BP-bankingfinance.nl » Prijsvoorspelling week 30: Fed, technologieaandelen en zomerwinsten?
Prijsvoorspelling week 30: Fed, technologieaandelen en zomerwinsten?

Prijsvoorspelling week 30: Fed, technologieaandelen en zomerwinsten?

Zoals elke maandag zien we ook prijsprognoses voor de belangrijkste beleggingen, zoals AEX-aandelen, obligaties, goud, olie, FOREX, Bitcoin, crypto en meer. Profiteert u van prijsverwachtingen?

We benaderen prijsschattingen op een manier die we kennen. Dat betekent dat we eerst kijken naar de fundamentals en de economische agenda voor de komende week om te zien welke factoren de prijzen kunnen beïnvloeden. Vervolgens doen we voor elke investering een reality check op onze prijsprognose van vorige week.

Toen het ons weer werd verteld, keken we vooruit. We kijken naar fundamentals per investering, maken technische trendanalyses en analyseren oscillatoren om prijsvoorspellingen op te stellen. We vervolledigen de prijsprognose door voor elke investering bevestigde (verkoop)signalen te delen. Tot slot leggen we uit hoe u direct kunt profiteren van onze prijsprognoses.

Zoals altijd gebruiken we voor onze prijsstelling, analyse en vergelijkingen de prijzen zoals ze op het digitale prijsbord stonden voor de opening van de AEX.

Algemene economische fundamentele factoren week 30

Algemene economische fundamentele factoren week 30

Naast aanhoudende zorgen over Covid 19 en apenpokken, zien we een positieve stemming. See the article : Ripple wint aan vraag, Bitcoin kan stijgen en meer!. Rusland heeft de gasleveringen hervat en het rentebesluit van de ECB (+0,5%) wakkerde meer positivisme in de markt aan.

De komende week zal grotendeels in het teken staan ​​van het resultatenseizoen. Veel bedrijven presenteren hun cijfers over het tweede kwartaal. De komende week is het de beurt aan veel techbedrijven in Amerika. Dit is niet alleen aantrekkelijk voor aandelenkoersen, maar ook voor de cryptomarkt vanwege de correlatie.

Daarnaast neemt de FED een nieuw rentebesluit voor de Amerikaanse markt. Er wordt een stijging van 0,75% verwacht. Deze is ingeprijsd. Afwijkingen hiervan kunnen de markt beïnvloeden. Naast het rentebesluit zelf, zijn analisten ook benieuwd of de FED iets onthult over de verwachtingen voor toekomstige rentebesluiten voor de rest van 2022. Analisten vinden de komende week even belangrijk, aangezien het sentiment na de gegevens en het rentebesluit hoopvolle hoop voor de zomer.

Beursagenda en beleggingsagenda week 30

Vandaag kijken we naar de rustige beursagenda. Read also : Interessante ETF’s om te kopen. Morgen worden in Amerika de cijfers over de huizenmarkt (in mei en juni), de Redbook index en cijfers van het consumentenvertrouwen (in juli) gepresenteerd.

Woensdag verwachten we cijfers van de EU over de geldhoeveelheid en de particuliere kredietverlening (beiden voor juni). In Amerika bestelt mijn duurzame goederen aantallen en meer gegevens over de huizenmarkt (juni), handelsaandelen in grondstoffen en groothandelsaandelen (beide voorlopig voor juni). Daarnaast publiceert de FED haar rentebesluit met een monetaire toelichting en aansluitende persconferentie.

Donderdag toont Europa cijfers van het consumentenvertrouwen en verschillende bedrijfssectoren (voor juli). In Amerika volgde het werkloosheidscijfer. Ook de particuliere consumptieve bestedingen en het bruto binnenlands product voor het tweede kwartaal worden gepresenteerd (beide voorlopig).

Europa sloot vrijdag af met een voorlopig binnenlands product voor het tweede kwartaal en een voorlopige HICP-index. In Amerika schatten we de particuliere inkomsten, bestedingen en consumptiecijfers (juni) en arbeidskosten (Q2).

