BP-bankingfinance.nl » “Koop het gerucht, verkoop het nieuws”: instellingen vallen Ethereum crypto-investeringen aan terwijl ‘The Merge’ nadert
"Koop het gerucht, verkoop het nieuws": instellingen vallen Ethereum crypto-investeringen aan terwijl 'The Merge' nadert

“Koop het gerucht, verkoop het nieuws”: instellingen vallen Ethereum crypto-investeringen aan terwijl ‘The Merge’ nadert

Al 7 weken op rij stroomt institutioneel geld naar beleggingsproducten die zijn gekoppeld aan Ether, de op een na grootste cryptovaluta. Met name “grotere duidelijkheid” over de aanstaande update van het Ethereum-systeem zou institutionele beleggers, instellingen die grote sommen geld investeren, hebben geprofiteerd. Dat meldt crypto vermogensbeheerder CoinShares in een nieuw rapport.

Beleggingsfondsen met Ether en Ether-gekoppelde beleggingsproducten kunnen de laatste tijd op veel belangstelling rekenen van institutionele beleggers.

Proof of stake

Proof of stake

Hoofd onderzoek bij CoinShares, James Butterfill, zei gisteren dat het positieve sentiment van de markt voor op Ethereum gerichte producten voornamelijk te danken is aan “grotere duidelijkheid” met betrekking tot de aanstaande systeemupdate (“The Merge”), die gepland staat voor 19 september. See the article : Prijsvoorspelling week 31: winkansen en spannende vrijdag.

“Wij geloven dat deze ommekeer in het beleggerssentiment te wijten is aan meer duidelijkheid over de timing van ‘The Merge’, aangezien Ethereum overgaat van proof-of-work naar proof-of-stake,” zei hij.

Proof-of-stake is een fundamentele transformatie van de manier waarop miners ethermunten ontginnen.

Deze update, die verschillende keren is uitgesteld vanwege verschillende schaalproblemen en andere technische hindernissen, zou mijnwerkers in staat stellen munten in te zetten (of te ‘striken’) om transacties te valideren. Dit zou ertoe leiden dat Ethereum het energie-intensieve proof-of-work-systeem van Bitcoin zou laten vallen en praktisch veel minder stroom nodig heeft voor transacties.

Particuliere beleggers vinden aandelen, obligaties geheimzinniger dan crypto - Enquête
This may interest you :
Uit een onderzoek uitgevoerd door het privaat gefinancierde WEF, in samenwerking met…

“Sell the news”?

“Sell the news”?

Blockchain-analysebedrijf Glassnode merkte ook het positieve sentiment van investeerders op, schrijft crypto-nieuwssite Cointelegraph. To see also : Tesla-aandeel springt van $ 900 naar $ 300. Analisten denken dan dat ‘The Merge’ handelaren dwingt om te handelen volgens de filosofie “buy the rumour, sell the news”. Dat is de wijsheid van de aandelenmarkt die zegt dat de prijzen zullen stijgen voordat er goed nieuws of goede geruchten zijn, en vervolgens de trend zullen omkeren zodra het nieuws daadwerkelijk komt.

In een nieuwsbrief met de titel “Wedden op de fusie”, merkte Glassnode op dat na de netwerkupdate op 19 september de ETH-opties en futures-markt een “vertraging” zouden ingaan – dat wil zeggen, als de prijs van een futures-contract lager is dan de verwachte plek. prijs op de markt voor contractvervaldatum.

“Futures en optiemarkten zijn sinds september aan het terugtrekken, wat suggereert dat handelaren verwachten dat de fusie een ‘koop het gerucht, verkoop het nieuws’-evenement is en dienovereenkomstig gepositioneerd zijn,” merkte het bedrijf op.

Read also :
Als u het geld kunt missen en bereid bent het te verliezen,…

Wat wordt Shiba Inu waard?

Wat wordt Shiba Inu waard?

De hoogste prijsvoorspelling van Telegaon voor Shiba Inu is gepland voor het jaar 2050. Het bureau zei dat de prijs van SHIB zou kunnen stijgen tot een gemiddelde prijs van $ 7,89, met een minimumprijsdoel van $ 5,42 en de maximumprijs op $ 9,61. This may interest you : Wilt u beleggen in cryptocurrencies of aandelen? Dit is wat u moet weten over de verschillen. De maximale prijs zal naar verwachting rond de $ 9,61 zijn.

