Direct.

Waarom is strengere regulering van de cryptomarkt nodig?
To see also :
Cryptocurrencies zijn een nieuwe digitale vorm van geld. Het is niet verrassend…

Koen K.