BP-bankingfinance.nl » Umami Financiën
Umami Financiën

Umami Financiën

Steeds meer mensen zien de toekomst in decentrale financiën. In het Engels wordt deze term ook afgekort als DeFi. Umami Finance is een van de vele DeFi-projecten, met hun innovatieve ideeën om de adoptie van dit financiële systeem een ​​stap verder te helpen. Dit is wat het bedrijf probeert te doen door zich te richten op de institutionele acceptatie van DeFi.

Het project probeert dit onder meer te doen door kluizen aan te bieden die een duurzaam en risicogedekt rendement opleveren. Dit is een relatief nieuw project dat in 2022 van start is gegaan. Bent u benieuwd naar de plannen van Umami Finance en wilt u meer weten over de projecten? In dit artikel ontdek je alles

Bekijk Snel

Bekijk Snel

Benieuwd hoe het Umami Finance platform eruit ziet? Je kunt de Umami Finance-app ontdekken in de onderstaande video: Read also : Crypto CFD’s: een handige manier om te beleggen in cryptomunten?.

To see also :
Hoe gevaarlijk is beleggen? De meest voorkomende risico’s zijn marktrisico, renterisico, kredietrisico,…

Wat is Umami Finance?

Wat is Umami Finance?

Umami Finance is een cryptoproject dat de cryptomarkt is betreden en zich richt op decentrale financiering voor institutionele partijen. Het project wordt gezien als de liquiditeitsverschaffer voor het snelst groeiende laag 2-project van Ethereum. To see also : Cryptocurrency Quotes: wanneer is de beste tijd om crypto te kopen?. Dit laag 2 project, ook wel Arbitrum genoemd, Umami Finance heeft een eigen treasury en ook steeds meer diensten beschikbaar. Op deze manier kan liquiditeit worden toegevoegd die de groei van het ecosysteem bevordert.

Op deze manier probeert Umami Finance te zorgen voor een duurzaam en risicovrij Arbitrumrendement. Om een ​​belangrijke speler te worden binnen het Arbitrum-ecosysteem, zal Umami Finance zich in de toekomst richten op verschillende mogelijkheden om een ​​passief inkomen te verdienen met DeFi.

Naast de mogelijkheid om een ​​passief inkomen te genereren, kan Umami Finance in de toekomst ook een interessant project worden wanneer de Nitro upgrade wordt uitgevoerd. Deze update maakt Umami Finance een van Ethereum’s snelste & meest gasefficiënte schalingsketens zullen zijn.

Het derde positieve kenmerk van Umami Finance is de treasury van het project. Dankzij deze schatkist is er een daadwerkelijke bodem gerealiseerd, die wordt beschouwd als de prijsbodem van de munt van Umami Finance, genaamd UMAMI. Schatkist van Umami Finance wordt volledig gefinancierd door het project zelf. Het project gaat zeer zorgvuldig om met de schatkist, die zorgvuldig wordt bewaard.

Achtervolg de rally op de cryptomarkt: Uniglo (GLO), Polygon (MATIC) en Pancakeswap (CAKE)
This may interest you :
Thuis > Aanbevolen > Bekijk de rally in de cryptomarkt: Uniglo (GLO),…

Umami Finance Roadmap: wat zijn de toekomstplannen?

Umami Finance Roadmap: wat zijn de toekomstplannen?

Het team van Umami Finance heeft een roadmap opgesteld voor het tweede deel van 2022 en het eerste kwartaal van 2023. In deze roadmap ontdek je de verschillende doelstellingen van het project. See the article : Zo bereken je precies hoeveel je kunt verdienen door te investeren in crypto. Roadmaps zijn handig om te zien waar een project zich op richt en om te bepalen of projecten hun doelen bereiken.

Op het moment van schrijven (augustus 2022) zitten we in het derde kwartaal van 2022. Dit betekent dat het team van Umami Finance druk bezig is met het werken aan doelen met betrekking tot de diensten die het project gaat bieden. Binnenkort kun je ook de V2 whitepaper verwachten!

