BP-bankingfinance.nl » Prijsvoorspelling week 32: hangt de FED een wolk voor een zomerrally?
Prijsvoorspelling week 32: hangt de FED een wolk voor een zomerrally?

Prijsvoorspelling week 32: hangt de FED een wolk voor een zomerrally?

Zoals elke week kijken we ook deze week naar de prijsprognose van de belangrijkste beleggingen, zoals aandelen, indexfutures, staatsobligaties, goud, olie FOREX en crypto. Macro-economische factoren spelen daarbij natuurlijk een rol. Wat zijn de basisfactoren die de prijzen beïnvloeden? Heeft de FED een wolk over de zomerrally geworpen? We analyseren de prijsprognose.

Ons prijsvoorspellingsrecept is nu bekend. Volgende week beginnen we met een overzicht van de fundamentele factoren en de beursagenda die de prijs van beleggingen kunnen beïnvloeden. Vervolgens bekijken we de prijsprognose voor de afgelopen week.

Dit betekent dat we op de hoogte zijn van de laatste stand van zaken en vooruit kunnen kijken. Dit doen we door voor elke investering specifieke fundamentele factoren te delen, oscillatoren te analyseren en technische analyses uit te voeren. Dit concluderen wij op basis van onze prijsprognose. Tot slot delen we bevestigde (verkoop)signalen voor elk type investering. Aan het einde van het artikel leggen we uit hoe u direct kunt profiteren van onze prijsvoorspelling.

Zoals elke week gebruiken we voor al onze prijzen, analyses en vergelijkingen de prijzen zoals ze op de digitale koersgrafiek stonden voor de opening van de AEX (09:00).

Algemene economische fundamentele factoren week 32

Algemene economische fundamentele factoren week 32

We kunnen aan allerlei factoren zien dat de zomerse stilte langzaam begint in de wereld van financiën en macro-economie. Het winstseizoen loopt ten einde en de economische agenda’s zijn relatief kort. Er zijn echter situaties die het beleggerssentiment blijven beïnvloeden. To see also : Welke cryptocurrency heeft toekomst: de 5 beste cryptomunten met toekomstperspectief!. We denken aan Covid-19 en ook aan apenpokken. Een andere bron van zorg is de dreiging van militair geweld. Naast de situatie in Oekraïne zorgen Sino/Taiwanese spanningen voor terughoudendheid bij investeerders.

Wat de economie betreft, ligt de focus, afgezien van de definitieve cijfers van dit resultatenseizoen die worden gepubliceerd, vooral op de situatie in Amerika. De Fed zit daar in een spiraal. Om de inflatie te verminderen, moet het de rente verhogen, maar stijgende tarieven kunnen tot een recessie leiden. Het onverwacht positieve banenrapport van vorige week zorgt ervoor dat beleggers zich zorgen maken dat de Fed de rente in september verder zal verhogen. Daarom zullen de inflatiecijfers en de sentimentindexen die we in de economische kalender hebben, het sentiment beïnvloeden. Als gevolg hiervan kan de focus van de FED op inflatie een wolk over de zomerrally werpen.

Beursagenda en beleggingsagenda week 32

In de economische kalender van vandaag zien we de Sentix Investor trust index voor augustus in Europa. On the same subject : Hierdoor kan Apecoin de komende weken flink stijgen!.

Dinsdag publiceren de Verenigde Staten meerdere sentimentindexen over het ondernemersvertrouwen (juli en augustus). We krijgen ook Amerikaanse productiecijfers en arbeidskosten (voorlopig, voor Q2)

Woensdag worden de Amerikaanse consumentenprijsindexcijfers voor juli (die belangrijk zijn voor het berekenen van de inflatie) gepubliceerd. Budgetstatus (voor juli) en groothandelsvoorraden (voor juni) worden ook gepubliceerd.

Donderdag volgen meer Amerikaanse consumentenprijsindex (voor juli) en producentenprijsindex (ook voor juli).

Op vrijdag publiceert Europa de industriële productiegegevens voor juni. Dit wordt gevolgd door de Amerikaanse import- en exportprijsindexcijfers voor juli. De Universiteit van Michigan publiceert ook haar consumentenvertrouwensindex van augustus.

Op de crypto-agenda zien we dat Deficon 2022 op 11 en 12 augustus wordt gehouden. Het nieuws over dit evenement kan natuurlijk van invloed zijn op de prijzen.

