BP-bankingfinance.nl » Discussie: Hoe BlockchainTraders meer verdienen dan Bitcoin
Discussie: Hoe BlockchainTraders meer verdienen dan Bitcoin

Discussie: Hoe BlockchainTraders meer verdienen dan Bitcoin

Er is een serieus rendement te behalen binnen de cryptomarkt voor beleggers die de hoge volatiliteit durven te trotseren. Dit is echter niet voor iedereen weggelegd. Investeren in cryptocurrencies, of er zelfs in handelen, vergt veel tijd en kennis die niet iedereen heeft.

Gelukkig zijn er voor die mensen nog een aantal andere mogelijkheden. Iemand die bijvoorbeeld blootgesteld wil worden aan de cryptomarkt, maar zichzelf niet genoeg vertrouwt om een ​​investering te doen, kan dit aan anderen uitbesteden in bijvoorbeeld een investeringsfonds. Een van de partijen die dit soort fondsen aanbieden is BlockchainTraders of the Netherlands.

Onlangs had Crypto Insiders de mogelijkheid om een ​​van de oprichters van BlockchainTraders, Justin Kool, te vragen naar deze fondsen. Hoe werkt het precies en wat kunnen potentiële investeerders verwachten? Lees dit en nog veel meer in het exclusieve interview met Justin van BlockchainTraders!

Welkom Justine! Kun je jezelf kort voorstellen aan de lezer? Wat is je achtergrond en wat deed je voordat je met crypto begon?

Tijdens mijn studie kwam ik voor het eerst in aanraking met bitcoin. Dat was in 2014, toen ik voor het eerst bitcoin kocht voor zo’n 280 euro. Ik had er toen nog niet veel onderzoek naar gedaan, en eerlijk gezegd wist ik er nog niets van af.

Begin 2017 begon bitcoin in waarde te stijgen. Toen ben ik er meer onderzoek naar gaan doen. In die tijd raakte ik ook geïnteresseerd in ethereum, ik kocht het voor ongeveer 30 euro. Sindsdien ben ik er actief bij betrokken. De onderliggende technologie was zo interessant dat ik mijnbouw ging onderzoeken en mijnbouwcomputers ging maken.

Het begon met twee GPU-mijnwerkers met zes kaarten erin. Dan was je 3 tot 4 ether per week aan het minen, dus dat was best leuk en hoewel de prijzen veel lager waren, was het behoorlijk winstgevend. Dat liep toen een beetje uit de hand. In korte tijd hadden we een redelijke mijnbouwboerderij met 25 van dergelijke computers met GPU’s. Samen met mijn partner Michiel van der Steeg heb ik dit uit de hand gelopen mijnbouwbedrijf opgezet.

In die tijd werkte ik ook voor een adviesbureau. in 2017 verdienden we zelfs meer geld met cryptocurrency dan met de banen die we toen hadden. Toen hebben Michiel en ik de keuze gemaakt om hiermee aan de slag te gaan, we dachten: “Zullen we hier niet iets beginnen?”

Veel mensen hebben ons destijds benaderd met de vraag of we voor hen konden investeren. Je kunt echter niet zomaar voor anderen beleggen, maar wij dachten dat daar een markt voor was. Er waren toen nog niet veel bedrijven die dat al deden. Toen zijn we echt in het diepe gesprongen en hebben we BlockchainTraders opgericht en een van de eerste Nederlandse crypto-investeringsfondsen geopend.

“Veel mensen kwamen destijds naar ons toe en vroegen of we voor hen konden investeren. Je kunt echter niet zomaar voor anderen investeren, maar we dachten dat daar een markt voor was.”

Dit was wat lastiger dan we dachten, vanwege alle juridische structuren en juridische documentatie die je nodig hebt om voor anderen te gaan investeren. Uiteindelijk is het allemaal gelukt en zijn we begonnen met een kleine groep klanten. Sommige mensen die we kenden, waren geïnteresseerd in het investeren in crypto. We zijn begonnen in 2018 toen de markt ondermaats presteerde, maar we presteerden beter dan de markt en groeien sindsdien langzaam.

