Schadebegeleider – Eindhoven – 36 uur

Adviseur Klantenservice Bedrijven Eindhoven/Rotterdam/Amsterdam/Deventer
oktober 11, 2018
Matching Officer – Eindhoven – 32-36 uur
oktober 23, 2018

Schadebegeleider Groot zakelijk verzekeren
Eindhoven

Voor de desbetreffende bank zijn we op zoek naar een schadebegeleider 2e lijn voor onze zakelijke klanten. Het team schade staat op gesteld om alle schademeldingen van onze zakelijke klanten te begeleiden die niet bij Interpolis zijn verzekerd.

Je functie
Als Schadebegeleiding sta je primair opgesteld voor het begeleiden van schades van voornamelijk groot zakelijke relaties. Je bent het persoonlijk aanspreekpunt voor je eigen portefeuille. Naast contacten met klanten heb je intensief contact met de lokale banken, de verzekeringsmaatschappijen, benadeelden en experts. We verwachten van jou een proactieve houding ten aanzien van het optimaliseren en actualiseren van processen.

Onze afdeling
Het Service Centrum Verzekeren maakt deel uit van het directoraat Operations en bestaat uit de afdelingen Operations Verzekeringen en Operations Support. Alle operationele werkzaamheden zijn ondergebracht in de afdeling Operations Verzekeren (OV). OV heeft als rol om de verzekeringsadministratie en schadebegeleiding voor lokale banken uit te voeren, voor verzekeringen die lopen bij verzekeringsmaatschappijen anders dan Interpolis. Wij streven naar een 9+ klantbeleving, dus bij alle werkzaamheden staat het klantbelang centraal.

Je bagage
– In bezit van WFT schade particulier en zakelijk;
– inhoudelijke kennis van het vak schadebegeleiding;
– ervaring op de 2e lijn bij schadebegeleiding, i.v.m. de zwaarte van de portefeuille.

Belangrijke vaardigheden:
– Sterke klantfocus
– Verandering omarmen
– Leergierig
– Resultaatgericht
– Stapje extra willen zetten

Reageren of meer informatie?
Neem contact met ons op via recruitment@bpfinance.nl of via 026-7999099.
Je kunt reageren tot en met 22 oktober 2018.