BP-bankingfinance.nl » Nieuwe Meme Coin Tamadoge haalt $ 7+ miljoen op in een week – het wordt eindelijk verkocht
Nieuwe Meme Coin Tamadoge haalt $ 7+ miljoen op in een week - het wordt eindelijk verkocht

Nieuwe Meme Coin Tamadoge haalt $ 7+ miljoen op in een week – het wordt eindelijk verkocht

Het onderstaande artikel is een ingezonden stuk en valt niet onder de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen. De informatie en adviezen op deze website zijn uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden.

Tamadoge, een nieuwe meme-munt die de laatste tijd enorm populair is geworden, heeft in de eerste paar weken van hun voorverkoop al meer dan $ 7 miljoen aan kapitaal opgehaald. Het lijkt erop dat het project op groot succes afstevent!

Beleggers kwamen onmiddellijk ter plaatse, Tamadoge en hun TAMA-token. Ze betaalden 1 USDT voor 57,14 TAMA in de laatste ronde en hebben de afgelopen dagen een stijging gezien tot de huidige prijs van 1 USDT voor 50 TAMA, wat nu de 5e fase van de voorverkoop is.

Tijdens de eerste fase – de bètaverkoop – werd TAMA nog aangeboden tegen een prijs van 1 USDT voor 100 TAMA. Vanwege de grote vraag en het succes van de voorverkoop, stijgt de prijs per fase nu met $ 0,03, totdat er in totaal 1 miljard TAMA-tokens zijn verkocht.

Na elke 100 miljoen verkochte TAMA aan investeerders, begint de volgende fase met een prijsverhoging, totdat in totaal 50% – 1 miljard – van het totale aanbod van TAMA-tokens is verkocht.

Binnenkort eindigt de huidige fase en wordt de volgende 100 miljoen TAMA aangeboden aan geïnteresseerde partijen tegen 44,44 TAMA per 1 USDT. Beleggers die ervoor kiezen om nu in TAMA te beleggen, blijven dus korting houden.

Tamadoge – Onderweg naar Succes als Play-to-Earn Crypto Game

Tamadoge – Onderweg naar Succes als Play-to-Earn Crypto Game

Net als veel andere muntmemes slaagt Tamadoge er uitzonderlijk goed in om de aandacht van investeerders en binnen- en buitenlandse media te trekken. To see also : Alle tips voordat u in cryptocurrencies investeert. Bovendien heeft het cryptocurrency-project in korte tijd een echte fanbase weten op te bouwen van gepassioneerde volgers die de munt steunen en promoten op sociale media.

Tamadoge heeft mogelijk meer potentieel dan andere meme-munten, omdat het token is verbonden met een echt ecosysteem dat gaming omvat om te verdienen, eigen metaverse plannen (Tamaverse) en markt.

Binnen het ecosysteem fungeert het TAMA-token als verbindende factor. TAMA wordt bijvoorbeeld gebruikt bij elke transactie in de markt. Daarnaast vernietigt een dergelijke transactie ook een deel van TAMA voor altijd, terwijl het totale bedrag aan TAMA beperkt is. Munten worden dus steeds minder naarmate ze meer worden gebruikt binnen de gamemarkt.

Tamadoge-spelers kunnen een virtueel huisdier smeden als een NFT en het vervolgens fokken met items en voedsel dat op de markt is gekocht, waarna het dier volwassen wordt. Het kan dan worden gebruikt om te strijden tegen andere Tamadoges in games. Net als bij de Tamagotchi-rage van de jaren 90, heeft de Tamadoge constante verzorging en voeding nodig om te voorkomen dat hij in een Tamagost verandert.

In ruil voor prestaties ontvangen spelers beloningen. In ruil voor het spelen van het spel krijgen ze een bepaald aantal TAMA’s, die ze in de winkel kunnen gebruiken of inwisselen voor andere cryptocurrencies.

Tamadoge Team + Roadmap klaar voor volgende fase

Tamadoge Team + Roadmap klaar voor volgende fase

Het Tamadoga-team blijft zich tijdens de voorverkoop intensief ontwikkelen. Geruchten over potentieel grote investeerders doen al langer de ronde en zouden waar kunnen zijn. To see also : Alles wat je moet weten over crypto: ‘Er zit een revolutie achter’. Het team, dat bestaat uit Thomas Seabrook (Chief Game Developer) en Carl Dawkins (Head of Growth), gaat ondertussen door met het systematisch implementeren van de stappen in zijn roadmap.

Zo volgen in het vierde kwartaal van dit jaar de Tamadog spel-, dierenwinkel en speel-te-verdienen-functie. Verder wordt er gewerkt aan een Augmented Reality (AR) applicatie voor je Tamadoge en zijn er binnenkort listings beschikbaar op verschillende centrale beurzen. Het is al bevestigd dat het wordt opgenomen in LBank zodra de voorverkoop eindigt.

Slimme Investeerders willen volgende Prijsstijging voor zijn

Slimme Investeerders willen volgende Prijsstijging voor zijn

Ondertussen groeit het tempo waarin de pre-orders van Tamadoge vorderen steeds sneller. Read also : Enorme rendementen verwacht voor Uniglo (GLO), met Bitcoin (BTC) terug boven $ 20.000 en Ethereum (ETH) combinatie voorwaarts. Het lijkt erop dat een veelbelovend cryptoproject echt van de grond komt.

Slimme beleggers zijn zich hiervan bewust en zijn zich bewust van het pre-sale proces waarbij de prijs na elke fase kan stijgen. Zeker nu het einde van de volgende fase nadert, worden er grote hoeveelheden crypto geïnvesteerd in TAMA tegen een nog betere prijs.

Na het succes van andere cryptoprojecten zoals Battle Infinity – die na een succesvolle pre-sale en IPO met meer dan 700% steeg – lijkt iedereen op zoek naar een stukje van de Tamadoge-taart.

TAMA vooraf kopen is niet moeilijk. Daarvoor heb je alleen een gratis crypto wallet nodig die je koppelt op de officiële site. Daarna kunt u TAMA-token kopen met Ethereum (ETH) of Tether (USDT).

>>>Investeren in Tamadoge Presale<<<

Het bovenstaande artikel is een ingediend stuk en valt niet onder de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen. De informatie en adviezen op deze website zijn uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden.

Bitcoin-prijscrash: waarom en wanneer stopt het?
To see also :
Is BLOX een Wallet? U hoeft geen portemonnee aan te maken. Hoe…

Koen K.