De doelen die waarschijnlijk de meeste waarde hebben voor investeerders en gebruikers zullen hopelijk worden bereikt in het vierde kwartaal van 2022 en het eerste kwartaal van 2023. Tijdens deze periode zullen de diensten en producten van Umami Finance hoogstwaarschijnlijk voor u worden gelanceerd! Zie de afbeelding hieronder om de volledige wegenkaart te vinden:

Is Umami Finance veilig?

Is Umami Finance veilig?

Omdat Umami Finance in 2022 is opgericht, kun je stellen dat we te maken hebben met een relatief jong cryptoproject. Mensen staan ​​vaak sceptisch tegenover nieuwe projecten en terecht. Zonder trackrecord ben je als project minder betrouwbaar, omdat je geen data kunt aanleveren. Daarom is het handig dat Umami Finance wordt gecontroleerd door Zokyo.

Zokyo beoordeelde Umami Finance en concludeerde dat het project een laag risico heeft. Dit geldt voor de slimme contacten en ook voor de USDC Vault. Op 13 juli kwam Zokyo met dit goede nieuws. Via dit bericht werd op LinkedIn bekend gemaakt dat Zokyo het project onder de loep heeft genomen en dat het resultaat van de inspectie positief is.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over Umami Finance? Dan heb je geluk, want je kunt het cryptoproject blijven volgen via verschillende social media kanalen! Er zijn momenteel vier verschillende kanalen waar je Umami Finance in de gaten kunt houden, waarbij het team niet overal even actief is.

U kunt Umami Finance bijvoorbeeld volgen op Twitter. Samen met 12.000 andere volgers ontdek je elke dag de verschillende tweets van het team. De meeste mensen volgen het project via dit kanaal. De 12.000 volgers op Twitter zijn meer dan het aantal volgers op andere kanalen samen.

Na Twitter volgen de meeste mensen het project via Discord. Er zijn meer dan 6.000 leden op Discord, die op deze manier op de hoogte blijven van Umami Finance. Als je het project liever bijhoudt door actuele artikelen te lezen, dan is Medium misschien de plek voor jou! Via Medium deelt Umami Finance verschillende updates en details, met bijna 400 volgers die volgen.

Het vierde social media kanaal is YouTube. Op dit videoplatform heeft het Umami Finance-team twee AMA’s gedeeld. Ook zijn er geen video’s, dus het is geen verrassing dat er weinig abonnees te vinden zijn. Op dit moment levert YouTube geen noemenswaardige bijdrage aan het project, maar wie weet verandert dit in de toekomst.

Conclusie

Umami Finance is een relatief jong project, waardoor investeren in dit project een zeker risico met zich meebrengt. Door adoptie door institutionele partijen te willen bevorderen, heeft het project een specifieke niche bereikt. De plannen van het team kunnen zeer lucratief zijn voor investeerders en gebruikers. Het is echter een nieuw project, dus eerst moeten de plannen uitkomen.

Als de Nitro-upgrade succesvol is en Arbitrum daardoor meer interesse krijgt, maar ook door de mogelijkheid om een ​​passief inkomen op te bouwen, kan de interesse in Umami Finance groeien. In mijn ogen is het dan ook een project om goed in de gaten te houden. Als u overweegt zelf te investeren in UMAMI, is het belangrijk dat u zelf onderzoek doet naar het project. Zoals de slogan van AOC luidt: eerst leren, dan investeren!

Op zoek naar meer informatie of vragen over de plannen van Umami Finance? Of wil je andere cryptoliefhebbers ontmoeten? In de gratis Discord-kanalen van ons product Money Mastery van AllesOverCrypto kun je vragen stellen en duizenden andere crypto-enthousiastelingen ontmoeten.

Heeft u andere crypto-gerelateerde vragen? De makkelijkste manier is om je vraag op te zoeken in onze FAQ. Een ander ding dat u kunt doen, is uw vraag + Everything AboutCrypto googlen. Laat ons uw mening weten over de toekomst van Umami Finance!