Vanaf 2019 werd het wat makkelijker, omdat de markt het weer beter deed. Vanaf 2020 zagen we dat hoe beter de markt is, hoe meer geïnteresseerden individuen en bedrijven zijn om in crypto te investeren.

Mensen die bij u willen beleggen, kunnen kiezen tussen twee verschillende fondsen? Het Groeifonds en het Liquiditeitsfonds. Kunt u iets over deze fondsen vertellen?

In 2018 zijn we gestart met het Groeifonds. Dit fonds is een directionele belegging, dus het fonds groeit mee met de markt. Voor ongeveer 50% van dat fonds kopen we op lange termijn sterke fundamentele cryptocurrencies, voornamelijk bitcoin, ethereum en ook minder disruptieve/innovatieve cryptocurrencies. In totaal omvat de portefeuille ongeveer 25 cryptocurrencies.

Met het andere deel van de portefeuille handelden we actief. Deels gebaseerd op algoritmische bots en deels langetermijntransacties die Michiel en ik zelf maken. Hiermee zorgen we ervoor dat als de markt daalt, ons fonds niet zo snel daalt als de markt, maar als de markt stijgt, stijgen wij mee. Als je kijkt naar de afgelopen drie jaar, hebben we het met 27% beter gepresteerd dan de markt.

Het andere fonds is vorig jaar opgericht, veel klanten hadden hoge winsten gemaakt met het Groeifonds en we wilden hen ook de mogelijkheid geven om deze winsten opnieuw in te dienen, maar zonder de risico’s die je in het andere fonds hebt als de markt dat wil. weer vallen We wilden dus echt een neutraal alternatief voor de markt bieden. Dat is het Liquiditeitsfonds geworden.

De strategie die we daar hebben is om stablecoins te kopen, alleen volledig ondersteunde stablecoins. Bijvoorbeeld USDC, BUSD, USDT. Deze lenen we uit aan DeFi applicaties. We bieden stablecoin-liquiditeit in liquiditeitspools in DeFi-toepassingen. Als gevolg hiervan krijgen we winst op alle transacties die hierin worden gedaan en ontvangen we ook een commissie voor het aanbieden van die liquiditeit.

Als u bijvoorbeeld Uniswap liquiditeit aanbiedt, kunt u normaal gesproken een jaarlijks rendement van 8% behalen. Maar als je continu op zoek gaat naar de DeFi-applicaties die de hogere winst bieden en daar wekelijks tussen schakelt, kun je die winst verhogen tot zo’n 15% tot 25%. Dat is echt wat we ermee doen. We verstrekken continu liquiditeit aan verschillende DeFi-toepassingen.

“Als je continu op zoek gaat naar de DeFi-applicaties die de hogere winst bieden en daar wekelijks tussen schakelt, kun je die winst opdrijven tot zo’n 15% tot 25%.”

Met dit fonds zijn we ook niet afhankelijk van de cryptomarkt. Doordat we liquiditeit bieden en constant switchen tussen DeFi applicaties kunnen we een mooie stabiele winst maken. Met het Liquidity Fund heb je geen hoge pieken, maar ook geen diepe dalen. U maakt een vaste winst van meer dan één procent per maand.

Waarom zou iemand met de ambitie om te investeren in cryptocurrencies voor BlockchainTraders kiezen? Wat zijn de voordelen van beleggen via jou, in plaats van het alleen te doen?