Benieuwd hoe beursanalisten deze agendapunten belangrijk vinden? Dat leest u in De Telegraaf Weekblik.

Britse Kanaaleilanden trekken laagbelaste cryptobedrijven aan
See the article :
De Britse Kanaaleilanden Guernsey en Jersey willen het huidige slop in de…

Analyse AEX aandelen week 31

Analyse AEX aandelen week 31

Wij voorspellen vorige week neutrale tot licht positieve koersverwachtingen voor de AEX. See the article : Bitcoin stabiel op $ 23k en Jim Rogers waarschuwt voor de slechtste marktinvesteerders ooit. De AEX begon de week positief, maar door verrassende reacties op het positieve banenrapport in de VS eindigde de week volledig neutraal voor AEX-aandelen.

Daarnaast zagen we enkele bevestigde koop-/verkoopsignalen. We herhalen het hier met het daadwerkelijke rendement dat we vorige week hebben gekregen.

Bevestigde koopsignalen waren: Koninklijke Ahold Delhaize (AD) -1,36%, ASR Nederland (ASRNL) +4,03%, Boskalis Wesminster (BOKA) +1,19%, Corbion (CRBN) -% – 1,99, CTAC (CTAC) -1,50%. , Koninklijke DSM (DSM) -7,18%, Ebusco Holding NV (EBUS) -2,39%, European Healthcare Acquisition and Growth Company (EHCS) -3,55%, Hedosophia European Growth (HEGA) =, Heineken Holding (HEIO) -4,75, Nederland Kleuren (HOLCO), gewone voorraad Hydratec (HYDRA) -1,79%, Inpost SA (INPST) -1,00%, Morefield Group (MORE) +12,85%, NN Group (NN) 4,24%, fles Koninklijke Porceleyne (PORF) -0,77% , SBM Offshore (SBMO) +7,48%, SIF Holding (SIFG) +2,69% en Vam Investment Shares (VAM) -2% ,04.

Bevestigde verkoopsignalen waren: CM.COM (CMCOM) -, DGB Group NV (DGB) +9,41%, Esperite (ESP) +9,90%, Galapagos (GLPG) +5,15%, Kendrion N.V. (KENDR) -3,82%, Lavide Holding (LVIDE) +2,44% en Pharming Group (PHARM) +16,47%.

Dit bevestigt eens te meer dat technische analyse en beleggerssentiment tegenwoordig niet universeel op één lijn liggen. Dit leidt tot tegenstrijdige resultaten en dus ook tot koopjesjacht.

Uiteraard kijken we naar de AEX koersprognose voor volgende week.

Het kopen van digitale munten zoals Bitcoin, Dogecoin en Cardano lijkt een eenvoudig proces, toch?
On the same subject :
Het enige dat u hoeft te doen, is een account openen bij…

De AEX-verwachting voor week 32

De AEX-verwachting voor week 32

Om de AEX koersprognose te berekenen, kijken we eerst naar de specifieke fundamentele factoren van de AEX-index. Vervolgens analyseren we oscillatoren en voeren we technische trendanalyses uit. Zo hebben wij onze AEX koersprognose voor volgende week samengesteld. Uiteraard sluiten we deze af met de bevestigde (sell)buy signalen die we zien. Zoals we nu weten, moeten we het marktsentiment zeker niet te lichtvaardig afwijzen.

Fundamentele analyse AEX-aandelen week 32

Naast de algemene fundamentele factoren zijn er verschillende factoren die specifiek zijn voor AEX-aandelen. Die vinden we volgende week in de economische agenda.

Vandaag presenteert PostNL NV haar resultaten over het tweede kwartaal.

Morgen, na de beurs, worden de gegevens over de industriële bestellingen voor juni 2022 gepubliceerd.

De resultaten van ABN AMRO Group NV en Koninklijke Ahold Delhaize NV over het 2e kwartaal worden woensdag verwacht (waarschijnlijk ook hier aangekondigd dat er geen aparte beursgang van BOL.com zal plaatsvinden). Corbion NV presenteert haar halfjaarcijfers. Tot slot volgen na de beurs de gegevens over industriële toepassingen in Nederland voor juni 2022.