Alle uitingen van AllesOverCrypto, inclusief alle producten (inclusief Crypto Signals en Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kunnen op geen enkele manier worden geïnterpreteerd als een persoonlijke uitnodiging, advies of enige aanbeveling om te kopen en te investeren in een of meer cryptovaluta. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en is dat uitdrukkelijk ook niet van plan.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben een uitsluitend educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze worden opgevat als financieel, juridisch of fiscaal advies. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch en/of fiscaal adviseur. Er is geen adviesrelatie tot stand gekomen tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootst mogelijke aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan ​​voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie is op eigen risico. U dient zich ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt beweegt, snel verouderd is of kan raken. Houd hier rekening mee bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt u uitdrukkelijk gevraagd om de gegevens zelf te bevestigen.

Iedereen die in een of meer cryptocurrencies wil investeren, moet zijn eigen onderzoek doen voordat hij een beslissing neemt om cryptocurrencies te kopen of verkopen. AllesOverCrypto is op geen enkele manier betrokken bij dit proces. U bent als enige verantwoordelijk voor uw eigen aan- en verkoopbeslissingen. Het kopen van cryptocurrencies brengt grote risico’s met zich mee vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is om de volledige aankoopprijs te verliezen. Koop dus geen crypto die u zich niet kunt veroorloven te verliezen.

Hoeveel verdienen met staken?

Hoeveel rente je ontvangt hangt af van de cryptocurrency en de exchange. Maar om je een idee te geven: Cardano inzetten via Bitvavo levert je een rente op van zo’n 5 procent per jaar, Tether meer dan 6 procent. Veel beter dan de 0,0 procent die je op je spaarrekening krijgt, dat wel.

Hoeveel loont een staking? Hoe langer je crypto vasthoudt, hoe hoger de vergoeding. Het rendement van crypto-weddenschappen varieert van ongeveer 1 tot 10 procent per jaar, of soms zelfs meer. Dit is dus aantrekkelijker dan de rente op een gewone spaarrekening. Meestal ontvang je de rente over de cryptocurrency zelf.

Wat zijn stakingen opbrengsten?

In platte tekst: Crypto Staking is het proces van het inzetten (staking) van cryptocurrency met een exchange en vervolgens het ontvangen van een bepaald rentepercentage op uw cryptomunten. Je kunt het vergelijken met geld op de bank zetten waar je (vroeger) positieve rente kreeg.

Wat zijn de nadelen van staking?

Het is belangrijk om ook de nadelen van uitzetten te kennen. Om recht te hebben op de rente, moet u een munt voor een bepaalde periode in bezit hebben. Je kunt er in die tijd eigenlijk niets aan doen. Heb je de cryptocurrency echt nodig en moet je ermee handelen of inwisselen voor euro’s?

Welke coins kun je staken?

Beste slagmunten voor 2022

 • Quint – De beste slagmunt in 2022.
 • Battle Infinity – Beste Metaverse Inzetmunt.
 • DeFi Coin – Munt voor 2022.
 • Lucky Block – Beste slagmunt met dagelijkse beloningen.
 • Ethereum – Beste gokmunten voor langetermijnbeleggers.
 • Cardano – Beste duurzame uitoefenvaluta.

Is staking verstandig?

Crypto staking wordt beschouwd als de gemakkelijkste manier om geld te verdienen met cryptocurrency. Je krijgt immers een vast percentage over een bepaalde periode. Houd er rekening mee dat als de munt die u in de tussentijd inzet (de strike-periode) minder waard wordt, u geld kunt verliezen.

Welke crypto meeste staking?

Beste slagmunten voor 2022

 • Quint – De beste slagmunt in 2022.
 • Battle Infinity – Beste Metaverse Inzetmunt.
 • DeFi Coin – Munt voor 2022.
 • Lucky Block – Beste slagmunt met dagelijkse beloningen.
 • Ethereum – Beste gokmunten voor langetermijnbeleggers.
 • Cardano – Beste duurzame uitoefenvaluta.

Welke coins krijg je staking?

cryptovalutaSymboolOpbrengst (p/j)
LitecoinLTC1,04%
TroonTRX1,03%
Bitcoin CashBCH1,02%
EthereumETH1,01%

Kan je Xrp staken?

U kunt XRP eenvoudig inzetten via beurzen zoals Coinloan, Bitvavo, Binance en Celsius Network. Hoewel het proces voor het inzetten van XRP eenvoudig is, zijn de werkelijke beloningen afhankelijk van hoeveel XRP je inzet en hoe lang je XRP inzet. Hoe langer en meer u XRP inzet, hoe meer rente u ontvangt.

