BP-bankingfinance.nl » De beste portfoliotrackers voor Nederlandse beleggers
De beste portfoliotrackers voor Nederlandse beleggers

De beste portfoliotrackers voor Nederlandse beleggers

Of u nu belegt in aandelen, cryptocurrencies of ETF’s, een website of app om uw investeringen bij te houden is nu een must voor elke serieuze belegger. Je kunt natuurlijk gratis al je shares zelfstandig in een Excel-bestand invullen, maar wie heeft er nu de tijd en het gevoel voor als het makkelijker en vele malen sneller kan? In dit artikel laat Alphastocks u zien welke tools voor het volgen van portefeuilles het meest geschikt zijn voor particuliere beleggers en welke investeringen u kunt volgen.

Wat zijn portfolio trackers?

Wat zijn portfolio trackers?

Het bijhouden van uw portefeuille is handig als u al aan het beleggen bent en wat meer inzicht wilt krijgen in uw beleggingen. Daarnaast is de portfolio tracking tool uitermate interessant als je bij meerdere brokers of banken belegt. Het volgen van uw portefeuille is ook handig als u in meerdere activa belegt, zoals aandelen, ETF’s, cryptocurrencies, NFT-handel of edele metalen.

Niet elke tracker is hetzelfde en kan verschillen in prijs, investeringstype, weergave, zelfstandig of automatisch aankopen en meer! Door gebruik te maken van de portfoliotracker heeft u een overzicht van al uw beleggingen op één plek. To see also : Bitcoin-analyse: prijs zal snel herstellen tot $ 35.000. Alle tools voor het volgen van portefeuilles die Alphastocks in dit artikel bespreekt, zijn betrouwbaar en we hebben onszelf gebruikt en getest voor een eerlijk overzicht.

1. Alphastocks

Alphastocks is een nieuwe maar snelgroeiende Nederlandse wallet tracker. Vorig jaar konden gebruikers het platform volledig gratis (bèta) gebruiken en testen. On the same subject : Waarom regelmatig investeren in cryptomunten op dit moment een solide strategie is. Tot 1 augustus kunnen leden profiteren van een eenmalige promotie die hen voor altijd toegang geeft tot portfolio-tracking en alle toekomstige functies! De portfoliotracker geeft uw huidige portefeuille visueel weer en laat prachtige grafieken zien in welke sectoren u belegt, in welke landen, welke activa, groei van uw activa, groei van uw vermogen en nog veel meer. Ze personaliseren ook berichten op basis van uw portfolio. Hoe handig is dat?!

Op het moment van schrijven is Alphastocks nog steeds gratis, maar vanaf 1 augustus wordt een kleine maandelijkse vergoeding in rekening gebracht. Wat Alphastocks uniek maakt, is dat je je DEGIRO- en Bitvavo-account automatisch kunt koppelen aan de tracker, waardoor je met één klik je portemonnee kunt importeren en updaten. Maakt u geen gebruik van DEGIRO of Bitvavo, dan kunt u voorlopig alles handmatig invoeren, maar in de nabije toekomst komen er nog veel meer brokerlinks bij.

Met Alphastocks kunt u de volgende bronnen volgen:

2. Portfolio Dividend Tracker

De tool voor het volgen van portefeuilledividend is bekend bij veel Nederlandse beleggers. Ze zijn bekend van de Jong Beleggen podcast. PDT heeft ook veel handige functies. U kunt uw portefeuille filteren op sector, land, valuta, beurs, type onderpand, strategie en broker. Je kunt het overzicht ook personaliseren, wat een leuke toevoeging is. Read also : Hoe kapitaal te beschermen in een crypto-bearmarkt?. In PDT kunt u zogenaamde CSV-bestanden gebruiken om uw DEGIRO-portfolio te importeren. Het kost wat meer werk dan Alphastocks automatisch aan te sluiten, maar het werkt prima! Daarnaast kunt u natuurlijk alles handmatig invoeren. De PDT-kaarten zijn ook mooi overzichtelijk en kunnen per periode worden aangepast. Wat PDT uniek maakt, is de Nederlandse community die je krijgt als je PDT-lid wordt voor € 7,50 (maandabonnement) of € 5 (jaarabonnement) per maand.

Met Portfolio Dividend Tracker kunt u de volgende activa volgen:

3. Delta

De laatste tracker die we behandelen is Delta. In Delta kunt u automatisch effectenmakelaars, cryptomakelaars en portemonnees koppelen. Delta is alleen te gebruiken als applicatie en er is geen desktopversie. Delta is van oorsprong Belgisch en wordt aangedreven door eToro. Dit betekent dat eToro gegevens en offertes verstrekt. Je kunt een groot aantal cryptoplatforms op Delta aansluiten, waardoor de app perfect is voor crypto-investeerders. U kunt automatische verbindingen maken met grote cryptoplatforms zoals Binance, KuCoin en Coinbase, maar ook met Bit-Z, Bit4you, Bitfinex, Bitpanda Pro, Bitstamp, Bittrex, Coinbene, Crypto.com, FTX Pro, Gemini, Kraken, Poloniex en Yobit. Het voordeel van Delta is dat je de app gratis kunt gebruiken en als je meer informatie wilt, kun je kiezen voor de betaalde versie. De prijzen variëren afhankelijk van waar je woont.

Met de Delta Investment Tracker-app kunt u de volgende activa volgen:

Eenmalige Alphastocks actie!

De afgelopen periode hebben honderden beleggers Alphastock gebruikt en getest. Om Alphastocks naar een hoger niveau te tillen en de beste wallet tracking tool van Nederland te worden, wordt Alphastocks vanaf 1 augustus een betaald platform. Gedurende deze tijd beginnen ze met een jaarplan en een tweejarenplan, waarbij een tweejarenplan ongeveer 15% goedkoper is dan het jaarplan.

Alphastocks wil u echter een eenmalige speciale aanbieding doen! Alphastocks geeft je de mogelijkheid om de wallet tracker voor altijd te gebruiken voor slechts € 299. Daarna heb je de rest van je leven toegang tot alle huidige en toekomstige functies! Want u belegt niet op de korte termijn, maar op de lange termijn. Snel, want de actie loopt af op 31 juli 23:59!

Ik wil profiteren van een eenmalige actie!

Disclaimer: de meningen en verklaringen die in dit artikel beschikbaar worden gesteld, zijn alleen die van de auteur en weerspiegelen of vertegenwoordigen niet noodzakelijk de standpunten en standpunten van Crypto Insiders.

Koen K.