BP-bankingfinance.nl » Ministerie waarschuwt voor risico’s van cryptocurrencies: ‘Valkuilen en te hoge verwachtingen’
Ministerie waarschuwt voor risico's van cryptocurrencies: 'Valkuilen en te hoge verwachtingen'

Ministerie waarschuwt voor risico’s van cryptocurrencies: ‘Valkuilen en te hoge verwachtingen’

Met de Smart in Crypto-campagne wil het ministerie van Financiën jongeren waarschuwen voor de “gevaren en te hoge verwachtingen” van cryptomunten. Crypto’s worden steeds populairder onder jongeren. Maar de informatie die jongeren erover hebben, zouden ze vooral via financiële influencers, zogenaamde influencers, tot zich nemen. Maar die zijn volgens het ministerie lang niet altijd neutraal en transparant.

Op sociale media belooft de kijker dat ook hij of zij financiële vrijheid kan krijgen door te investeren in cryptomunten. “Je ziet online filmpjes van jongens die op Bali rondlopen en beloven dat als je hun advies opvolgt, je zo snel miljonair kunt worden. Jongeren staan ​​daar soms voor open”, zegt Yannick Déjean, beleidsmedewerker bij het ministerie en betrokken bij de campagne. “Geloof niet alles wat je op sociale media ziet”, is zijn advies.

Jongeren mogen volgens het ministerie daarom niet verblind worden door de beloofde hoge verdiensten. “Als iets te mooi klinkt om waar te zijn, is dat vaak ook zo”, zegt Déjean.

Flinke waardedaling

Flinke waardedaling

“Er zijn veel oplichting en verkeerde informatie over crypto’s die rondgaan op sociale media”, luidt het persbericht van de campagne. Er zijn ook andere risico’s voor crypto-investeringen. On the same subject : Dompel je onder in de wereld van crypto’s tijdens het RTL Z Crypto Seminar. De kans om (veel) geld te verliezen is relatief groot door de fluctuerende prijs: er wordt veel gehandeld en de prijs verandert zeer snel.

Sinds de piek in november vorig jaar is Bitcoin bijvoorbeeld met ongeveer 70 procent in waarde gedaald. “Maar als de waarde weer stijgt, zie je dat jongeren zich weer laten verleiden door influencers om in te stappen”, aldus Déjean. “Beleg in ieder geval niet met geleend geld of geld dat bedoeld is voor bijvoorbeeld je huur of je studie”, zei hij.

Eerder waarschuwde de Autoriteit Financiële Markten (AFM) voor crypto. Op tientallen mbo-scholen leerden AFM-medewerkers over beleggen en speculeren:

‘Ik liet me meeslepen door de crypto-rage’

De ministerievideo’s zijn vergelijkbaar met influencervideo’s en worden getoond op YouTube, Twitch en Snapchat. TikTok, een andere populaire app onder jongeren, wordt niet gebruikt omdat deze niet voldoet aan de privacy-eisen.

Wat wordt Shiba waard?

Wat wordt Shiba waard?

Telegaon’s hoogste prijsvoorspelling voor Shiba Inu is gepland voor het jaar 2050. Het bureau zei dat de prijs van SHIB zou kunnen stijgen tot een gemiddelde prijs van $ 7,89, terwijl het laagste prijsdoel is vastgesteld op $ 5,42 en de hoogste prijs op $ 9,61. This may interest you : Hoe begin je met beleggen in crypto? Complete startersgids!. De topprijs zal naar verwachting rond de $ 9,61 liggen.

ATOM-analyse: ruimte schiet 20%, analisten blijven koppig
On the same subject :
What is Cosmos used for? Cosmos wil een aantal van de problemen…

Waar haal je het beste crypto nieuws?

Waar haal je het beste crypto nieuws?

Hier kunt u zich aanmelden om nieuwsupdates over cryptomunten te ontvangen. To see also : Tommaso (21) begon op zestienjarige leeftijd met bitcoin: ‘Als je veilig wilt beleggen, neem dan geen crypto’.