Wie betaald loon bij staking?

In het geval van stakende werknemers is het antwoord eenvoudig: “geen werk, geen loon”. Ze werken niet, dus de werkgever hoeft hen geen loon te betalen. Werknemers die lid zijn van de vakbond hebben vaak de mogelijkheid om een ​​uitkering te ontvangen uit het stakingsfonds van de vakbond.

Hoeveel krijg je betaald bij een staking? Omvang stakingsuitkering Wij berekenen de stakingsuitkering op basis van een normbedrag. Dit bedrag wordt halfjaarlijks aangepast. In de tweede helft van 2022 is het normbedrag € 80,62.

Wie bepaalt er of je mag staken?

Het recht op collectieve actie is vastgelegd in het Europees Sociaal Pact (ESP), dat rechtstreekse werking heeft in Nederland. Het stakingsrecht kent slechts enkele beperkingen, en het is onwaarschijnlijk dat dit op korte termijn het geval zal zijn. Bovendien moet de rechter terughoudend zijn en is er geen sprake van een echte ultimum remedium claim.

Wie mag er staken?

“Mensen hebben het recht om te staken, of met andere woorden, niet te werken”, zegt Kris De Schutter van advocatenkantoor Loyens & Loeff, gespecialiseerd in arbeidsrecht. “Dit is een grondrecht dat wordt bevestigd door Europese wetgeving en Europese jurisprudentie, en dat je dus niet in twijfel kunt trekken.

Wat zijn redenen om een staking te verbieden?

Het stakingsrecht kan worden beperkt indien dit wettelijk is voorgeschreven en in een democratische samenleving noodzakelijk is ter bescherming van de rechten en vrijheden van anderen of ter bescherming van de openbare orde, de nationale veiligheid, de volksgezondheid en de goede zeden.

Waarom is een staking vervelend voor een werkgever?

De emoties van de werkgever en andere stakeholders lopen vaak hoog op tijdens een staking omdat een staking schade toebrengt aan het bedrijf. Die blessure is heel vervelend, maar wettelijk geen reden om stakingen te verbieden.

Wat is een nadeel voor een werkgever als werknemers gaan staken?

Zoals gezegd heeft een werkgever die wordt gestaakt een probleem. Hij is immers vrijwel direct geblesseerd en wil de medewerkers zo snel mogelijk weer aan het werk. Werknemers hebben echter het recht om te staken, waarop ze zich zullen beroepen.

Welke reden zijn er om een staking te verbieden?

Het stakingsrecht kan worden beperkt indien dit wettelijk is voorgeschreven en in een democratische samenleving noodzakelijk is ter bescherming van de rechten en vrijheden van anderen of ter bescherming van de openbare orde, de nationale veiligheid, de volksgezondheid en de goede zeden.

Wie betaalt loon bij staking?

Dit betekent dat stakingen in principe altijd voor rekening van de werknemer zijn, wat gevolgen kan hebben voor salarisgerelateerde arbeidsvoorwaarden zoals vakantieopbouw, ADV, pensioenpremie, eindejaarsuitkering en vakantiegeld.

Wat als je staakt?

Als iemand gaat staken, gelden er speciale regels voor het recht op loon. Degenen die staken worden niet betaald. Vakbondsleden kunnen een klacht indienen bij het stakingsfonds, op voorwaarde dat de vakbond de staking erkent. Niet-leden ontvangen geen vergoeding.

Is Bitvavo te vertrouwen?

Het bedrijf is veilig en betrouwbaar. Het staat bijvoorbeeld onder toezicht van De Nederlandsche Bank. Zij hebben strikte regels opgesteld waaraan beurzen moeten voldoen. Bitvavo volgt deze regels sinds de oprichting.

Kan Bitvavo worden gehackt? Bitvavo maakt daarom gebruik van externe beveiligingsaudits. Dat betekent dat ze gespecialiseerde IT-beveiligingsbedrijven uitnodigen om tests uit te voeren. In deze zogenaamde penetratietesten proberen deze bedrijven binnen te dringen in het Bitvavo-netwerk. Je kunt deze zien als goedaardige hackers.

Hoe veilig is mijn geld bij Bitvavo?

