Detachering bank

Detachering bank

Ben jij een bank professional en wil jij gedetacheerd worden bij een gerenommeerde bank? Wij verzorgen de detachering voor bij de bank van uw wensen. B&P Banking & Finance is de snelste weg naar een uitdagende detacheringsbaan bij een bank.

Ervaring detachering bank

Wij detacheren financieel-economische professionals bij landelijke en lokale banken en financiële instellingen. Op onze website hebben we op de pagina Vacatures diverse openstaande functies staan voor detachering bij een bank. Daarnaast ben je natuurlijk altijd vrij om je CV naar ons te mailen. Wij krijgen bijna wekelijks nieuwe vacatures binnen. Als wij jouw gegevens dan al in ons bestand hebben staan, maken we direct een match voor detachering bij een bank.

Het voordeel van detachering bank

In de bank en verzekeringswereld wordt veel gebruik gemaakt van detachering.
Een voordeel voor jou als medewerker is dat je snel gevarieerde werkervaring opdoet bij verschillende banken. Daarnaast hoef jij je niet ‘vast te leggen’ bij een bank. De richting, werkomgeving en werkzaamheden wisselen. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden erg goed en is het loon hoger dan bij werknemers in vaste dienst.

Bemiddeling

B&P Banking en Finance bemiddelt bancaire professionals in zowel tijdelijke als permanente functies. We beschikken over een hechte groep betrouwbare, open, kundige en gedreven professionals waarvoor we graag een extra stap zetten. Door te kijken naar de wensen en behoeften van de professional en opdrachtgever gaan we voor de perfecte match.

Team detachering bank

Het team achter B&P Banking en Finance heeft een achtergrond in de bancaire wereld en beschikt over een groot netwerk. We hebben veelal direct contact met managers, die onze werkwijze en professionals goed kennen en waarderen. Dit is één van de redenen waarom wij tot de perfecte match komen.

Op zoek naar een functie? Positie in te vullen? Kijk bij onze vacatures of neem contact op.