BP-bankingfinance.nl » Maanklassieker is weer 50% gestegen, maar september is een historisch slechte maand
Maanklassieker is weer 50% gestegen, maar september is een historisch slechte maand

Maanklassieker is weer 50% gestegen, maar september is een historisch slechte maand

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen.

Bitcoin (BTC) wist zich gisteravond licht te herstellen van de forse dip deze week. Meerdere altcoins trekken meteen meer aan, vooral terra luna classic (LUNC) blijft als een speer doorgaan. Desondanks is er nog veel angst en onzekerheid in de markt en waarschuwen analisten voor mogelijke berenvallen.

De totale marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies bedroeg $ 1 biljoen. Het steeg de afgelopen 24 uur met 3% tot $ 1,01 biljoen.

📈 Marktoverzicht # BTC-prijs wordt verhandeld boven $ 19K

De Top-10 worden verhandeld in de groene zone: $ ETH + 7,14%, $ BNB + 5,59%, $ SOL + 4,33%.

Marktkapitalisatie: $ 1,03T (+ 3,08%) $ BTC-dominantie: 35,83% (-0,77%) Angst & Hebzuchtindex: 20 (extreme angst)

Volledig rapport 👉https://t.co/iPJ2OQwlX1 pic.twitter.com/OJcE0qgYPV

— CryptoRank-platform (@CryptoRank_io) 8 september 2022

Bitcoin indicatoren tonen uiteenlopend beeld

Bitcoin indicatoren tonen uiteenlopend beeld

De prijs van bitcoin daalde gisteren naar $ 18.600, een van de laagste prijzen dit jaar. Gisteravond herstelde de bitcoin zich een beetje, maar werd afgekeurd op 19. On the same subject : Ben je net aan het sparen? Dan is deze berekening slecht nieuws.500 dollar. Gisteravond hield de bitcoin boven de 19.200 dollar, maar op het moment van schrijven zakte de prijs er toch voor.

De BTC-prijs is momenteel $ 19.170 op Binance en $ 19.195 op Bitvavo. Dit betekent dat de BTC-rente vandaag 1,7% is.

Analist Kelly Kellam wijst erop dat veel indicatoren momenteel heel verschillende signalen afgeven. Geduld is daarom aan te raden.

#Bitcoin drukt tegenstrijdige signalen af, Nu is het tijd voor geduld * Pi Cycle -> bottom line * SOPR afgewezen, meer omzetverlies? * Gerealiseerde HODL-ratio herstelt naar ondersteuning * Reserverisico bereikt laagste niveau ooit

Een test van de dieptepunten is waarschijnlijk, maar let op shake outs-Patience=profits pic.twitter.com/tOp37qDxEo

— KellyKellam (@Kellykellam) 7 september 2022

On the same subject :
19 oktober 2021 om 17.52 Bijgewerkt: 21 oktober 2021 12:22CEO Michael Sapir…

Ethereum uitstroom zet door

Ethereum uitstroom zet door

Ethereum (ETH) herstelde zich gisteravond meteen veel sterker en dit heeft hoogstwaarschijnlijk te maken met de aanstaande fusie. De prijs van ether slaagde er gisteravond niet in om $1. To see also : Achtervolg de rally op de cryptomarkt: Uniglo (GLO), Polygon (MATIC) en Pancakeswap (CAKE).650 te herstellen en is momenteel gedaald tot $1.610. ETH is vandaag echter met 6% gestegen.

Analistenbedrijf Delphi Digital meldt dat dit jaar een grote hoeveelheid ETH is teruggetrokken van beurzen en dit is meestal een bullish teken. Sinds 15 maart is de uitstroom hoger dan de instroom. Op 29 augustus verliet 476,00 ETH de beurzen.

Ondanks de dalende prijs van ETH bleven grote hoeveelheden $ETH de beursportefeuilles verlaten.

Sinds 15 maart is de ETH-uitstroom groter dan de instroom, meer dan 323k ETH heeft exchange wallets verlaten.

Op 29 augustus zagen de beurzen de op twee na grootste stroom sinds maart, meer dan 476k ETH. pic.twitter.com/wJ1AiCpUXr

— Delphi Digital (@Delphi_Digital) 7 september 2022

Waar moet je in beleggen bij hoge inflatie?
To see also :
De economie verandert voortdurend. Jaren van economische groei worden afgewisseld met jaren…

Terra Luna Classic blijft als een raket gaan

Terra Luna Classic blijft als een raket gaan

De meeste van de andere grote crypto’s zijn tegenwoordig ook groen. Read also : Jongeren krijgen beleggingsadvies: ‘Het is zorgelijk als je rijk wilt worden in crypto’. Cardano (ADA) is 0,8% gestegen, shiba inu (SHIB) 1%, polkadot (DOT) 1,4%, dogecoin (DOGE) 1,9%, polygoon (MATIC) 2,6%, rimpel (XRP) 2,8%, solana (SOL) 4 % en binance munt (BNB) 4,4%.

De hardste stijgers uit de top 100 zijn dichtbij (NEAR) op 10%, eos (EOS) op 11% en helium (HNT), dat een zeer slechte augustus had, is ook op 24%. Toch is het weer terra luna classic (LUNC) die vandaag de dag de show steelt.

De LUNC-prijs is vandaag opnieuw 54% gestegen, wat betekent dat de prijs nu 130% hoger is dan een week geleden en ook 430% hoger is dan twee weken geleden.

De cryptowereld waarschuwt echter voor LUNC. Deze prijs is dit jaar al volledig ingestort en dit soort extreem volatiele crypto’s hebben vaak de neiging om net zo hard te dalen als ze waren gestegen. Er is ook een waarschuwing dat september historisch gezien een slechte maand was voor alle markten:

September is historisch gezien een van de zwakste maanden van het jaar voor de aandelenmarkten

De #SeptemberSlump overstijgt activaklassen en lijkt de cryptomarkten nog meer te beïnvloeden met #Bitcoin en #ETH die gedurende het grootste deel van hun bestaan ​​negatieve rendementen boeken… pic.twitter.com/jcPfRPX8bC

— Kaiko (@KaikoData) 7 september 2022

Dit zijn de 6 meest populaire cryptocurrencies die u kunt gebruiken om onroerend goed in de metaverse te kopen
Read also :
Luister hieronder naar de audioversie van dit artikel Het verkopen van virtueel…

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Op zoek naar hulp bij het handelen? Wil je meer kennis opdoen over de markt? Bekijk dan onze Discord-groep voor leden. In deze omgeving willen we leden leren lezen en analyseren. Daarnaast komen dagelijks actuele onderwerpen aan bod en kijken we naar de verschillende sectoren in de markt. In onze Discord-community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden. Wilt u dit type analyse eerst lezen? Kijk dan eens in de Discord-omgeving. Hier kun je ook direct in contact komen met verschillende crypto-analisten en enthousiastelingen die klaar staan ​​om te helpen!

Koen K.