Bitvavo beschermt gebruikers tegen faillissement: Alle cryptocurrencies van gebruikers worden opgeslagen bij de Bitvavo Payments Foundation, mocht Bitvavo ooit failliet gaan, alle cryptocurrencies zijn hier nog veilig. Bitvavo is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank: Bitvavo voldoet aan alle eisen van DNB.

Hoe goed is Bitvavo beveiligd?

State-of-the-art beveiliging. Het beveiligen van gegevens en fondsen is de topprioriteit van Bitvavo. Alle medewerkers van Bitvavo houden zich aan strikte beveiligingsprotocollen en worden doorgelicht. Bitvavo biedt gebruikers veel mogelijkheden om hun account en geld zo goed mogelijk te beveiligen.

Hoeveel procent pakt Bitvavo?

volume (30d)afnemer vergoedingmaker fee
€ 100.000,-0,20%0,10%
€ 250.000,-0,16%0,08%
€ 500.0000,12%0,06%
€ 1.000.0000,10%0,05%

Kan Bitvavo omvallen?

Moet Bitvavo B.V. Als het valt, staan ​​de klanttegoeden bij Stichting Bitvavo Payments. We hebben verschillende betalingen op onze bankrekening gehad. Zie de screenshot van een van de betalingen.

Wie is de eigenaar van Bitvavo?

Natuurlijk is Mark Nuvelstijn, als mede-oprichter en CEO van Bitvavo, zeker niet de enige die profiteert van de digitale valuta-rage. In het laatste citaat vind je nog veel meer slimme jongens die een blockchain-goudmijn hebben aangeboord.

Wie is de eigenaar van Bitvavo?

Natuurlijk is Mark Nuvelstijn, als mede-oprichter en CEO van Bitvavo, zeker niet de enige die profiteert van de digitale valuta-rage. In het laatste citaat vind je nog veel meer slimme jongens die een blockchain-goudmijn hebben aangeboord.

Welk land komt Bitvavo?

Bitvavo is een Nederlandse uitwisseling voor digitale valuta. Het bedrijf is opgericht in 2018 en is tegenwoordig het grootste en goedkoopste handelsplatform van Nederland.

Wie is de oprichter van Bitvavo?

Mark Nuvelstijn – Mede-oprichter en CEO – Bitvavo | LinkedIn.

Is staken rente?

U kunt de liquidatie van cryptocurrencies vergelijken met het ontvangen van rente op een reguliere spaarrekening. Wanneer u crypto inzet, koopt u een bepaald bedrag van een munt of token die u vervolgens vasthoudt (inzet). Als beloning voor het vasthouden ontvangt u rente op uw munten.

Wat is het nadeel van een staking? Het is belangrijk om ook de nadelen van uitzetten te kennen. Om recht te hebben op de rente, moet u een munt voor een bepaalde periode in bezit hebben. Je kunt er in die tijd eigenlijk niets aan doen. Heb je de cryptocurrency echt nodig en moet je ermee handelen of inwisselen voor euro’s?

Welke crypto hoge staking?

De beste strike-munten in meer detail

 • Battle Infinity – Beste Strike Coin in 2022. …
 • DeFi Coin – Topmunt voor 2022. …
 • Lucky Block – Beste slagmunt met dagelijkse beloningen. …
 • Ethereum – Beste gokmunten voor langetermijnbeleggers. …
 • Cardano â De meest duurzame slagmunt.

Is staking verstandig?

Om er echt een lucratieve passieve inkomstenbron van te maken, is er behoorlijk wat crypto nodig. Maar het rendement is sowieso beter dan op je spaarrekening. Door de munten langer vast te houden, kunt u niet direct reageren op prijsontwikkelingen. Staking is daarom niet geschikt voor daghandelaren.

Kun je Xrp staken?

U kunt XRP eenvoudig inzetten via beurzen zoals Coinloan, Bitvavo, Binance en Celsius Network. Hoewel het proces voor het inzetten van XRP eenvoudig is, zijn de werkelijke beloningen afhankelijk van hoeveel XRP je inzet en hoe lang je XRP inzet. Hoe langer en meer u XRP inzet, hoe meer rente u ontvangt.