  • Cointelegraph.com. De Cointelegraph.com is al jaren een belangrijke crypto-nieuwssite. …
  • Coindesk.com. Coindesk.com geeft al jaren inzicht in cryptocurrency-handel. …
  • Coinmarketcap.com. Geen fan van de analyses en nieuwsberichten?

Welke app voor cryptonieuws? Bitvavo – Beste Crypto-app Nederland De Bitvavo crypto-app is beschikbaar voor iPhone en Android-apparaten en biedt toegang tot meer dan 88 verschillende cryptocurrencies, die u veilig en gemakkelijk kunt kopen, verkopen, gebruiken en opslaan.

Wat is een marktcorrectie en hoe ermee om te gaan?
This may interest you :
Correctie, recessie, daling, bearmarkt. Veel termen worden regelmatig gebruikt wanneer de markten…

Hoe weet je welke crypto gaat stijgen?

Als je wilt weten welke crypto het snelst zal stijgen, is het handig om hiervoor meerdere apps te downloaden. Het is altijd een goed idee om de markt in de gaten te houden. Door de markt goed in de gaten te houden, weet je al snel welke crypto gaat stijgen. Althans, welke crypto is in opkomst.

Kan Ripple 100 euro waard worden?

Kan Ripple 100 euro waard worden?

Hoewel veel Ripple-investeerders de hoop lijken te verliezen na de prestaties van XRP in de afgelopen maanden, is voormalig Ripple-CEO Matt Hamilton dat niet. Hamilton schreef op Twitter dat hij verwacht dat de prijs van Ripple op een dag naar $ 100 zal stijgen.

Wat is de maximale waarde van XRP?

Wat kan de waarde van Ripple worden?

XRP zou volgens experts in 2023 $ 2,22 waard kunnen zijn. Interoperabiliteit is voor velen in de blockchain-wereld een groot probleem geworden. Ze hopen allemaal dat de verschillende blockchain-ecosystemen in de toekomst kunnen samenwerken en van elkaar kunnen profiteren.

Hoeveel banken werken MET Ripple?

Het SWIFT-systeem, de huidige standaard voor internationale money transfers, is in gebruik sinds 1974. Zeven grote internationale banken kwamen bij elkaar en richtten een netwerk op dat nu door de hele financiële wereld wordt gebruikt.

Wat is de toekomst van Ripple?

Volgens voorspellingen zou de waarde van het Ripple XRP-token tegen het einde van 2020 kunnen stijgen tot $ 0,46, stijgen tot $ 0,58 in 2021 en een gemiddelde prijs van $ 2,32 bereiken in 2025.

Heeft XRP nog toekomst?

Volgens voorspellingen zou de waarde van een Ripple XRP-token tegen het einde van 2020 kunnen stijgen tot $ 0,46, stijgen tot $ 0,58 in 2021 en een gemiddelde prijs van $ 2,32 bereiken in 2025. Dat is een bescheiden maar gestage stijging van meer dan 10%.

Wat is de verwachting van de Ripple?

In 2021 wordt bijvoorbeeld een prijs tussen $ 0,06 en $ 0,07 verwacht. Ook de voorspellingen van walletbeleggers passen hier goed bij. Hier voorspellen ze een daling van meer dan 90% tot een prijs van 0,0256 in 2021.

Hoe hoog kan Ripple stijgen?

We denken dat XRP eind 2022 $ 1,43 zou kunnen bereiken. Hoewel XRP in 2021 sterk steeg met de rest van de cryptomarkt, is Ripple’s juridische strijd met de SEC sinds eind 2020 een plaag sinds eind 2020.

Zal Ripple stijgen?

Wat zijn de verwachtingen van Ripple in 2024 en 2025? XRP blijft daarna gestaag stijgen. Eind 2025 staat de teller volgens analisten op 4,13 euro.