Donderdag presenteren ForFarmers NV en Aegon NV hun resultaten over het 2e kwartaal. Jensen Group NV, Fastned BV en NN Group NV (vóór beurs) presenteren hun halfjaarcijfers.

Vrijdag zien we geen Nederlandse items in de lijst.

Technische analyse AEX-aandelen week 32

Net als vorige week laat de technische trendanalyse een sterk koopsignaal voor de AEX-index zien en zijn de oscillatoren neutraal.

Bedrieger voor steeds meer investeren in cryptocurrencies door verleiding via dating-app
Read also :
Steeds vaker vinden aanbieders van dubieuze financiële producten en crypto-investeringen via actieve…

Koersverwachting AEX week 32

Koersverwachting AEX week 32

Op basis van het sentiment en de schok van het goede banenrapport verwachten we een voorzichtige markt. De inflatie zal naar verwachting hoog blijven, dus we zijn iets pessimistischer dan technische analyse en zien een neutrale tot negatieve AEX-prijsverwachting.

Natuurlijk zien we deze week ook enkele bevestigde (sell)buy signalen die we met jullie willen delen.

Koopsignalen zijn: AFC Ajax NV (AJAX), GP Bullhound Acquisition shares (BHND), DGB Group NV (DGB), Forfarmers (FFARM), Morefield Group N.V. (MEER), Oci NV (OCI), SIF Holding (SIFG). ) en Waarde8 (WAARDE).

Verkoopsignalen zijn: Arcadis (ARCAD), Avantium (AVTX), CM. Com (CMCOM), Koninklijke DSM (DSM), Hal Trust (HAL), Heineken Holding (HEIO), Kendrion N.V. (KENDR) en Nedap (NEDAP).

Nu zien we dat de AEX de nieuwe week positief is begonnen.

Analyse index-futures week 31

We hebben een licht positieve wekelijkse outlook voor indexfutures geregistreerd. Dit klopte grotendeels. Het hoogste resultaat was voor Ibovespa Index Futures (IBV1!) met +2,88%. Er waren wat verliezen, maar als we zien dat de E-mini USD Denominated futures (FTU1!) het hoogste resultaat boekten met -0,65%, was de schade beperkt.

Koersverwachting index-futures week 32

Vooruitkijkend zien we dat de technische trendanalyse voor volgende week alleen (sterke) koopsignalen laat zien.

Oscillatoren zijn meestal neutraal en bevestigen een sterk koopsignaal voor Ibovespa Index Futures (IBV1!). We zien dan ook een neutrale tot enigszins positieve prijsverwachting voor de indexfuture.

Analyse Nederlandse staatsobligaties week 31

We hebben aangegeven dat de prijsverwachting voor Nederlandse staatsobligaties licht positief is. Dit was te positief. Alleen Nederlandse staatsobligaties met een looptijd van 3 maanden noteerden een kleine plus van +0,05%, terwijl de rest verliezen leed die bijna lineair toenam naarmate de looptijden langer werden. Het grootste verlies waren de Nederlandse staatsobligaties met een looptijd van 25 jaar en bedroeg 1,27%.

Koersverwachting Nederlandse staatsobligaties week 32

Voor volgende week zien we dat de oscillatoren neutraal zijn met 2 uitzonderingen. Uitzondering zijn de verkoopsignalen van Nederlandse staatsobligaties in 2 en 3 jaar. Technische trendanalyse bevestigt een verkoopsignaal voor de looptijd van 2 jaar en neutrale signalen voor de looptijden van 1 maand en 3, 7, 15, 20 en 25 jaar. Daarom stellen we een neutrale tot licht negatieve outlook vast voor de koersen van Nederlandse staatsobligaties.

Nu zijn er veel manieren om in risico te beleggen. We leggen uit hoe een van de meest populaire manieren werkt: maak kennis met spaargeld.

Analyse prijs goud en olie week 31

We gaven neutrale tot licht negatieve vooruitzichten voor de olieprijzen aan. Dat was te optimistisch, de olieprijs daalde met minder dan 10,31%. We spraken een neutrale goudprijsverwachting uit. Dit was waar. De goudprijs steeg met 0,40%.

Koersverwachting prijs goud en olie week 32

Oscillatoren zijn neutraal voor de olieprijs. Technische trendanalyse laat een sterk verkoopsignaal zien. Na een forse prijsstijging volgende week lijkt er weinig ruimte voor verdere dalingen gezien de onzekerheid rond het Russische oliebeleid. We zien dus een licht negatieve tot neutrale prijsverwachting.

