BP-bankingfinance.nl » Hoe weet ik welke cryptocurrency ik moet kopen? – Tips en trucs
Hoe weet ik welke cryptocurrency ik moet kopen? - Tips en trucs

Hoe weet ik welke cryptocurrency ik moet kopen? – Tips en trucs

Als je geïnteresseerd bent in crypto, maar er nog niet bekend mee bent, dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel vertel ik hoe je meer te weten kunt komen over interessante cryptoprojecten en cryptocurrencies, hoe je zelf onderzoek kunt doen en geef ik je enkele tips. We kijken ook naar de wedstrijden van dit jaar en bespreken enkele strategieën. Ik link uitgebreid naar de blogs van mijn collega’s, zodat je het helemaal kunt lezen. Ik wens je veel succes en hoop je te ontmoeten in de community!

Bekijk snel

Bekijk snel

Investeren met hulp van experts, drie goede tips! - Dordt Centraal
On the same subject :
Begin vandaag nog met beleggen en beleggen is eenvoudiger dan ooit. Het…

Wat zijn cryptocurrency’s?

Wat zijn cryptocurrency's?

Waar we vroeger spaargeld vooral op de bank, in een oude sok of in obligaties stopten, zijn er nu meer manieren om je geld meer waard te maken. Een van die manieren is investeren in digitale valuta. Read also : Investeren in crypto lijkt veel op investeren in een jong techbedrijf: ‘Hoog rendement als het goed gaat, grote kans dat het fout gaat’. De officiële definitie is overal op internet te vinden en luidt als volgt: Een digitale valuta waar transacties worden geverifieerd en gegevens worden bewaard door een gedecentraliseerd systeem dat cryptografie gebruikt, in plaats van door een centrale autoriteit.

Een digitale valuta waar transacties worden geverifieerd en gegevens worden bijgehouden door een gedecentraliseerd systeem met behulp van cryptografie, in plaats van door een centrale autoriteit.

Dit is nogal een zin en de kans is best groot dat je nog geen idee hebt van je potentiële investering. Want wat zijn cryptocurrencies eigenlijk? Natuurlijk hebben we het contante geld, zoals we weten, maar er is ook een digitale vorm van munten. Het zijn geen tastbare munten of biljetten, maar een combinatie van cijfers en cijfers, die je kunt inruilen. De meest bekende munt is Bitcoin (BTC) en we hebben een goede tweede plaats gereserveerd voor Ethereum (ETH).

Hoe werkt de techniek achter crypto?

Crypto is digitaal, dus het zou je niet moeten verbazen dat er een flink aantal computers bij betrokken zijn. Deze prachtige, digitale munten ontstaan ​​in een groot netwerk van computers. See the article : Leer investeren door een online cursus te nemen. Samen voeren deze machines allerlei complexe berekeningen uit, dit noemen we cryptografie.

In tegenstelling tot ons fiatgeld, kunnen deze munten niet breken en zijn ze erg moeilijk te bedriegen. Ze worden veilig opgeslagen in een netwerk en alleen de huidige eigenaar heeft toegang tot zijn of haar crypto’s. Omdat de eigenaar met een wachtwoord toegang heeft tot de valuta, kan hij deze gebruiken om meer te betalen voor dingen, ze over te dragen aan anderen, etc. Een euromunt kun je niet in stukjes breken, maar Bitcoin wel, tot 8 cijfers na de coma. Dit alles werkt op basis van blockchaintechnologie.

Hieronder zie je een video met een duidelijke uitleg over crypto en de techniek erachter:

Voordelen van cryptovaluta

Voordat we tot de kern van dit verhaal komen, wil ik u eerst de voordelen van crypto vertellen: This may interest you : Investeren in crypto is het spel, zegt MetaMask mede-oprichter.