Wat zijn de verwachtingen van Ripple?

Negatieve Ripple Forecasts Zo wordt in 2021 een prijs tussen $0,06 en $0,07 verwacht. De voorspellingen van walletbeleggers sluiten hier ook op aan. Hier voorspellen ze een daling van meer dan 90% tot een prijs van 0,0256 in 2021.

Hoeveel banken werken MET Ripple?

Het SWIFT-systeem, de huidige standaard voor internationale money transfers, is in gebruik sinds 1974. Zeven grote internationale banken kwamen bij elkaar en richtten een netwerk op dat nu door de hele financiële wereld wordt gebruikt.

Kan Shiba 1 cent waard worden?

Handelaren die voor de lange termijn in crypto investeren, hebben een goed vooruitzicht. De verwachting van de community is dat binnen 5 jaar een waarde van 1 cent gerealiseerd kan worden. Hoeveel Shiba Inu-munten zijn er verbrand?

Wat kan een Shiba waard zijn? De Shiba Inu All Time High staat op $ 0,000086 (28 oktober 2021).

Kan Shiba Inu 1 euro?

De marktkapitalisatie van Shiba Inu is dus lager, maar dat betekent niet meteen dat een Shiba Inu $1 waard kan zijn. Als een Shiba Inu $ 1 waard zou zijn, zou de totale marktkapitalisatie $ 549 biljoen zijn. De marktkapitalisatie van Shiba Inu zou dan 784x zo groot zijn als de huidige marktkapitalisatie van Bitcoin.

Kan Shiba Inu 1 cent waard worden?

Met behulp van deze petitie hoopt Shiba Inu binnen 5 jaar een waarde van € 0,01 te bereiken. Shiba Inu heeft in 2021 bijzondere ontwikkelingen laten zien. In een jaar tijd is de valuta met maar liefst 27.000.000% gestegen. Grote rendementen waar de meeste beleggers en investeerders alleen maar van kunnen dromen.

Hoe groot kan Shiba Inu Coin worden?

Experts: de prijs van Shiba Inu zou in 2040 kunnen stijgen tot $ 4,15.

Hoe groot kan Shiba Inu Coin worden?

Experts: de prijs van Shiba Inu zou in 2040 kunnen stijgen tot $ 4,15.

Est-ce que le Shiba Inu est affectueux ?

Le Shiba Inu se définit d’abord par un temperament fort, digne et indépendant; parfois décrit comme peu affectueux, cela dépend de l’education qu’il een ontvangstbewijs.

Pourquoi le Shiba sourit ?

Le Shiba Inu exprime a joie en aplatissant ses oreilles. Il peut meme parfois aborder un petit sourire, qui le rend onweerstaanbaar.

Kan Shiba Inu 1 cent waard worden?

Met behulp van deze petitie hoopt Shiba Inu binnen 5 jaar een waarde van € 0,01 te bereiken. Shiba Inu heeft in 2021 bijzondere ontwikkelingen laten zien. In een jaar tijd is de valuta met maar liefst 27.000.000% gestegen. Grote rendementen waar de meeste beleggers en investeerders alleen maar van kunnen dromen.

Hoeveel gaat Shiba Inu stijgen?

Shiba Inu Price Forecast voor 2022-2025 We kunnen echter logischerwijs kijken naar de hele cryptomarkt, inclusief Shiba Inu. Als we realistisch kijken, zien we dat crypto zijn hoogtepunt nog niet heeft bereikt. Verschillende experts voorspellen dat de Shiba Inu in de toekomst met meer dan 100% zal toenemen.

Kan Shiba 0.001 cent worden?

We kunnen dus bijna zeggen dat het bijna onmogelijk is dat SHIB ooit een cent waard wordt. Ondanks de kleine kans dat de token ooit een cent waard wordt, zijn forse prijsstijgingen in de toekomst zeker niet uitgesloten.

Koen K.