Als we naar de goudprijs kijken, zijn de oscillatoren neutraal. Technische trendanalyse geeft een koopsignaal. Met dat in gedachten, deels vanwege de angst van beleggers na het banenrapport en de verwachte sterke inflatiecijfers, zien we neutrale tot enigszins positieve prijsverwachtingen.

Analyse FOREX week 31

We voorspellen een volatiele, neutrale en licht positieve prijsvoorspelling voor FOREX. Dit was te optimistisch. Slechts enkele positieve resultaten waren de Turkse Lira Futures (TRL1!) de grootste stijger met +1,42%. Ondanks de bevestiging van het koopsignaal, waren de Japanse Yen (E-mini) Futures (6J1! en J71!) de grootste verliezers met -1,63%.

FOREX koersverwachting week 32

Oscillatoren zijn neutraal met 4 uitzonderingen. Deze uitzonderingen zijn koopsignalen voor Futures in Canadese Dollars (6C1!) en Futures in Japanse Yen (E-mini) (6J1! en J71!) en Futures in Turkse Lira (TRL1!).

technische trendanalyses laten vrijwel uitsluitend (sterke) verkoopsignalen zien. Een zo’n signaal is de bevestiging van het verkoopsignaal van de Canadese dollar-futures (6C1!). Aangezien de markt hier volatiel blijft, zien we een neutrale tot negatieve FOREX-prijsverwachting.

Prijsontwikkeling Bitcoin en top 25 cryptomunten week 31

Momenteel is de cryptomarkt positief. De prijs van Bitcoin (BTC) wordt op het moment van schrijven verhandeld op € 23.391,77 ($ 23.841,05). Dat is 3,60% hoger dan gisteren. In de top 25 had, afgezien van stablecoins, alleen Leo Token (LEO) een verlies van 2,57%. De grootste winnaar van de top 25 is momenteel ChainLink (LINK) met 9,26%.

Hiermee wordt een positieve week afgesloten voor de cryptomarkt. De grootste wekelijkse winst was 19,23% voor Avalanche (AVAX). Bitcoin (BTC) handelde tegen 1,55%. Er was echter ook een verlies van enkele crypto’s. Van de top 25 verloor Leo Token (LEO) de afgelopen week het meest met -3,44%.

Dit heeft Leo Token (LEO) ook tot de slechtste top 25 cryptomunt van de afgelopen maand gemaakt met -15,57%. De grootste winst in die periode is 143,05% voor beleggers in Ethereum Classic (ETC). Bitcoin (BTC) handelde de afgelopen maand met 8,62%.

Op Tradeincrypto.com kunt u 24 uur per dag alle resultaten en live Bitcoin (BTC) en cryptoprijzen bekijken.

Bitcoin en crypto koersverwachting week 32

Afgelopen vrijdag keken we al naar de Bitcoin (BTC) prijsprognose voor de 32e week, waar we zagen dat het een “make or break” week gaat worden voor Bitcoin (BTC).

Volgende week blijven we Bitcoin (BTC) en de cryptomarkt op de voet volgen met onze dagelijkse Bitcoin-lunches en crypto-updates, die je natuurlijk vindt op onze zustersite WANT.nl.

Direct gratis profiteren van onze koersverwachting?

Natuurlijk kunt u onze gratis prijsprognose gebruiken bij uw onderzoek naar mogelijke interessante investeringen voor de komende week.

Daarnaast kunt u deelnemen aan gratis virtuele investeringswedstrijden van onze collega’s op Virtueelbelegen.com. U kunt met virtueel geld beleggen in crypto- en aandelenhandelswedstrijden. Verdiende u eind augustus het meeste? Dan win je, naast eeuwige roem, dankzij Cryptohopper en Bitvavo een prijzenpot gevuld met 300 euro. Meedoen is eenvoudig door je hier gratis te registreren.

Meer weten over beleggen?

Let op: wij geven nooit financieel advies, dus u dient onze bijdragen niet als zodanig te interpreteren. Doe altijd je onderzoek en neem rationele beslissingen over of, wanneer, wat en hoeveel je wilt investeren.

Prijsvoorspelling week 32: hangt de FED een wolk voor de zomerrally?

Koen K.