Dat zijn eigenlijk meerdere dingen. Veel mensen hebben geen zin om uit te zoeken hoe ze crypto moeten kopen, welke crypto ze moeten kopen en welke strategie ze moeten gebruiken. We regelen echt alles. Mensen maken geld over naar onze stichting, waarmee ze bijdragen kopen in een fonds. Ook kunnen ze precies zien hoeveel winst er wordt behaald en hoe er geïnvesteerd wordt. Elke klant heeft toegang tot een eigen online portaalaccount waar alle zaken met betrekking tot uw belegging te volgen zijn. Zodat mensen precies weten wat er met hun geld gebeurt

We zijn ook actief bezig. We analyseren de markt 24/7 en hebben historische rendementen behaald die veel beter zijn dan wat de markt zelf doet. Veel mensen hebben geen zin of tijd om de cryptomarkt te betreden, maar willen wel profiteren van de mogelijkheden die het biedt. Dan zijn wij daar echt de ideale partij voor.

“We analyseren de markt 24/7 en hebben historische rendementen behaald die veel beter zijn dan wat de markt zelf doet.”

Er zijn ook mensen die al actief in crypto’s beleggen, maar die ook hun kansen en risico’s willen spreiden door wat geld te storten bij een fonds.

Daarnaast hebben we natuurlijk ook het Liquiditeitsfonds, omdat het zo’n specifieke strategie is, die continu gemonitord moet worden en waarover je zeer uitgebreide informatie moet hebben, wat ook voor klanten erg aantrekkelijk is. Als je in het dagelijks leven nog aan het werk bent, is het in de praktijk erg lastig om met een dergelijke strategie een vergelijkbaar rendement te behalen. Daarnaast levert de strategie meer rendement op dan aandelen of vastgoed, terwijl de risico’s vergelijkbaar zijn.

Wie kan zich registreren bij BlockchainTraders. Ben je echt voor iedereen toegankelijk?

Er is een instapdrempel, die momenteel 100.000 euro is. Deze instapdrempel wordt ons opgelegd door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Om te beginnen hadden we zelf graag een lagere instapdrempel gehad, omdat we zo ons fonds toegankelijker kunnen houden en aan meer mensen kunnen aanbieden.

Deze toetredingsdrempel zorgt er echter voor dat we iedereen persoonlijke aandacht kunnen geven. Dat wordt een stuk lastiger als die drempel lager ligt, bijvoorbeeld bij 1.000 euro, en je dus veel meer klanten hebt. Wij kennen al onze klanten persoonlijk, iedereen kan altijd bij ons terecht met vragen en ook kan iedereen bij ons persoonlijk langskomen voor een kopje koffie.

Bezoek onze bedrijfspagina voor meer informatie over BlockchainTraders. Ook lees je hier onze review van het Nederlandse crypto investeringsfonds.

Welke Coin gaat exploderen?

Welke Coin gaat exploderen?
  • DeFi Coin (DEFC) – De beste keuze waar crypto voor gaat stijgen in 2022. …
  • Cardano (ADA) – Super Blockchain Project staat op het punt hard van de grond te komen. …
  • Welke crypto gaat stijgen – Ripple (XRP) – Populair cryptoproject met veel geschiedenis op zoek naar een rebound in 2022. …
  • ApeCoin (APE) – Nieuwe cryptovaluta met ‘Meme Coin’-potentieel.

Welke munt zal stijgen? On the same subject : ‘Eén op de acht crypto-investeerders krijgt problemen bij forse prijsdaling’.

Read also :
Cryptocurrencies zijn van groot belang voor jongeren. Uit onderzoek van het Nibud…

Kun je leren daytraden?

Kun je leren daytraden?

De beste manieren om de handel als daghandelaar onder de knie te krijgen, is door veel boeken te lezen, een cursus daghandel te volgen of zelfs een handelstraining te volgen die daghandel omvat. Read also : Je bent jong en je wilt iets: aandelen of crypto. Op basis van de verkregen informatie kunt u dan iets zekerder zijn over uw beleggingen.

Hoe moeilijk is daytraden? Het populaire beeld van daghandel, ook wel daghandel genoemd, is dat de daghandelaar snel veel geld verdient door te speculeren op de markt. Toch is het nauwkeurig voorspellen van prijsbewegingen moeilijker dan het publiek vermoedt. Dit is de reden waarom de meeste daghandelaren op de lange termijn geld verliezen.

