BP-bankingfinance.nl » Final call: AEX houdt er niet van en Famous Names zeker niet
Final call: AEX houdt er niet van en Famous Names zeker niet

Final call: AEX houdt er niet van en Famous Names zeker niet

Ontvang nu onze dagelijkse kooptips!

Een paar buien, vooral hier in het westen van het land, maar duik je na weken van zon, hitte, hitte en droogte meteen bij de eerste druppels de schuilkelder in?

Op het huidige marktniveau is dit een normale gemiddelde daling, zeker geen uitverkoop, maar daaronder is veel te doen. Zo meer. De AEX begint echter een beetje opzij te kijken. Waar wil onze diva heen?

Heb je er nog steeds zin in of is de index over een maand weer bang voor de r?

Twee zielen, één gedachte: ik was er zelf al naar op zoek op Google. September en oktober zijn de bekendste maanden van het jaar op de beurs. Het trackrecord van #DowJones gaat terug tot 1896, maar biedt bijna hetzelfde beeld en markeert #AEX https://t.co/N12umjyJzd

Alles kan op elk moment gebeuren, maar memes delen Bed Bath & amp; Door deze maand het zwaard te stelen, heeft Beyond de geest weer. En dit is ook bijna in tegenspraak met het beeld van de hele markt. Het risico wordt duur betaald. Vooral groeiaandelen gloeien rood op de prijslijst.

Vandaag bijna geen nieuws, cijfers en macro’s en misschien weet de rentemarkt waarom het risico wordt afgestraft. Elke dag is echt een no-brainer in die eens zo trage vastrentende markt.

De korte trend, hier de Nederlandse 10-jaars rente, is echter weer omhoog. En hogere rentes zijn slecht voor de groei, zeggen ze. Vooral als u zich in risicovollere activa bevindt, zoals groeiaandelen, cryptocurrencies en meme-aandelen, moet u hier rekening mee houden. De markt kan veranderen en het risico gebeurt snel.

Met de klok op Kasteel Amsterdam is dit geen handelsdag waar we over zoveel jaren schitterende verhalen over gaan vertellen.

Gerelateerd

Gerelateerd

Aantal berichten per pagina: & # xD; To see also : ​Kun je in crypto investeren zonder foma?.

3 manieren om uw pensioen op te bouwen
On the same subject :
We bevinden ons momenteel in moeilijke tijden, niet alleen financieel. Klimaatverandering, de…

Koen K.