BP-bankingfinance.nl » Investeren in cryptovaluta? “Ik zoek bewust een vrouwenniche”
Investeren in cryptovaluta? "Ik zoek bewust een vrouwenniche"

Investeren in cryptovaluta? “Ik zoek bewust een vrouwenniche”

Beleggen in crypto? ‘Dit is een snelle jongenswereld. Ik zoek bewust de niche van de vrouwen op’

Beleggen in crypto? ‘Dit is een snelle jongenswereld. Ik zoek bewust de niche van de vrouwen op’

“Ik voel een persoonlijke missie om wat vrouwelijke energie in de mannelijke cryptowereld te gooien”, zegt Patricia Bogaerts. On the same subject : Cryptogeld is voor veel jongeren nog steeds abracadabra: 6 op de 10 begrijpen het niet goed.

Ze lanceerde Fem Trade, een Multi Crypto Tradingbot en Fem Invest, een crypto-investeringsclub speciaal voor vrouwelijke investeerders. “Dit is een snelle jongenswereld. Ik zoek bewust naar de niche van vrouwen, zegt Bogaerts tegen Business Insider.

Vrouwen verdienen – nog steeds – minder, werken minder en vaker in sectoren met lagere uurlonen. Ze zijn daardoor kwetsbaarder voor financiële problemen. En ook meer afhankelijk van het inkomen van de partner. Bogaerts: “Crypto is de troef waar ik in geloof: die onafhankelijkheid creëer je ermee.”

Om vrouwen te helpen de eerste stap op het investeringspad te zetten, put Bogaerts uit haar eigen ervaring. Ook zij begon in 2017 onwetend en naïef en werd toen “massief”: “Ik verloor veel geld”.

Net als vele anderen merkte Bogaerts dat in de cryptowereld, misschien nog meer dan bij andere beleggingsproducten, informatie schaars of onbetrouwbaar is. “Mensen zullen erin verdrinken.”

Business Insider Live: Crypto! mogelijk gemaakt door LiteBit. Registreer je bij Litebit via deze actielink en ontvang een welkomstbonus van €15 om direct te beginnen met handelen. *

Om meer duidelijkheid te geven adviseert ze nieuwe spelers op de cryptomarkt om goede experts te kiezen en veel tijd te investeren in hun eigen ontwikkeling. – Het is belangrijk om met kennis te werken. Van daaruit kun je een plan maken om stap voor stap aan de slag te gaan. En laat je niet misleiden door influencers.”

23 juni 2022 om 20.00 Business Insider Live! terug met een nieuwe aflevering over crypto. Deze keer bespreken we succesvolle strategieën voor het investeren in crypto. Welke investeringsstrategieën zijn er voor u beschikbaar als crypto-belegger? Hoe navigeer je door stijgende en dalende markten? En hoe kies je blockchainprojecten met echte waarde? Kijk hier voor meer informatie.

*Je ontvangt de welkomstbonus van €15 binnen 10 dagen, alleen als je onze actielink gebruikt. U moet de volledige verificatie (KYC) bij onze partner hebben voltooid, zoals beschreven in de campagnevoorwaarden.

De campagne duurt tot 30 juni 2022.

Battle Infinity explodeert en stijgt 700%+ na PancakeSwap-vermelding - meer swap-vermeldingen om te volgen
Read also :
Het onderstaande artikel is een ingezonden stuk en valt niet onder de…

Koen K.