BP-bankingfinance.nl » Uniglo (GLO) gaat Maker (MKR) en LidoDAO (LDO) opblazen door verdien- en geldverbrandingsmechanisme te combineren
Uniglo (GLO) gaat Maker (MKR) en LidoDAO (LDO) opblazen door verdien- en geldverbrandingsmechanisme te combineren

Uniglo (GLO) gaat Maker (MKR) en LidoDAO (LDO) opblazen door verdien- en geldverbrandingsmechanisme te combineren

Het onderstaande artikel is een ingediend artikel en valt niet onder de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen. De informatie en tips op deze website zijn alleen voor educatieve doeleinden.

Door treasury-inkomsten en verbrandingsmechanismen te combineren, kan Uniglo enorme winsten genereren terwijl het aantal tokens in omloop wordt verminderd. Dit creëert aanzienlijke waarde voor de resterende tokenhouders en zal zeker schokgolven door de cryptowereld sturen.

Uniglo is altijd op zoek naar manieren om de concurrentie voor te blijven. En hun nieuwste zet zal Maker en LidoDAO zeker uit het water blazen.

Maker (MKR)

Maker (MKR)

Een financieringsplatform genaamd MakerDAO werd in 2017 gelanceerd op het Ethereum-netwerk. Het drijft DAI aan, een gedecentraliseerde stablecoin. Read also : Bitcoin-analist: de prijs blijft voorlopig binnen deze lijnen. DAI wordt ondersteund door de dollar, wat handig is voor crypto-investeerders die volatielere cryptocurrencies willen verhandelen voor een valuta met een stabielere waarde.

Ministerie waarschuwt voor risico's van cryptocurrencies: 'Valkuilen en te hoge verwachtingen'
To see also :
Met de Smart in Crypto-campagne wil het ministerie van Financiën jongeren waarschuwen…

LidoDAO (LDO)

LidoDAO (LDO)

Lido is een vloeibare push-oplossing voor het bewijzen van stake chains zoals Ethereum. Hierdoor kunnen gebruikers hun tokens inzetten zonder activa te blokkeren of investeringsinfrastructuur te onderhouden. On the same subject : ‘Jongeren verliezen soms duizenden euro’s met cryptocurrencies’. Gebruikers die via Lido inzetten, worden dagelijks beloond met afgeleide tokens die een 1:1-correlatie hebben met de onderliggende waarde die is ingezet.

Hoewel Lido nu uitbreidt naar andere blockchains, is het vooral gericht op Ethereum. In maart 2021 begon Lido met wedden in Terra en in september 2021 in Solana. Belanghebbenden van Terra’s oorspronkelijke LUNA-activum of Solana’s SOL-activum ontvangen een afgeleid token vergelijkbaar met Ethereum (bLUNA of stSOL).

Bitcoin-prijs leidt tot herstel, maar analisten waarschuwen voor berenval
On the same subject :
Kan Ripple 100 euro waard worden? Hoewel veel Ripple-investeerders de hoop leken…

Uniglo (GLO)

Uniglo (GLO)

Uniglo is een investeringsprogramma met unieke tokenomics dat in het voordeel is van degenen die vóór de lancering aan boord komen. Een Initial Coin Offering (ICO) bestaat uit drie fasen. On the same subject : Dividendbeleggen: wat is het en hoe begin je?. Fase 2 van de competitie, die op 15 september afloopt, voorziet in een prijsverhoging voor de volgende ronde. Alle onverkochte tokens worden vernietigd na het einde van de derde ronde op 15 oktober om de prijs van de token te verhogen voordat ze op 18 oktober naar de markten gaan.

Dit project heeft tot doel een grote en steeds groter wordende schat aan digitale activa te creëren, waaronder cryptocurrencies, NFT’s en tokenized fysieke grondstoffen zoals goud en verzamelobjecten. Elke keer dat een GLO-token op de secundaire markt wordt gekocht of verkocht, wordt 5% van de transacties in de schatkist gestort.

Als u lid wordt van een DAO, geeft u dus geld aan de schatkist en wanneer u verkoopt, doet u hetzelfde. Deze techniek zorgt ervoor dat de treasury constant groeit, ongeacht de marktsituatie. Hoe sneller de schatkist groeit, hoe volatieler de prijs in beide richtingen wordt. Vroege GLO-investeerders kunnen gewoon genieten van het groeien van de waarde van hun stapel terwijl ze niets doen.

Doe mee met de voorverkoop: https://presale.uniglo.io/register

Telegram: https://t.me/GloFoundation

Discord: https://discord.gg/a38KRnjQvW

Twitter: https://twitter.com/GloFoundation1

Het bovenstaande artikel is een ingediend stuk en valt niet onder de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen. De informatie en tips op deze website zijn alleen voor educatieve doeleinden.

Waarom is strengere regulering van de cryptomarkt nodig?
On the same subject :
Cryptocurrencies zijn een nieuwe digitale vorm van geld. Het is niet verrassend…

Koen K.