Hoeveel zal een Shiba Inu groeien? Shiba Inu-prijsprognose voor 2022-2025 We kunnen echter rationeel naar de hele cryptomarkt kijken, inclusief Shiba Inu. Als we realistisch kijken, zien we dat crypto zijn hoogtepunt nog niet heeft bereikt. Sommige experts voorspellen dat de Shiba Inu in de toekomst met meer dan 100% zal toenemen.

Kan Shiba 1 cent waard worden?

We kunnen dus bijna zeggen dat het voor SHIB bijna onmogelijk is om een ​​cent waard te zijn. Ondanks de zeer kleine kans dat de token een cent waard is, zijn forse prijsstijgingen in de toekomst zeker niet uitgesloten.

Wat gaat Shiba doen in 2022?

In januari 2022 kondigden de Shiba Inu-ontwikkelaars aan dat ze werken aan de Shibverse, een indrukwekkende Metaverse-wereld die eigendom is van het Shiba Inu-ecosysteem. Er is nog niet veel bekend over deze Metaverse voor SHIB, maar analisten verwachten dat het een belangrijke rol kan spelen in het succes van de Shiba Inu.

Is het slim om Shiba Inu te kopen?

Het kopen van SHIBA INU-crypto kan riskant zijn, maar ook lucratief. Er zijn verschillende factoren waar je rekening mee kunt houden. Het is bijvoorbeeld niet altijd verstandig om een ​​munt te kopen als deze op een All Time High staat. Misschien had hij de groei en corrigeert de prijs weer.

Wat gaat Shiba doen in 2022?

In januari 2022 kondigden de Shiba Inu-ontwikkelaars aan dat ze werken aan de Shibverse, een indrukwekkende Metaverse-wereld die eigendom is van het Shiba Inu-ecosysteem. Er is nog niet veel bekend over deze Metaverse voor SHIB, maar analisten verwachten dat het een belangrijke rol kan spelen in het succes van de Shiba Inu.

Kan Shiba 1 euro worden?

Bijna onmogelijk om $ 0,01 te bereiken Sommige retailers overwegen zelfs om de Shiba Inu-tokens als betaling te accepteren, maar anderen staan ​​sceptisch tegenover het project.

Wat is de toekomst van Shiba Inu?

De cryptomarkt staat nog voor veel uitdagingen. Daarom is de langetermijnprognose van Shiba Inu erg moeilijk. Zeker omdat er de komende jaren nog veel kan gebeuren, is het bijna onmogelijk om een ​​Shiba Inu voorspelling voor 2025 te maken. De marktwaarde stijgt en daalt elke dag.

Wat zijn de verwachtingen van Shiba?

De cryptomarkt staat nog voor veel uitdagingen. Daarom is de langetermijnprognose van Shiba Inu erg moeilijk. Zeker omdat er de komende jaren nog veel kan gebeuren, is het bijna onmogelijk om een ​​Shiba Inu voorspelling voor 2025 te maken. De marktwaarde stijgt en daalt elke dag.

Kan Shiba 1 euro worden?

Bijna onmogelijk om $ 0,01 te bereiken Sommige retailers overwegen zelfs om de Shiba Inu-tokens als betaling te accepteren, maar anderen staan ​​sceptisch tegenover het project.

Wat kan Shiba waard worden?

De Shiba Inu All Time High is $ 0,000086 (28 oktober 2021). Dit SHIB-percentage werd 279 dagen geleden bereikt. Momenteel heeft Shiba Inu een marktkapitalisatie van $ 7.078.499.154, een 12e plaats op coinmarketcap.

Final call: AEX houdt er niet van en Famous Names zeker niet
On the same subject :
Ontvang nu onze dagelijkse kooptips!Een paar buien, vooral hier in het westen…

Welke crypto kopen februari 2022?

Welke crypto kopen februari 2022?

De beste cryptovaluta om te kopen in 2022 Een andere cryptomunt die je als de beste kunt beschouwen om in 2022 te investeren, is Litecoin. Met de LTC-token, gebaseerd op Bitcoin, lanceerde Charlie Lee Litecoin in 2011. Litecoin wordt vaak het goudgeld van Bitcoin genoemd.

Welke cryptocurrency zal stijgen in 2022? De 8 beste cryptocurrencies in 2022

  • Bitcoin (BTC)
  • Ethereum (ETH)
  • Cardano (ADA)
  • Binance-munt (BNB)
  • Polka Dot (DOT)
  • kettingschakel (LINK)
  • Litecoins (LTC)
  • XRP (XRP)

Pourquoi il ne faut pas investir dans le bitcoin ?