Op de crypto-agenda zien we geen gebeurtenissen die van invloed kunnen zijn op de prijs. Vooral Amerikaanse techfondscijfers zouden een rol kunnen spelen. Daarnaast komen er belangrijke hard forks voor cryptomunten van Ethereum (ETH) en Cardano (ADA). Nieuws over deze harde vork kan de markt beïnvloeden.

Natuurlijk is het mogelijk om zelf meer onderzoek te doen naar beleggen. Het Weekoverzicht van De Telegraaf is een goed startpunt.

Natuurlijk kunt u ook lezen om onze geschatte prijzen te weten te komen.

Is beleggen in aandelen of crypto riskant? Het valt wel mee, vinden deze studenten - Vox magazine
To see also :
Steeds meer jongeren beleggen in aandelen of cryptocurrencies. Worden de risico’s niet…

Analyse AEX aandelen week 29

Wij verwachten neutrale tot licht positieve koersverwachtingen voor AEX-aandelen. Dit bleek achteraf waar te zijn en zelfs aan de kant van de voorzichtigheid. Read also : Steeds meer jongeren investeren: ‘Mijn droom is om niet meer te hoeven werken’. De AEX als geheel steeg 4,93%.

Daarnaast hebben we verschillende bevestigde koop-/verkoopsignalen gedetecteerd. We herhalen dit hier met het daadwerkelijke resultaat.

Bevestigde koopsignalen zijn voor: Brunel Internat (BRNL) +3,57%, Geojunxion N.V. (GOJXN) +0,28%, Inpost S.A. (INPST) +6,82%, Intertrust (INTER) -0,21%, JDE Peet’s (JDEP) +1,98%, SIF Holding (SIFG) +3,06%, Spear Investments I B.V. (SPR1) – en TomTom (TOM2) +6,14%.

Bevestigde verkoopsignalen zijn voor: Benevolentai (BAI) -9,09%, Flow Traders (FLOW) -2,86%, Majorel Group Luxembourg (MAJ) -0,045%, Motork PLC (MTRK) -1,59%, SME Nedsense N.V. (NSE) +1,08%, Pharming Group (PHARM) +5,47%, Just Eat Takeaway.com (TKWY) +37,88% en Value8 (VALUE) +3,82%.

De individuele signalen bevestigen daarmee het beeld van de gehele AEX.

Nu we op de hoogte zijn, analyseren we de AEX koersprognose voor de komende week.

BitPanda-beoordeling | Betrouwbaarheid, ervaringen en uitleg
On the same subject :
Na een aantal artikelen over de huidige bearmarkt (juli 2022), is het…

De AEX-verwachting voor week 30

De AEX-verwachting voor week 30

Voor onze AEX koersprognose analyseren we eerst of er naast algemene fundamentele factoren ook bepaalde Nederlandse fundamentele factoren zijn die de koers van het AEX-aandeel kunnen beïnvloeden.

Vervolgens maken we een technische trendanalyse en analyseren de oscillatoren om onze AEX-prijsprognose op te stellen. We sluiten dit zoals gewoonlijk af door een bevestigd verkoopsignaal (sell) te delen voor de komende week.

Fundamentele analyse AEX-aandelen week 30

Vandaag maken Retail Estates NV en Koninklijke Philips NV kwartaalcijfers bekend.

Morgen volgen Vastnet Retail Belgium NV, Koninklijke KPN NV, Amsterdam Commodities NV en Randstad NV.

Koninklijke Vopak NV zal woensdag de halfjaarcijfers presenteren.

Donderdag cijfers van: CM.com, Euronext NV, Vastned Retail NV, ArcelorMital SA, Unibail-Rodamco-Westfield, GeoJunxion NV, Arcadis NV en intertrust. Voorafgaand aan de beurs volgen ook de cijfers van het consumentenvertrouwen in Nederland.

Cijfers van Proximus NV, Heijmans NV, Unicore, Brunel International NV, Signify NV, Basic Fit NV en Aperam SA volgen vrijdag.