Kan je echt geld verdienen met daytraden?

Wanneer je begint met daytraden wil je er zeker van zijn dat er een kans is dat je dit geld kunt verliezen. Vervolgens kijken we naar uw risicobeheer en hoeveel u per transactie wilt inzetten. This may interest you : 5 redenen om bitcoin te verkopen!. De meeste handelaren verwachten vaak een winst van 1% per dag. Bij € 5.000 komt dat neer op ¬ 50,- winst per dag.

Hoeveel rendement als daytrader?

Hoeveel een daghandelaar verdient, hangt van allerlei factoren af. Dat heeft te maken met het risico, maar ook met de sector. De meeste daghandelaren melden bijvoorbeeld dat ze erin slagen een gemiddelde winst van tussen de 1-3% per dag te maken.

Is daytraden winstgevend?

Daghandel kan erg winstgevend zijn, veel mensen zijn er erg rijk mee geworden. De minder leuke verhalen hoor je niet vaak! Ongeveer 90% van de handelaren verliest hun geld (of een groot deel). Het niet volgen van een strategie of te weinig risicomanagement kan een oorzaak zijn.

Steeds meer jongeren investeren: 'Mijn droom is om niet meer te hoeven werken'
To see also :
Crypto, aandelen, ETF’s… Het lijkt misschien ingewikkeld, maar het is iets waar…

Is daytraden winstgevend?

Is daytraden winstgevend?

Daghandel kan erg winstgevend zijn, veel mensen zijn er erg rijk mee geworden. De minder leuke verhalen hoor je niet vaak! Ongeveer 90% van de handelaren verliest hun geld (of een groot deel). Het niet volgen van een strategie of te weinig risicomanagement kan een oorzaak zijn.

Kun je daghandelen met 100 euro? Dit blijft ook een van de meest voorkomende vragen over daghandel met kleine bedragen: is het mogelijk om te daghandelen met 100 euro? Mijn antwoord daarop is: je kunt het, je kunt het.

Kan je echt geld verdienen met daytraden?

Wanneer je begint met daytraden wil je er zeker van zijn dat er een kans is dat je dit geld kunt verliezen. Vervolgens kijken we naar uw risicobeheer en hoeveel u per transactie wilt inzetten. De meeste handelaren verwachten vaak een winst van 1% per dag. Bij € 5.000 komt dat neer op ¬ 50,- winst per dag.

Kan je echt leven van daytraden?

In sommige gevallen kan een daghandelaar wel 1.000 per dag verdienen. Je zult dit niet vaak tegenkomen, maar er zijn daghandelaren die er een fortuin mee verdienen. Als u een ervaren handelaar bent die al jaren aan daghandel doet, kunt u tussen 500 en 1.000 per transactie verdienen.

Kan je daytraden met kleine bedragen?

Daghandel met weinig geld is alleen mogelijk als je bij een broker zit waar de Pattern Day Trader regel niet van toepassing is. Als deze wet van toepassing is, moet u minimaal $ 25.000 op uw handelsaccount hebben staan. Dit zijn natuurlijk geen kleine bedragen en daarom is het belangrijk om de juiste broker te vinden.

Hoeveel rendement als daytrader?

Hoeveel een daghandelaar verdient, hangt van allerlei factoren af. Dat heeft te maken met het risico, maar ook met de sector. De meeste daghandelaren melden bijvoorbeeld dat ze erin slagen een gemiddelde winst van tussen de 1-3% per dag te maken.

Kan je rijk worden met daytrading?

Het doel van Day Trading is om een ​​kleine winst te maken op (meestal) kleine verschillen in de wisselkoers. Dit betekent dat u vrijwel continu in effecten handelt. Je zult ook veel kleine winsten moeten maken, om uiteindelijk een mooie winst te behalen.

Kan je echt leven van daytraden?

