BP-bankingfinance.nl » BitPanda-beoordeling | Betrouwbaarheid, ervaringen en uitleg
BitPanda-beoordeling | Betrouwbaarheid, ervaringen en uitleg

BitPanda-beoordeling | Betrouwbaarheid, ervaringen en uitleg

Na een aantal artikelen over de huidige bearmarkt (juli 2022), is het tijd voor een terugblik. Vandaag zijn we in het Bitpanda-platform. Gebruiksvriendelijk, duidelijk en leuk platform. Zowel de site als de app zijn eenvoudig in gebruik, waardoor je in een mum van tijd een account hebt aangemaakt en je investeringen klaar hebt staan. U kunt beleggen in cryptocurrencies, crypto-indexfondsen, aandelen, ETF’s en edele metalen. Naast het handelen in activa, kunt u er ook voor kiezen om meer te weten te komen over crypto’s en financiën in het algemeen. Als volledig Europees bedrijf, opgericht in Oostenrijk, is het volledig begrijpelijk voor Nederlandse investeerders en sluit het ook aan bij onze betaalmethoden en wet- en regelgeving. Heb je ervaring met Bitpanda, wil je er meer over weten of missen we iets? Vertel het ons in onze community of stuur ons een bericht. Wij denken graag met u mee en hebben maar één doel: u informeren over AllesOverCrypto!

Bekijk snel

Bekijk snel

Read also :
De jaarlijkse belastingaangifte nadert. Traditioneel kunt u vanaf 1 maart aangifte doen.…

Achtergrondinformatie Bitpanda

Achtergrondinformatie Bitpanda

Bitpanda heeft zijn oorsprong in 2014, dus nu zo’n acht jaar geleden. De drie oprichters in Wenen, Oostenrijk, waren ervan overtuigd dat beleggen makkelijker moest kunnen. On the same subject : Waarom beleggers in cryptocurrency profiteren van meer regelgeving. Het toegankelijk maken van de beleggersmarkt was hun belangrijkste doel. Na deze jaren kunnen we concluderen dat via dit platform gebruiksvriendelijke financiële producten voor iedereen toegankelijk zijn.

Het bedrijf bestaat inmiddels uit meer dan 730 teamleden en heeft 3,5 miljoen gebruikers. Daarmee is het een van de snelst groeiende fintechs van Europa! Zowel beginnende als ervaren beleggers kunnen op het platform waar voor hun geld krijgen. U kunt beleggen in aandelen, cryptocurrencies en metalen en het investeringsbedrag is volledig op uw niveau; u kunt zelf bepalen hoeveel u wilt investeren. Je kunt ze volgen op Twitter als je het interessant vindt, maar ze zijn ook te vinden op Facebook, LinkedIn, YouTube en Telegram. Volg je ze al op deze kanalen?

Kenmerken Bitpanda

Bitpanda onderscheidt zich van andere platforms omdat ze beleggen heel toegankelijk maken. U kunt op een eenvoudige, snelle en goedkope manier geld storten, zodat u met een zeer klein bedrag kunt beginnen. To see also : Bitcoin-analyse: prijs zal snel herstellen tot $ 35.000. Wat vindt het team nog meer onderscheidend aan hun platform?

Wil je een video zien over Bitpanda en haar aanbod aan beleggingsproducten? Bekijk deze video en in 2 minuten weet je waar je bent:

Team achter Bitpanda

Bitpanda is opgericht door drie drijvende krachten, namelijk: See the article : De 8 beste handelstips voor technische analyse.

Eric Demuth

Eric Demuth is mede-oprichter en CEO van het platform. Na een studie International Finance in Londen en een studie Bedrijfskunde en Management aan de Wirtschaftsuniversität Wien, richtte hij samen met Paul en Christian Bitpanda op. Je volgt hem op LinkedIn of Twitter.

Paul Klanschek

Paul Klanschek is ook CEO van Bitpanda, net als Eric. Hij studeerde ook aan de Wirtschaftsuniversität, waar hij zich volledig aan de financiën wijdde. Hij voltooide een bachelor in Business Administration and Management en daarna een master in Finance en Accounting. Je volgt hem ook op Twitter en LinkedIn.

Christian Trummer

Christian is de laatste mede-oprichter van het stel. Hij maakt zich nu nuttig als CTO en verder is er weinig over hem bekend. Je kunt hem volgen op LinkedIn, waar hij niet erg actief is, of op Twitter.

Bitcoin Minder dan $ 20.000 Terwijl DXY stijgt, hoe diep daalt de prijs?
Read also :
Thuis > Nieuws > Bitcoin-nieuws > Bitcoin onder $ 20.000 terwijl DXY…

Is Bitpanda betrouwbaar?

Is Bitpanda betrouwbaar?