Is staking verstandig?

Crypto staking wordt beschouwd als de gemakkelijkste manier om geld te verdienen met cryptocurrency. Je krijgt immers een vast percentage over een bepaalde periode. Houd er rekening mee dat als de munt die u in de tussentijd inzet (de strike-periode) minder waard wordt, u geld kunt verliezen.

Waarom zou je staking uitzetten?

Als er meer aan de kant is, krijg je meer rente, als je het van de spaarrekening haalt, krijg je geen rente. Zo simpel is het, dus waarom zou u het niet inschakelen? Elke crypto die staking ondersteunt, heeft zijn eigen “rentevergoeding” en eventuele regels.

Hoe keert Bitvavo staking uit?

Als beloning voor de strike ontvang je een strike fee. U kunt een strike fee vergelijken met rente op uw spaargeld bij een bank. De vergoeding wordt uitbetaald in dezelfde cryptocurrency die u beschikbaar heeft gesteld. De Bitvavo staking services zijn beschikbaar voor deze 17 cryptocurrencies.

Wat zijn de nadelen van staking Bitvavo?

Het nadeel van de staking-service van Bitvavo is dat Bitvavo geen bank is. De stakingsdiensten maken dus geen deel uit van een nationaal of Europees depositogarantiestelsel. U bent dus niet verzekerd als Bitvavo failliet gaat.

Hoeveel verdien je met staking Bitvavo?

Crypto in staking zetten bij Bitvavo is een eenvoudig en toegankelijk proces. U kunt kiezen uit 20 cryptocurrencies die zowel off-chain als on-chain kunnen worden ingezet, waaronder Bitcoin (BTC) en Cardano (ADA). Het jaarlijkse inzetrendement varieert van 0,50% tot 7,50%, afhankelijk van op welke crypto je wilt inzetten.

Wat zijn de strike-inkomsten bij Bitvavo? Met Bitvavo staking worden uw munten gebruikt om transacties op de blockchain te bevestigen. Hiermee draag je onder andere bij aan het sneller maken van de blockchain. Dit wordt “Proof of Stake” (PoS) genoemd. Als beloning voor de strike ontvang je een strike fee.

Wat zijn stakingen opbrengsten?

In platte tekst: Crypto Staking is het proces van het inzetten (staking) van cryptocurrency met een exchange en vervolgens het ontvangen van een bepaald rentepercentage op uw cryptomunten. Je kunt het vergelijken met geld op de bank zetten waar je (vroeger) positieve rente kreeg.

Hoe werkt staking op Bitvavo?

Hoe werkt een staking bij Bitvavo? Als u digitale valuta’s in uw Bitvavo-account heeft die worden ondersteund door ons stakingsprogramma, kan Bitvavo voor u wedden: Het enige wat u hoeft te doen is de opt-in-functie van de on-chain en off-chain staking-service te activeren.

Wat zijn de nadelen van wedden op Bitvavo? Het nadeel van de staking-service van Bitvavo is dat Bitvavo geen bank is. De stakingsdiensten maken dus geen deel uit van een nationaal of Europees depositogarantiestelsel. U bent dus niet verzekerd als Bitvavo failliet gaat.

Hoe kun je staken op Bitvavo?

Als u digitale valuta’s in uw Bitvavo-account heeft die worden ondersteund door ons stakingsprogramma, kan Bitvavo voor u wedden: Het enige wat u hoeft te doen is de opt-in-functie van de on-chain en off-chain staking-service te activeren.

Hoe zet je staking aan Bitvavo?

Maak eerst een account aan of log in. Selecteer “Instellingen” in het menu rechtsboven. Scroll naar beneden en selecteer “Accountinstellingen” in het vervolgkeuzemenu “Wedden ingeschakeld”. Alle munten die je bezit worden nu automatisch geslagen door Bitvavo.

Wat is een staking vergoeding bij Bitvavo?

Munten opnemen houdt in dat u uw cryptomunten ter beschikking stelt om bijvoorbeeld transacties te valideren, de betreffende cryptomunt te ondersteunen en te versterken. Door dit te doen, ontvangt u als beloning cryptocurrency-inzetbeloningen. Je kunt het zien als een soort cryptocurrency rente.

Koen K.