In sommige gevallen kan een daghandelaar wel 1.000 per dag verdienen. Je zult dit niet vaak tegenkomen, maar er zijn daghandelaren die er een fortuin mee verdienen. Als u een ervaren handelaar bent die al jaren aan daghandel doet, kunt u tussen 500 en 1.000 per transactie verdienen.

Hoeveel verdien je per dag met daytraden?

De gemiddelde daghandelaar behaalt dagelijks rendementen van 1% tot 2%. Met een slimme aanpak is het mogelijk om maar liefst 10% per dag te verdienen. Houd er rekening mee dat dit een gemiddelde is, omdat u op een andere dag opnieuw kunt verliezen.

Kan je daytraden met kleine bedragen?

Daghandel met weinig geld is alleen mogelijk als je bij een broker zit waar de Pattern Day Trader regel niet van toepassing is. Als deze wet van toepassing is, moet u minimaal $ 25.000 op uw handelsaccount hebben staan. Dit zijn natuurlijk geen kleine bedragen en daarom is het belangrijk om de juiste broker te vinden.

De 3 beste crypto-sectoren om te investeren in 2022
To see also :
Wat wordt Shiba Inu waard? De hoogste prijsvoorspelling van Telegaon voor de…

Wat is crypto index?

Wat is crypto index?

Investeren in een Crypto Investering houdt in dat u voor een langere periode in cryptomunten belegt en daarmee anticipeert op een waardestijging. Het Crypto Index Fund investeert in blockchain, we kopen zoveel mogelijk verschillende munten en investeren als hele sector.

Wat is een crypto-index? In 2017 lanceerde het Crypto Index Fund als eerste in Nederland een indexfonds voor cryptocurrencies. Door in dit fonds te beleggen, belegt u in de top 30 cryptocurrencies naar marktwaarde.

Hoe kan je investeren in crypto?

U kunt investeren in cryptocurrencies zoals Bitcoin door de munten daadwerkelijk te kopen. Het is ook mogelijk om te beleggen in crypto via CFD of ETF. Bij het beleggen in cryptocurrency moet je rekening houden met risico’s. De waarde van een valuta kan snel stijgen, maar ook sterk dalen.

Hoe begin je je eigen crypto?

Momenteel worden de meeste startups op de markt gebracht via een ICO. U kunt alleen een ICO starten. Wanneer het streefbedrag is bereikt, betaalt u de investeerderstokens in ruil voor het geld dat zij in uw project hebben geïnvesteerd.

Kun je echt rijk worden met bitcoins?

Het bemoedigende antwoord is: ja, rijk worden met crypto, oftewel met bitcoin, is nog steeds mogelijk. Door de groeiende vraag naar crypto en de daarmee gepaard gaande stijgende prijzen is er nog steeds een mogelijkheid om goed te scoren met bitcoin.

Welke fondsen beleggen in Bitcoin?

Een cryptofonds is een partij, ook wel investeringsfonds genoemd, die investeert in digitale valuta voor mensen. Deze digitale valuta, of cryptomunten (bijvoorbeeld Bitcoin, Ethereum of NEO) zijn virtuele munten die op beurzen kunnen worden verhandeld. cryptofondsen werken met euro’s.

Welk Amerikaans beursgenoteerd fonds is een populaire manier om in de Bitcoin te investeren?

2. Grayscale Investments (GBTC) GBTC staat voor Grayscale Bitcoin Trust Investment en vertegenwoordigt een deel van het Amerikaanse investeringsfonds Grayscale Investments. Het fonds heeft momenteel ongeveer 600.000 bitcoins en is daarmee het grootste Bitcoin-fonds ter wereld.

Waar kan ik investeren in Bitcoin?

Er zijn brokers die alleen gespecialiseerd zijn in bitcoins, zoals Bitvavo en Litebit. Het is ook mogelijk om in bitcoins te beleggen bij een meer algemene broker. Voorbeelden hiervan zijn de DeGiro en Plus500. Naast bitcoins kun je bij deze brokers ook beleggen in andere beleggingsproducten, zoals aandelen of ETF’s.