Bitpanda heeft het afgelopen jaar een enorme groei doorgemaakt. In slechts vijf maanden tijd verdrievoudigde het trio zijn waarde tot $ 4,1 miljard. Ik heb hierboven al beschreven dat ze de benodigde betaallicenties hebben weten te bemachtigen en een gigantische organisatie hebben opgebouwd. Met een team van 730+ leden, minstens 50 nationaliteiten en meer dan 3m5 miljoen gebruikers wereldwijd… dan kun je je alles voorstellen!

Bekijk hieronder een introductievideo van Bitpanda uit 2020:

Wat heeft Bitpanda te bieden? 

Wat heeft Bitpanda te bieden? 

Bitpanda is een gebruiksvriendelijk platform, waar je alles kunt verhandelen. Of u nu wilt handelen in crypto, aandelen of edelmetalen: Bitpanda is uw partner in crime. Op de website vind je een rubriek waarin ze alles puntsgewijs op een rij zetten. Dat overzicht ziet er als volgt uit:

Aanmelden bij Bitpanda

Als u wilt beginnen met handelen op Bitpanda, registreer u dan hier. U vult een standaardformulier in met informatie over uw naam, e-mailadres, etc. Dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden, het privacybeleid en maak je vervolgens een account aan. Na registratie wordt een KYC-check uitgevoerd conform de geldende wet- en regelgeving. Hiervoor dient u zich te legitimeren en uw betalingsgegevens door te geven, zoals hier beschreven.

Hoe kan ik crypto kopen op Bitpanda?

Hoe kan ik crypto kopen op Bitpanda?

Op het platform kun je de meest bekende cryptocurrencies kopen, zoals:

Kortom, het proces van het kopen van crypto ziet er als volgt uit. Laten we Bitcoin als voorbeeld nemen:

Bekijk hieronder een video van Bitpanda over het kopen van activa op het platform:

Crypto indexen

De eerste crypto-index ter wereld, je vindt hem op Bitpanda. Simpel gezegd, belegt u automatisch in meerdere fondsen? Nu kan het met een klik op de knop: super easy peasy lemon squeezy! Door een enkel bedrag in een index te plaatsen, investeert u moeiteloos in een portefeuille van grote cryptocurrencies. Diversiteit in marktomvang en liquiditeit wordt gezocht door het algoritme. Wat zijn de voordelen van deze manier van beleggen?

U kunt kiezen uit verschillende indexen, zoals:

Of kies voor een iets algemener fonds, waarbij je belegt in de top 5, top 10 of top 25 cryptocurrencies. Stel dat u ervoor kiest om te investeren in Metaverse-leiders. Momenteel zijn er de volgende vijf activa: ApeCoin, The Sandbox, Theta Network, Decentraland en Axie Infinity Shard.

Investeren in ETF’s & aandelen op Bitpanda

ETF’s en aandelen maken ook deel uit van het aanbod van Bitpanda. Hierdoor kunt u fracties van bedrijven bezitten, ongeacht de aandelenkoers. U begint met beleggen vanaf €1 en op een eenvoudige manier. Je kunt ook beleggen wanneer de markt gesloten is, dus het is erg handig. Als u commissievrij wilt handelen, met krappe spreads, ervaart u de volgende voordelen bij Bitpanda:

Laten we eens kijken naar het aanbod. Er zijn talloze ETF’s, dus u kunt deze volledig naar wens aanpassen. U kunt bijvoorbeeld beleggen in Solar Stocks, Gold Mining Stocks of de Top 50 Euro Stocks. European Real Estate, Nordic Stocks en Cybersecurity Stocks zijn ook een optie.

Naast ETF’s heeft u ook de mogelijkheid om te beleggen in ouderwetse, maar effectieve aandelen. Denk aan Apple, Microsoft, Alphabet, Tesla, UnitedHealth, Meta, Coca-Cola, PepsiCO en Thermo Fisher.

Investeren in edelmetalen op Bitpanda

De laatste categorie die we hier behandelen, is beleggen in edele metalen. Waar moet je dan aan denken? Nou, eigenlijk heel simpel! Goud, Zilver, Palladium en Platina zijn de opties. Door een diverse portefeuille op te bouwen, spreid je ook de risico’s. Op de lange termijn een goede keuze voor de meeste mensen. Let op: dit is geen financieel advies. Doe altijd je eigen onderzoek en vertrouw nooit op de mening, investering of onderbuikgevoel van een ander!

Bitpanda card

Nu we alle investeringsmogelijkheden hebben besproken, willen we het ook graag hebben over de Bitpanda-kaart. Het is een betaalkaart, waarmee je gemakkelijk je cryptocurrencies, metalen en aandelen kunt uitgeven. Altijd sparen is natuurlijk niets!

