Matching Officer – Eindhoven – 32-36 uur

Corporate Support Officer – Utrecht – 30-36 uur
maart 7, 2018
HR medewerker Binnendienst – Heerlen –36 uur
april 10, 2018

Matching Officer
Eindhoven
32-36 uur

Ben je thuis in de uitzend- en detacherings branche? Word je enthousiast van het adviseren van (interne)klanten? Dan ontmoeten wij jou graag!

Wie ben jij?

We zoeken geen starter maar iemand met minstens 1 tot 2 jaar werkervaring.
We verwachten pro-activiteit, harde werker, ambitieus.
De werkzaamheden zijn voor een deel administratief en telefonisch.

 

Wat neem jij mee?

•Werkervaring als intercedent, consultant of recruiter binnen de uitzenddienstverlening / werving en selectie of op een soortgelijke rol binnen een inlenende organisatie (stage ervaring is niet voldoende)
• Bij voorkeur een afgeronde HBO (Bachelor) opleiding
• Grote gedrevenheid en ambitie om je te ontwikkelen tot inhuurprofessional of verder te groeien
• Een pro actieve, ondernemende en nieuwsgierige instelling!
Competenties en vaardigheden die het sterkst aangesproken worden in deze functie:
Communicatiekracht, initiëren van verbetering, resultaten realiseren, pro actief handelen, samenwerken, klantbelang centraal stellen, organiseren en monitoren

Je functie

Als Matching Officer regisseer je het inhuurproces voor inhurend managers binnen de Bank. Via contact met managers en leveranciers, je coördinerend en sturend vermogen, én je kennis van functies en de markt lever je managers de beste match. Via eigen search in onze database en het uitzetten van aanvragen bij bureaus heb jij het aanbod in beeld, en ga je voor de beste kwaliteit-prijs verhouding. Je werkt hierbij samen met uitzend- en detacheringsbureaus, intermediairs en interne pools. Je regisseert het hele traject vanaf de aanvraag en zorgt uiteindelijk voor de juiste interim professional op de juiste plaats.

Het bedrijf

In deze functie werk je binnen Human Resources bij de afdeling Connect Bemiddeling. Bij ons werk je op professionele wijze aan onze dienstverlening. Met veel aandacht voor Lean verbeteren we continu onze processen. Door elkaar continu feedback te geven groeien we als individu en als team. In projectgroepen werk je samen aan nieuwe ontwikkelingen en op maat wervingstrajecten. De afdeling bestaat uit 20 collega’s en er heerst een informele sfeer.

Reageren of meer informatie?

Neem contact met ons op via recruitment@bp-bankingfinance.nl of via 026-7999099.
Je kunt reageren tot en met 13 maart 2018.