BP-bankingfinance.nl » Investeren in een gracht; wat is dit?
Investeren in een gracht; wat is dit?

Investeren in een gracht; wat is dit?

Wat is de betekenis van Moat?

Wat is de betekenis van Moat?

De Nederlandse vertaling van ‘gracht’ is ‘kasteelgracht’. Dus net zoals in de middeleeuwen een gracht rond een kasteel werd gegraven om vijanden op afstand te houden, beschermt een economische gracht het rendement van een bedrijf op geïnvesteerd kapitaal. Read also : Valerio onderzoekt de risico’s van beleggen in crypto met Bitvavo – Valerio Goes Crypto.

Wat is grachtenbeoordeling? De Economic Moat-rating is een belangrijk begrip bij de waardering van aandelen door analisten van Morningstar. Het werd uitgevonden door sterinvesteerder Warren Buffett om te bepalen hoeveel voorsprong een bedrijf heeft op zijn concurrenten en hoe lang die voorsprong kan worden behouden.

Battle Infinity explodeert en stijgt 700%+ na PancakeSwap-vermelding - meer swap-vermeldingen om te volgen
To see also :
Het onderstaande artikel is een ingezonden stuk en valt niet onder de…

Wat is een moat aandelen?

Wat is een moat aandelen?

Een belangrijk onderdeel van de aandelenanalyse door Morningstar-analisten is de Economic Moat-rating. On the same subject : Inflatie schiet omhoog: is het slim om te investeren in crypto’s?. Het drukt uit in hoeverre een bedrijf een concurrentievoordeel heeft ten opzichte van zijn concurrenten en hoe duurzaam dat voordeel op lange termijn is.

Waar moet je in beleggen bij hoge inflatie?
Read also :
De economie verandert voortdurend. Jaren van economische groei worden afgewisseld met jaren…

Koen K.