BP-bankingfinance.nl » Ethereum, XRP en de meeste cryptocurrencies dalen licht, maar deze prijs stijgt fors
Ethereum, XRP en de meeste cryptocurrencies dalen licht, maar deze prijs stijgt fors

Ethereum, XRP en de meeste cryptocurrencies dalen licht, maar deze prijs stijgt fors

Waar de meeste cryptocurrencies gisteren nog groen waren, zien we de meeste prijzen vandaag iets corrigeren en rood kleuren. Bitcoin (BTC) daalt licht en dat zien we tegenwoordig terug in de meeste altcoins. De totale cryptomarktkapitalisatie is met 1,5% gedaald tot $ 965 miljard.

Ethereum daalt met 1,5%

Ethereum daalt met 1,5%

Ethereum (ETH) kwam gisteravond net boven $1.265 binnen, waar de prijs ook piekte na de vorige twee bewegingen. De prijs van Ether begon daarna weer te dalen, maar vond aanvankelijk steun rond de $1. This may interest you : Cryptocurrency Quotes: wanneer is de beste tijd om crypto te kopen?.220. De ETH daalde vanmorgen echter ook, maar blijft voorlopig op $1.200. Daarmee is ETH momenteel minimaal 1,5%.

Hebben we publiekelijk gesproken over een **mogelijke fusiedatum**? Zijn we allemaal gek geworden??

Lees alles over wat er nieuw is in Eth2!

Gebruikelijke locatie: https://t.co/97X85jvdrk#Ethereum

— Ben Edgington (@benjaminion_xyz) 15 juli 2022

Maanklassieker is weer 50% gestegen, maar september is een historisch slechte maand
To see also :
Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel…

XRP, ADA, BNB, MATIC houden ’t sterkst stand

XRP, ADA, BNB, MATIC houden ’t sterkst stand

Ripple (XRP) is gisteravond net gedaald, maar herstelde zich en is nu terug op $ 0,34, dezelfde prijs als 24 uur geleden. Cardano (ADA) bereikte gisteren een hoogtepunt van $ 0,45, maar is terug naar $ 0,44, wat een verlies van 1% betekent ten opzichte van 24 uur geleden. To see also : BitPanda-beoordeling | Betrouwbaarheid, ervaringen en uitleg. Binance-munt (BNB) is ook met 1% gedaald en staat nu op $ 236. Polygon (MATIC) bereikte gisteren een hoogtepunt van $ 0,73, maar is vandaag ook met 1% gedaald tot $ 0,69.

😮 #XRPNetwork ondervond een grote anomalie om de week af te sluiten, met een snelle stijging tot 18,7 miljard dollar in het handelsvolume van $XRP in het laatste uur van vrijdag (UTC-tijd). Het is misschien de moeite waard om volgend weekend een ongebruikelijke prijsactie te volgen. 📊https://t.co/5ohmnn81WE pic.twitter.com/G6g78itdMn

— Santiment (@santimentfeed) 16 juli 2022

Read also :
Met een duikvlucht zakten de prijzen van verschillende cryptocurrencies dit voorjaar plotseling.…

TRX, DOGE, SHIB in de min

TRX, DOGE, SHIB in de min

Tron (TRX) is vanochtend opnieuw gekelderd en staat 1,5% lager op $0,066. Dogecoin (DOGE) is al met 2,3% gedaald, tot $ 0,062 vanmorgen. See the article : 3 manieren om uw pensioen op te bouwen. Shiba inu (SHIB) is 2,5% gedaald tot $ 0,0000106.

SOL, DOT, AVAX dalen harder

SOL, DOT, AVAX dalen harder

Solana (SOL) piekte gisteravond net onder $39, maar is vanochtend gedaald tot $36,7, waardoor de prijs vandaag met 3,5% is gedaald. Polkadot (DOT) is zelfs met 4,1% gedaald tot $ 6,6. Avalanche (AVAX) heeft de afgelopen 24 uur 4,4% van zijn waarde verloren, maar lijkt nu ondersteuning te vinden rond de $ 19.

Crypto top 100 hardste stijgers en dalers vandaag

Crypto top 100 hardste stijgers en dalers vandaag

Near (NEAR), filecoin (FIL), loop ring (LRC), dash (DASH), helium (HNT), bitdao (BIT) en fantom (FTM) zijn ook met ongeveer 4% gedaald. Voor stepn (GMT), apecoin (APE) en internetcomputer (ICP) is dat al 5%. Quant (QNT) en curve (CRV) zijn met 6% gedaald en evmos (EVMOS) en thorchain (RUNE) zijn met 7% gedaald.

Toch zijn er enkele uitzonderingen in de top 100 van vandaag. Privacymunten monero (XMR) en zcaash (ZEC) zijn maximaal 3% en serum (SRM) 5,5%. Lido (LDO) is de grote winnaar in de cryptomarkt van vandaag, met een stijging van 13% tot $ 1,07.

Retailinteresse in @LidoFinance neemt toe

Retailbezit van $ LDO bereikte onlangs een recordhoogte, met een prijsstijging van 70% in de afgelopen week pic.twitter.com/YOxVL2ZnpS

— IntoTheBlock (@intotheblock) 15 juli 2022

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Op zoek naar hulp bij cryptohandel? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discordgroep voor leden. Hier bespreken ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyse- en handelsplannen. We zijn ook de eersten die onze technische en fundamentele analyse delen. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze premium members de markt voor te blijven.

Ook organiseerde onze hoofdanalist, bekend als AppY, onlangs een Ask Me Anything (AMA) -sessie voor onze premiumleden. Deze is nu voor iedereen beschikbaar en staat vol met zeer interessante technische analyses!

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen. De informatie en adviezen op deze website zijn gebaseerd op de kennis en ervaring van onze analisten en zijn uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden.

Koen K.