The Shareholder Pillars Lauren's Tobacco Pillar: Peter Lynch's Cocktail Party
To see also :
Peter Lynch, een van de beroemdste investeerders ter wereld, is de bedenker…

Top cryptomunten van 2022

Top cryptomunten van 2022

Ik laat je zien hoe je bepaalt welke digitale munten je wel of niet moet kopen, of liever: hoe je erachter komt. Ik ben niet in een positie om financieel advies te geven en ben dat ook niet van plan geweest. Kopieer nooit blindelings iets van iemand, doe altijd je eigen onderzoek! Wat voor iemand anders perfect is, kan voor jou dramatisch zijn. Wees voorzichtig, want het heeft risico’s! Laten we beginnen met de beste munten van 2022 (tot nu toe, dus tot juni 2022), naar mijn mening en wat ik gemiddeld tegenkom in mijn netwerk:

Ben je benieuwd wat onze Crypto Experts nog meer te zeggen hebben over de cryptogames van dit jaar? U koopt hier direct de portefeuille 2022.

Hoe denkt (voormalig) Fontys over de crashende cryptomarkt?
To see also :
Crypto-investering. Is het slim als je kijkt naar de lange termijn of…

Hoe bepaal je jouw cryptostrategie?

Om te beginnen is geen enkele strategie hetzelfde. Bepaal eerst zelf wat u met uw beleggingen wilt bereiken. Wilt u uw coins voor korte tijd houden, omdat u direct wilt doorverkopen om een ​​mooie winst te nemen of investeert u in uw toekomst? De meeste beleggers die ik ken, hebben alles te maken met diversificatie. Dit betekent dat ze een uitgebreide en diverse portefeuille opbouwen, waar verschillende assets hun plaats innemen. Denk aan cryptocurrencies, aandelen, ETF’s, goud, enz. In dit artikel bespreek ik drie cryptostrategieën, maar als je visueel kijkt, is deze video leuk om wat meer te leren over de benadering van beleggen:

3 cryptostrategieën

Natuurlijk kan uw aanpak uniek zijn en kunt u deze vormgeven zoals u dat wilt. Er zijn echter drie grote lijnen te onderscheiden in de wereld van blockchain en crypto, namelijk:

Wil je weten wat volgens onze experts de essentiële elementen van een handelsstrategie zijn?

Wil je hier meer over weten? Bekijk dan dit artikel en duik dieper de diepte in.

Aandachtspunten bij het kopen van crypto

Mijn collega Joeri schreef ook in zijn blog: er zijn verschillende fundamenten van cryptomunten waar je rekening mee moet houden. We noemen dit ook wel fundamentele analyse. Hier zijn de factoren om te overwegen:

Interne factoren

Externe factoren

Daarnaast heb je ook nog de externe factoren, die je kunt beoordelen aan de hand van de volgende punten:

Als er geen bekende blockchain- en crypto-namen in het team zijn, zullen we wat meer onderzoeken om te zien of het de moeite waard is. Ervaring en netwerk zijn vaak een meerwaarde! Wilt u meer weten over het uitvoeren van fundamentele analyses, dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. Klik op deze link en Matt helpt je verder!

Technische analyse

Naast fundamentele analyse heb je ook technische analyse, waardoor je nog dieper in de materie duikt. In mijn vorige blog schreef ik dit:

Het verschil tussen technische en fundamentele analyse zit in de diepte van je onderzoek. In theorie onderzoek je de kaders en de informatie aan de oppervlakte met het basisonderzoek, maar dan duik je in de technische kant. Welke stijgingen en dalingen heeft de valuta eerder gemaakt? Welke trends herken je en hoe lees ik de grafieken?

Bekijk hier een interessante video over het uitvoeren van technische analyses in de crypto-scene:

Welk crypto moet ik kopen op dit moment?

Welk crypto moet ik kopen op dit moment?

We hebben het nu gehad over allerlei neveneffecten, zoals fundamentele en technische analyse en de toppers van dit jaar. Maar hoe weet je nu welke crypto je moet kopen, los van de analyse? Tja, dat is een risico en blijft een risico. Ik koop zelf regelmatig munten en kies soms voor langzaam en stabiel, maar ik gok ook graag. Soms krijg ik succes door heel snel te handelen, terwijl mijn zus op dezelfde dag een enorm verlies had met dezelfde munt. Het is en blijft spannend in deze veranderende wereld.