Cijfers over de Nederlandse detailhandel en producentenprijsindex voor juni 2022 volgen ook voor de beurs.

Door de overvloed aan macro-economische cijfers en factoren is het verstandig om niet te veel te vertrouwen op technische analyse. De te publiceren cijfers en rentebesluiten kunnen zowel voor elk fonds als voor algemene prijsprognoses van belang zijn.

Technische analyse AEX-aandelen week 30

Voor de komende week laat de oscillator voor de AEX-index verkoopsignalen zien, terwijl technische trendanalyse koopsignalen laat zien.

Koersverwachting AEX week 30

Op basis van de technische analyse verwachten we opnieuw een neutrale tot licht positieve week.

Daarnaast zagen we een aantal bevestigde koop- (verkoop)signalen. Bevestigde koopsignalen zijn voor:

Geojunxion NV (GOJXN), JDE Peets (JDEP), Morefield Group (MORE) en Nedap (NEDAP).

Bevestigde verkoopsignalen zijn voor: Envipco (ENVI), Esperite (ESP) en IEX Group N.V. (IEX).

We zien nu dat de cijfers meespelen als de AEX negatief opent.

Leer stap voor stap hoe u in crypto en aandelen kunt beleggen
To see also :
Allereerst wil ik je een gelukkig nieuwjaar wensen. Laten we hopen dat…

Analyse index-futures week 29

Analyse index-futures week 29

We verwachten een neutrale tot licht positieve week voor indexfutures. Dit bleek te kloppen. Alle indexfutures boekten positieve resultaten, waarbij de E-mini USD FTSE 100 (FTU1!) en E-mini Russell 1000 (RS11!) futures beide beter presteerden met +2,74%.

Koersverwachting index-futures week 30

Koersverwachting index-futures week 30

Technische trendanalyse geeft vooral (sterke) koopsignalen voor indexfutures. De uitzonderingen zijn de USD-gedenomineerde FTSE 100-indexfutures (FTU1!) en USD-gedenomineerde Ibovespa-futures (IBV1!) met sterke koop- (verkoop)signalen.

De oscillatoren zijn meestal neutraal, maar bevestigen geen signalen uit technische trendanalyse. Daarom noteren we voorzichtig neutrale prijsverwachtingen.

Analyse Nederlandse staatsobligaties week 29

Onze prijsvooruitzichten zijn neutraal tot licht positief voor Nederlandse staatsobligaties. Met rendementen tussen +0,02% (6 maanden looptijd) en -0,65% (30 jaar looptijd), blijven de prijzen neutraal.

Koersverwachting Nederlandse staatsobligaties week 30

Voor de komende week zien we dat de oscillatoren op verkoopsignalen voor staatsobligaties met een looptijd van 30 jaar daarna meestal neutraal zijn. Technische trendanalyse laat een (sterk) verkoopsignaal zien voor Nederlandse staatsobligaties met looptijden van 1, 3 en 6 maanden. Voor alle andere looptijden zien we koopsignalen.

We handhaven daarom onze prijsvooruitzichten voor de week neutraal tot licht positief.

Investeringen zijn overigens vaak minder werk dan reguliere banen. Dat vertelt je niet alleen hoe je je voelt, maar nu is er ook onderzoek dat aantoont dat 8 uur per dag werken echt te lang is. Wil je weten hoeveel uur je per week werkt?

Analyse prijs goud en olie week 29

Vorige week noteerden we neutrale verwachtingen voor de olieprijzen en neutrale tot licht positieve prijsverwachtingen voor de goudprijs.

Dit bleek te kloppen. De olieprijs bleef neutraal op -0,27%. De prijs van goud is -0,02%.

Koersverwachting prijs goud en olie week 30

Voor de olieprijzen zijn de oscillatoren neutraal, terwijl de technische trendanalyse een sterk verkoopsignaal laat zien. Daarom noteren we een neutraal tot licht negatief prijsvooruitzicht voor de olieprijzen.