Pourquoi il ne faut pas investir dans le bitcoin ?

La volatilityité, het belangrijkste risico van cryptomonnaies Tout ceci rend les devises virtuelles extreem volatiel. C’est ce caractère onstabiel qui représente le risque le plus belangrijk in matière d’investissement dans les cryptomonnaies.

Hoeveel lawinemunten zijn er? Op het moment van schrijven zijn er 244.912.348 AVAX in omloop. Het maximale aantal AVAX-tokens dat uiteindelijk zal worden vrijgegeven, is 720 miljoen AVAX-munten. Dit betekent dat momenteel 34% van het totale aanbod in omloop is. In het verleden heeft Avalanche AVAX-banden verbrand.

Hoe werkt Avalanche?

Avalanche is een openbare (open source) blockchain die een gedecentraliseerd netwerk biedt voor ontwikkelaars. Het ‘platform voor platformen’ combineert het werken via verschillende blockchains, zodat u als gebruiker profiteert van het beste gebruiksgemak en de beste bescherming.

Wat is de beste tijd om crypto te kopen?

Maandag komt er goed uit met een rendement van 0,54%, gevolgd door zaterdag. Bitcoin vormt een contrast met de traditionele markten. Kortom, als u aan het begin van de dag koopt en aan het eind van de maandag verkoopt, maakt u het grootste rendement – over een lange periode van bijna 7 jaar.

Kun je ook bitcoin kopen voor 1000 euro? Deel je koopmomenten Je kunt er dan voor kiezen om Bitcoin voor 1000 euro in één keer te kopen, waarmee je het risico loopt dat de prijs de volgende dag flink is gedaald (of gestegen natuurlijk), maar het is ook mogelijk dat je er ook voor kiest om gedeeltelijk kopen, zodat je het over de hele maand verspreidt.

Hoeveel is Ethereum waard in 2025?

Jaarjuni-% ten opzichte van eind 2021
202229%
2023€1.44018%
2024€ 1.50060%
2025€1.80086%

Hoe ver zal Ethereum vallen? Verwachtingen van Ethereum-experts Volgens WalletInvestor zal ETH in 2021 aankomen en ongeveer $ 177 kosten. De munt zou de komende twee jaar gestaag dalen. De prijs van de cryptocurrency zou in 2025 rond de $ 117 liggen. Volgens TradingBeasts zou Ethereum tegen het einde van 2021 $ 236 kunnen bereiken.

Zal Ethereum stijgen?

De meeste deelnemers zijn van mening dat de prijs van Ethereum tegen het einde van het jaar 1.700 USD zal bereiken, en het laagste punt wordt beschouwd als 675 USD. In 2025 zal de prijs naar verwachting meer dan $ 5.000 bedragen, en de waarde zou in 2030 kunnen stijgen tot $ 14.412.

Kan je voor € 50 bitcoin kopen?

Het minimum is 51 euro. De reden voor die ene na vijftig is dat er één euro aan directe kosten is om geld in je portemonnee te laden. Dat geld kun je vervolgens omzetten in Bitcoins.

Wat is crypto en hoe werkt het?

In tegenstelling tot traditionele valuta, bestaan ​​cryptocurrencies alleen als gedeeld digitaal eigendomsbewijs, opgeslagen in een blockchain. Wanneer een gebruiker cryptocurrency-eenheden naar een andere gebruiker wil sturen, stuurt hij deze naar zijn digitale portemonnee.

Hoe duur wordt Ethereum?

De Ethereum-prijs is de afgelopen 7 dagen met 0,92% gestegen. De prijs is de afgelopen 24 uur met 0,40% gestegen. In het afgelopen uur is de prijs met 0,46% gestegen. De huidige prijs is US $ 1.710.865 per ETH.

Hoeveel is Ethereum waard in 2025?

Ethereum zet zijn sterke opwaartse trend voort en sluit in 2025 af met een prijs van € 8.546. Een stijging van meer dan 1.000% ten opzichte van 2021!

Hoe hoog kan Ethereum gaan?

Hoe hoog kan Ethereum worden? Tegen het einde van 2021 zou de prijs van ETH $ 5000 kunnen bereiken en in de toekomst $ 6500. Zeer eenvoudig te gebruiken platform om cryptocurrencies te kopen en handelsstrategieën te volgen.

Koen K.