Zorg ervoor dat uw doelstellingen duidelijk zijn, dat u weet wat u doet en dat u geen geld investeert dat u niet kunt missen.

Wat te doen in de huidige bear market?

Het spreekt misschien voor zich, maar als je nu overweegt om in te stappen, heb je te maken met een bearmarkt. De prijzen dalen en het marktsentiment is vrij negatief, waardoor er weinig vertrouwen is. Dit komt nog wel eens terug, maar houd het in je achterhoofd. De huidige bearmarkt wordt veroorzaakt door de oorlog tussen Rusland en Oekraïne, de pandemie en hoge inflatiecijfers. Hier wat tips van mijn collega, maar als je het complete plaatje wilt weten, kun je ook het artikel lezen.

Je kunt dus verschillende stappen zetten en er helemaal bovenop zitten of een beetje vertragen. Bepaal zelf wat handig is voor jouw situatie en wat past bij jouw doelen en overtuigingen. Meer weten over het beschermen van uw vermogen?

Bekijk dan deze video over het beschermen van je cryptokapitaal:

Conclusie

Zoals je kunt lezen, is er niet één strategie voor crypto-shopping en zeker niet one size fits all. Je moet voldoende research doen en als je om hulp vraagt ​​of specifieke achtergrondinformatie gebruikt, zoals deze blogs, is het toch belangrijk dat je je eigen plan maakt. Financieel onafhankelijk zijn begint hier.

Als je wat ouder bent of al wat rijkdom hebt, dan is het misschien beter om bij Bitcoin en Ether te blijven. Als je jonger bent, heb je nog een heel leven voor je en ben je ook flexibeler, dus misschien wil je een gokje wagen. Let op: ook dit is een algemene benadering, iedereen heeft een unieke situatie. Wees je daar heel bewust van!

Op dit moment bevinden we ons in een positie die om te beginnen niet zo gunstig is, of misschien wel, precies wat u wilt. Deze bearmarkt komt zeker snel tot een einde, dus houd de marktsituatie goed in de gaten. Laat me ook weten wat jouw tips, tricks en ervaringen zijn!

Ben je op zoek naar meer informatie of heb je vragen over het kopen van crypto? Of wil je andere cryptoliefhebbers ontmoeten? In de gratis Discord-kanalen van ons Money Mastery-product van AllesOverCrypto kun je vragen stellen en duizenden andere crypto-enthousiastelingen ontmoeten. Heeft u andere crypto-gerelateerde vragen? De makkelijkste manier is om je vraag te bekijken in onze FAQ. Een ander ding dat u kunt doen, is uw vraag + Everything AboutCrypto googlen. Laat ons weten wat je vindt van het kopen van crypto!”

Alle uitingen van AllesOverCrypto, inclusief alle producten (inclusief Crypto Signals en de Crypto Master Class), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kunnen op geen enkele manier worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, advies of enige aanbeveling om te kopen en te investeren in een of meer digitale valuta. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en is dat ook niet specifiek van plan.

AllesOverCrypto-uitdrukkingen hebben alleen een educatief karakter en kunnen op geen enkele manier worden geïnterpreteerd als financieel, juridisch of fiscaal advies. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch en/of fiscaal adviseur. Er is geen adviesrelatie tot stand gekomen tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootst mogelijke aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan ​​voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie is op eigen risico. U dient zich ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt beweegt, verouderd is of snel verouderd kan raken. Houd hier rekening mee bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt u specifiek gevraagd om de gegevens zelf te verifiëren.

Iedereen die in een of meer cryptocurrencies wil investeren, moet zijn eigen onderzoek doen voordat hij een beslissing neemt om cryptocurrencies te kopen of verkopen. AllesOverCrypto is op geen enkele manier bij dit proces betrokken. U bent als enige verantwoordelijk voor uw eigen aan- en verkoopbeslissingen. Het kopen van digitale valuta brengt grote risico’s met zich mee vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is om je volledige aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen crypto die u zich niet kunt veroorloven te verliezen.

Koen K.