Is Bitcoin een veilige belegging?

Een van de meest gestelde vragen over de digitale valuta die bekend staat als bitcoins is; Welnu, je bent misschien verrast om het antwoord op deze vraag te weten te komen is vrij eenvoudig. Zie je, cybercriminelen zijn geĆÆnteresseerd in twee dingen; Met andere woorden, deze criminelen willen technologie gebruiken om uw identiteit te stelen, en ze gebruiken die informatie om misdaden te plegen. Hier is waarom is cybercriminaliteit zo’n big deal.

Met de moderne technologie van vandaag is Cyber Crime op een all-time hoog. Helaas zijn veel mensen zich niet bewust dat hun computers informatie bevatten die kan worden gebruikt om hun identiteit te stelen en misdaden te plegen. Die informatie kan echter niet worden gebruikt om thuis criminaliteit te plegen als het geen wachtwoord is beschermd. Helaas, als u geen wachtwoord op uw computer beschermt, kan een ervaren crimineel gemakkelijk toegang krijgen tot uw informatie en deze gebruiken om een soort van misdaad te plegen. Simpel gezegd, als u uw informatie niet beschermt, vraagt u om problemen.

Wat zijn enkele van de verschillende soorten cybermisdrijven die zijn gepleegd? Nou, er zijn identiteitsdiefstal, computerfraude, creditcardfraude, ongeautoriseerde computer-toegang, bankfraudes (WTF), identiteitspoofing, gegevens hacking en andere soorten digitale misdaden. Elk van deze misdaden kan je duizenden dollars in juridische kosten kosten, je failliet maken en je permanente lichamelijke schade veroorzaken. Daarom is het belangrijk om jezelf te beschermen tegen cybercriminaliteit. Helaas worden elke kwetsbaarheden van elk jaar nieuwe computer ontdekt. Als gevolg hiervan proberen criminelen voortdurend nieuwe manieren te vinden om uw computer te penetreren.

Om te voorkomen dat de ernstige problemen kunnen worden geassocieerd met cybercriminaliteit, moet u ervoor zorgen dat u de nieuwste versie van uw besturingssysteem gebruikt. U moet ook ervoor zorgen dat u geen bijlagen of bestanden opent op uw computer die u niet vertrouwt. Voer altijd uw antivirusprogramma en andere firewalls met regelmatige tussenpozen uit om uw computer veilig te houden. Als u zich zorgen maakt over de internetveiligheid, moet u altijd overwegen om een online firewall te installeren.

Bovendien moet u nooit geld betalen voor online toegang. Ook moet u nooit uw persoonlijke of financiƫle informatie geven, zoals uw socialezekerheids- of bankrekeningnummers via internet. Hoewel het misschien een heel goed idee lijkt om iemand voor een virtuele helper te betalen, is het feit dat cybercriminelen dergelijke informatie gemakkelijk kunnen stelen. Bovendien moet u nooit toestaan dat iemand toegang heeft tot uw computersbestanden of -systeem.

Hoewel het veel gezond is, hoef je echt niet veel domme onderzoek te doen voordat je een online service kiest om zaken mee te doen. Helaas truisen cybercriminelen vaak consumenten om ze gevoelige informatie te verstrekken. Daarom moet u voorzorgsmaatregelen nemen voordat u informatie over het internet geeft. Vergeet niet dat je jezelf kunt beschermen door gezond verstand te gebruiken en online bankieren te gebruiken. Bovendien moet u voorzichtig zijn met wie u uw persoonlijke gegevens online geeft.