BP-bankingfinance.nl » Lucky Block-prijsvoorspelling: LBLOCK staat klaar voor een prijsverhoging vanwege de Gate.io-vermelding
Lucky Block-prijsvoorspelling: LBLOCK staat klaar voor een prijsverhoging vanwege de Gate.io-vermelding

Lucky Block-prijsvoorspelling: LBLOCK staat klaar voor een prijsverhoging vanwege de Gate.io-vermelding

Het volgende artikel is een ingediend stuk en valt niet onder de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen. De informatie en adviezen op deze website zijn uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden.

Lucky Block heeft weer geluk. Wederom een ​​succes voor cryptocurrency en non-fungible token (NFT) competitieplatform Lucky Block! De bekende crypto-uitwisseling Gate.io heeft aangekondigd dat het binnenkort het LBLOCK-token van Lucky Block zal aanbieden.

De notering van LBLOCK op Gate.io zal naar verwachting de vraag en dus de prijs van Lucky Block doen toenemen, vooral gezien de status van Gate.io als een toonaangevende gecentraliseerde uitwisseling met meer dan 10 miljoen geregistreerde gebruikers

Gate.io is de vijfde grootste gecentraliseerde crypto-uitwisseling ter wereld, gemeten aan de hand van het dagelijkse handelsvolume, volgens gegevens van CoinMarketCap en CoinGecko.

Volgens bronnen bij Lucky Block is er minstens één andere grote gecentraliseerde crypto-uitwisseling die van plan is binnenkort LBLOCK aan te bieden, maar dit is nog niet bevestigd. De exacte datum van de LBLOCK-notering op Gate.io volgt binnenkort.

Lucky Block Koersverwachting – Stijgende Prijs en Meer Liquiditeit door LBLOCK V2 listing op Gate.io

Lucky Block heeft onlangs een LBLOCK V2-token geïntroduceerd in de Ethereum (ETH) blockchain. Dit ERC-20-token was specifiek bedoeld om in aanmerking te komen voor registers met gecentraliseerde crypto-uitwisselingen. See the article : Wat is de S&P500? Volledige uitleg voor beginners!. Met dit nieuws lijkt dit doel bereikt te zijn.

Het Lucky Block V1-token draaide op het Binance Smart Chain-netwerk en gebruikers betaalden 12% belasting op transacties met het token. In het V2 LBLOCK-token zijn deze kosten volledig verwijderd. Momenteel kan het token al worden verhandeld via LBank en MEXC.

In de pre-listing periode op de grote Gate.io wordt een prijsstijging van LBLOCK verwacht. Onlangs was er een sterke stijging tijdens de handel op LBank, waarbij de prijs van Lucky Block steeg naar een waarde van ongeveer € 0,0044. Het is te hopen dat met deze nieuwe lijst een vergelijkbare, zo niet hogere, piek kan worden bereikt.

Prijsvoorspelling week 30: Fed, technologieaandelen en zomerwinsten?
To see also :
Zoals elke maandag zien we ook prijsprognoses voor de belangrijkste beleggingen, zoals…

Nieuwe Listings bij Gecentraliseerde Exchanges helpen Lucky Block met Ethereum Brug

Nieuwe Listings bij Gecentraliseerde Exchanges helpen Lucky Block met Ethereum Brug

Nieuwe vermeldingen op gecentraliseerde beurzen zijn goed nieuws voor de Lucky Block-gemeenschap, waarvan sommige wachten op het bouwen van een brug met Ethereum. Dit is een belangrijk stuk infrastructuur in het Lucky Block-ecosysteem waarmee tokens in beide richtingen kunnen worden uitgewisseld. To see also : Binance-oprichter leidt handelstak. De brug wordt momenteel getest door Certik.

Volgens bronnen in de buurt van Lucky Block zal de brug in september beschikbaar zijn. Dit zou ideaal zijn, aangezien de verwachte vermeldingen op Gate.io en mogelijke andere gecentraliseerde uitwisselingen pas in september zijn en later kunnen worden verwacht.

LBLOCK V2 wordt momenteel verhandeld op LBank tegen een prijs in de buurt van $ 0,001980 per token. Gebruikers moeten de 12% vergoeding betalen voor overboekingen van LBLOCK V1 naar LBLOCK V2, maar niet andersom.

Aandelen zijn al een tijdje aan het dalen, maar er is een rally in crypto en veel beweging elders voor de markt
To see also :
AEX-index is vlak. NN, chippers, dollar, rentetarieven, crypto, centrale banken in een…

Lucky Block NFT Competities – Win een Miljoen aan Bitcoin 

Lucky Block NFT Competities – Win een Miljoen aan Bitcoin 

Lucky Block organiseert ook verschillende lopende NFT-competities. To see also : Wat is een effectenbewaarinstelling? En wat kan daar mis mee gaan?. Je kunt meedoen door een speciale NFT te slaan uit de bijpassende collecties.

Competities liegen niet. Zo kun je op dit moment bijvoorbeeld een miljoen aan bitcoins (BTC), een villa in dezelfde prijsklasse, een flitsende Lamborghini of een originele Bored Ape Yacht Club NFT winnen. Daarnaast zijn er ook dagelijkse weggeefacties waarmee V1 LBLOCK-houders onlangs ongeveer € 4.000 konden winnen.

Blijf op de hoogte van de Lucky Block-website en sociale media voor het laatste nieuws over aanbiedingen, LBLOCK V1- en V2-tokens en NFT-competities.

Investeren in crypto is het spel, zegt MetaMask mede-oprichter
To see also :
‘Beleggen in cryptomunten is gokken’, zegt medeoprichter van grote cryptowallet MetaMask Luister…

Interessante Pre-Sale van Lucky Block Alternatief Tamadoge

Interessante Pre-Sale van Lucky Block Alternatief Tamadoge

Geïnteresseerd in een opkomende cryptocurrency zoals Lucky Block die momenteel een voorverkoop heeft? Overweeg dan om te investeren in Tamadoge. Dit blockchain-gamingproject is momenteel erg populair en heeft in korte tijd meer dan 7 miljoen euro aan kapitaal opgehaald bij verschillende (grote) investeerders.

Het bovenstaande artikel is een ingediend stuk en valt niet onder de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen. De informatie en adviezen op deze website zijn uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden.

Koen K.