Kun je in de min staan met crypto?

Kun je in de min staan met crypto?

Aangezien cryptocurrency een risicovolle investering is, bestaat er altijd een kans dat u een deel van uw investering verliest. Daarom kun je alleen beleggen in cryptocurrency met geld dat je veel kunt verliezen.

Kunt u meer verliezen dan uw investering in crypto? Het is dus mogelijk om bijvoorbeeld een hele Bitcoin met hefboomwerking te kopen. Stijgt de waarde dan is de winst ook hoger, maar het tegenovergestelde is ook waar. Als de waarde van de Bitcoin daalt, kunt u aanzienlijke bedragen verliezen, afhankelijk van de grootte van de storting en de actieve hefboomwerking.

Hoe controleert de Belastingdienst crypto?

KYC staat voor Know Your Customer en het betekent dat exchanges de identiteit van hun gebruikers verifiëren. Zo kan de Belastingdienst achterhalen hoeveel cryptomunten iemand bezit. Cryptocurrencies die niet worden ingeleverd worden door de Belastingdienst aangemerkt als ‘verborgen vermogen’.

Wat geeft Bitvavo gegevens door aan Belastingdienst?

Nederlandse crypto-uitwisselingen zoals Bitvavo zijn verplicht om klantenkapitaal vrij te geven op verzoek van de Nederlandse belastingdienst. Reken er dus op dat de waarde van uw cryptoportefeuille bekend is bij de Belastingdienst.

Hoeveel crypto mag je hebben zonder belasting?

Belastingberekening cryptovaluta 2018 De eerste € 30.000 is vrijgesteld van belasting, dus uw belastbaar vermogen komt neer op € 120.000. Hiermee val je in de eerste en tweede schijf. Over de eerste € 70.800 van uw vermogen wordt een fictief rendement van 2,017% berekend.

Kan je veel geld verdienen met crypto?

U kunt bijvoorbeeld tot 7% ​​geld verdienen met crypto-staking als u kiest voor munten zoals Bitcoin en Ethereum. Je kunt nog meer geld verdienen met crypto als je stallen koopt of deponeert bij Aqru, momenteel DAI, Tether en USD Coin.

Wat is de beste crypto om in te investeren?

Bitcoin (BTC) Aangezien veel mensen deze valuta hebben en de waarde ervan veruit de grootste is, heeft deze valuta ook het grootste marktaandeel. Je kunt dus bijna zeggen dat het vrij zeker is dat deze munt nooit zal verdwijnen. Deze moet u dus altijd in uw portefeuille hebben.

Wat gaat crypto doen in 2022?

Welke crypto zal stijgen in 2022 met collectie Onze favoriete keuzes zijn Tamadoge met het nieuwe Play-to-Win-platform met , Lucky Block en Battle Infinity. Dit zijn veelbelovende altcoins met toepassingen in de snelgroeiende game-industrie en een munt die profiteert van de DeFi-hype.

Hoeveel belastingen moet ik betalen op crypto?

Als u volgens de principes van ‘due diligence’ in crypto belegt, zijn uw digitale investeringen vrijgesteld van belastingen. De Belastingdienst beschouwt u als een amateur.

Kan de Belastingdienst je crypto zien?

Het ministerie van Belastingen en Douane kan al informatie over burgers opvragen bij veel instanties, zoals banken en pensioenfondsen. Zo kan de Belastingdienst controleren hoeveel geld iemand bijvoorbeeld op zijn bankrekening heeft staan. Het heeft dus geen zin om erover te liegen. Binnenkort geldt dit ook voor cryptocurrencies.

Hoeveel belastingen betaal je op crypto?

Dit is hoeveel belasting u aan de belastingdienst betaalt. Voor 2021 is het heffingvrije vermogen in box 3 vastgesteld op 50.000 euro. U hoeft geen belasting te betalen over crypto in box 3 als de waarde van al het geïnvesteerde vermogen minder is dan 50.000 euro.

Koen K.