Support Officer (/Intern Accountmanager) Grootbedrijfteam – Rotterdam –36 uur

HR medewerker Binnendienst – Heerlen –36 uur
april 10, 2018
Schadebehandelaar – Buitenland – Hoogeveen – 36 uur
april 24, 2018

Support Officer (/Intern Accountmanager) Grootbedrijfteam
Rotterdam
36

Het gaat hier om een aanvraag voor een Support Officer Grootbedrijf Team, vereistenprofiel van Assistent Accountmanager Complex GZ is van toepassing. De functie is voor 6 maanden met optie tot verlenging.

Je functie
De Support Officer maakt binnen het Grootbedrijfteam (GBT) onderdeel uit van het klantteam bestaande uit de Relatiemanager, Transaction Banker en Financieringsspecialist. Het betreft een coördinerende rol, waarin de Support Officer betrokken wordt bij het beheer, maar ook een rol heeft in de commerciële bediening van de klantenportefeuille. Bovendien heeft hij/zij direct klantcontact over uiteenlopende vraagstukken.

De activiteiten bestaan uit proactieve ondersteuning van de Relatiemanager en Transaction Banker bij het sales proces door het voorbereiden van klantgesprekken en de overige marktbewerking. Er wordt van de Support Officer een adequate klantanalyse verwacht, ook op het gebied van Customer Due Diligence (CDD). Analytisch inzicht en het leggen van verbanden zijn hierbij essentieel. Verder heeft hij/zij:
• Een coördinerende rol als contactpersoon voor de interne stakeholders (o.a. Lokale Bank en FEC), bewaakt hij/zij de tijdslijnen van klantprocessen, zorgt voor vastlegging in systemen, organiseert dealteam overleggen;
• Verantwoordelijkheid voor het stroomlijnen van het uitboekingsproces;
• Een regisseursrol op klantprocessen en obligo verhogende producten;
• Een actief aandeel in de bijdrage aan continue verbetering (LEAN).

De afdeling 
Het Grootbedrijfteam is onderdeel van Corporate Clients en bedient in nauwe samenwerking met lokale banken, grootzakelijke klanten met een omzet van EUR 30 tot 250 miljoen. Het Grootbedrijfteam bestaat uit ca. 60 medewerkers. Daarvan zijn er 12 actief als Support Officer. Zij maken onderdeel uit van de diverse sectorteams, bestaande uit ca. 10 personen per team.

Reageren of meer informatie?
Neem contact met ons op via recruitment@bp-bankingfinance.nl of via 026-7999099.
Je kunt reageren tot en met 16 maart 2018.