Voor de prijs van goud laat de oscillator een koopsignaal zien. Technische trendanalyse laat echter een sterk verkoopsignaal zien. We noteren neutrale prijsverwachtingen. Dit zal vooral gekleurd worden door het rentebesluit van de FED. Hoe teleurstellender dit is, hoe eerder beleggers zullen kiezen voor minder risicovolle beleggingen, waarbij goud een optie is.

Analyse FOREX week 29

We voorspellen een neutrale prijsvoorspelling voor FOREX. Dit bleek waar te zijn, met uitzondering van futures op Turkse lira (TRL1!), die 1,15% verloren. De rendementen varieerden tussen -0,12% voor Japanse yen E-mini-futures (J71!) en +0,64% voor Zuid-Afrikaanse Rand-futures (6Z1!).

FOREX koersverwachting week 30

De komende week zullen we de oscillator zien afwisselen tussen neutrale en koopsignalen. Technische trendanalyse registreert voornamelijk verkoopsignalen (sterke) en neutrale signalen. Ze bevestigden alleen koopsignalen voor Zwitserse frank (mini) futures (6S1! en MSF1!). Daarom handhaven we onze neutrale prijsvooruitzichten.

Prijsontwikkeling Bitcoin en top 25 cryptomunten week 29

We zien dat Bitcoin (BTC) en cryptocurrencies de nieuwe week negatief zijn begonnen. Afgezien van stablecoins zien we alleen rode cijfers. Bitcoin (BTC) verloor 2,70%. Het grootste verlies van de dag was -7,63% voor Avalanche (AVAX).

Toch kijken we terug op een positieve week. De grootste winst voor de top 25 cryptocurrencies is +25,34% voor Ethereum Classic (ETC). Hoewel er enkele nadelen zijn. Het grootste verlies deed zich voor bij -3,26% voor Tron (TRX). Bitcoin (BTC) handelt +5,32%.

Het maakt ook de meeste maandelijkse opbrengsten groen. Bitcoin (BTC) handelt +3,15%, maar met +49,06% is Ethereum Classic (ETC) ook hier de leider. We zien echter nog steeds een aanzienlijk verlies in maandresultaten. Het grootste verlies over 30 dagen was -13,66% voor Polkadot (DOT).

Op de site van Tradeincrypto.com kunt u 24 uur per dag alle resultaten en alle Bitcoin- en cryptoprijzen live analyseren.

Bitcoin en crypto koersverwachting week 30

Voor de komende week zullen vooral het rentebesluit van de FED en de rendementen van technologieaandelen de markt bepalen. Daarom volgen we het nieuws op de voet. We bieden je twee keer per dag updates aan met onze Bitcoin-lunch en crypto-updates. Deze vind je natuurlijk op onze zustersite WANT.nl.

Overigens vind je hier bij MANNERS natuurlijk ook cryptonieuws. Zo probeerden we vorige week te achterhalen waarom Elon Musk het megaaandeel Bitcoin verkocht.

Profiteer jij direct door de paper trading competitie te winnen?

Onze partners van virtualbeleggen.com organiseren maandelijkse papierhandelswedstrijden voor aandelen en cryptocurrencies. Spelen is gratis en er zijn grote prijzen te winnen. Eind juli maak je kans op spannende geldprijzen en andere prijzen die mede mogelijk gemaakt worden door Bitvavo en Cryptohopper.

Momenteel leidt ‘Kcirtap’ de concurrentie op het gebied van papierhandel. Bike Bell loopt nog steeds voorop om de crypto virtuele investeringscompetitie te winnen. Weet jij hoe je van een prijsopgave een beslissende stap maakt om tot maandwinnaar gekroond te worden? Hier lees je alle informatie.

Meer weten over beleggen?

Let op: wij geven nooit financieel advies, dus u dient onze bijdragen niet als zodanig te interpreteren. Doe altijd je eigen onderzoek en maak rationele beslissingen over of, wanneer, waarin en hoeveel je wilt investeren.

Prijsvoorspelling week 30: FED, technologieaandelen en zomerwinsten?

Koen K.