Je kunt de kaart combineren met Google Pay, Samsung Pay, Apple Pay zodat je je cryptovaluta altijd contactloos kunt besteden. Via de Bitpanda App kun je je uitgaven bijhouden en realtime volgen, zodat je het overzicht behoudt. De kaart is gedekt voor Visa, dus u kunt vertrouwen op een betrouwbaar en veilig systeem.

Bitpanda Staking

Strike, weten we nog wat het is? Staking geeft u de mogelijkheid om uw geld goed te besteden. Door deel te nemen aan de validatie van transacties op Proof-of-Stake (PoS) blockchains, verdient u beloningen. U kunt uw activa met slechts één knop opschorten. Op het moment van schrijven (juli 2022) is deze optie op het platform nog vrij nieuw, dus nu kun je met tien munten meedoen aan staking.

Bekijk hieronder een video van Bitpanda over uitzetten op hun platform:

Bitpanda Spaarplan

Wil je direct slim met je geld omgaan, dan kun je het spaarplan van het platform volgen. U kunt de app zo instellen dat uw digitale activa automatisch worden opgebouwd door automatisch te handelen. Dit zijn de voordelen:

Hoe werkt automatisch handelen op Bitpanda?

Bitpanda Academy

Bitpanda Academy zorgt ervoor dat je niet alleen je vermogen opbouwt, maar ook je kennis uitbreidt. Kies uit drie niveaus (beginner, halfgevorderd of expert) of begin direct met het volgen van Personal Finance lessen. Voorbeelden van lessen:

Conclusie

Het Bitpanda-platform is een zeer nuttige optie, vooral voor beginners. Je kunt zonder al te veel stress kopen en verkopen en je hebt ook nog allerlei opties. Van goud tot crypto en van aandelen tot crypto indexfondsen. De werkwijze op de site en in de app is heel intuïtief, waardoor je makkelijk door de opties navigeert. Het is een Europees platform, dus ook geschikt voor gebruik in Nederland; goede aansluiting en duidelijke wet- en regelgeving.

Nadat je jezelf hebt geregistreerd, de KYC-check hebt doorstaan ​​en akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden, is het tijd om te beginnen met handelen. Gaat u incidenteel beleggen? Of je stelt direct een automatisch spaarplan op, zodat je elke maand iets inlegt om je kapitaal te verhogen. U kunt uw activa ook effectief gebruiken via Bitpanda Staking.

Op de site kun je ook veel leren, want de Bitpanda Academy leert je alles wat je moet weten. Je kunt beginnen met Personal Finance of kiezen uit lessen voor beginners, ervaren investeerders of experts. Alles ziet er ook heel helder en kleurrijk uit, dus het is super motiverend!

Op zoek naar meer informatie of vragen over het BitPanda platform? Of wil je andere cryptoliefhebbers ontmoeten? In de gratis Discord-kanalen van ons product Money Mastery van AllesOverCrypto kun je vragen stellen en duizenden andere crypto-enthousiastelingen ontmoeten. Heeft u andere crypto-gerelateerde vragen? De eenvoudigste manier is om uw vraag te zoeken in onze FAQ. Een ander ding dat u kunt doen, is uw vraag + Everything AboutCrypto googlen. Laat ons weten wat je van Bitpanda vindt!”

Alle uitingen van AllesOverCrypto, inclusief alle producten (inclusief Crypto Signals en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kunnen op geen enkele manier worden geïnterpreteerd als een persoonlijke uitnodiging, advies of enige aanbeveling om te kopen en te investeren in een of meer cryptocurrencies. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en is dat uitdrukkelijk ook niet van plan.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben een uitsluitend educatief karakter en kunnen op geen enkele manier worden opgevat als financieel, juridisch of fiscaal advies. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootst mogelijke zorg en aandacht samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan ​​voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie is op eigen risico. U dient zich ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt beweegt, snel verouderd is of kan raken. Houd hier rekening mee bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt u uitdrukkelijk verzocht de gegevens zelf te verifiëren.

Iedereen die in een of meer cryptocurrencies wil investeren, moet zijn/haar onderzoek doen voordat hij een beslissing neemt om cryptocurrencies te kopen of verkopen. AllesOverCrypto is op geen enkele manier betrokken bij dit proces. U bent als enige verantwoordelijk voor uw eigen aan- en verkoopbeslissingen. Het kopen van cryptocurrencies brengt grote risico’s met zich mee vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is om het volledige bedrag van je aankoop te verliezen. Koop dus geen crypto die u zich niet kunt veroorloven te verliezen.

Hoe oud moet je zijn voor een Bitvavo account?

Ben je ouder dan 18 jaar en wil je bitcoins kopen, dan kun je deze beter via een beurs kopen. Handelsplatforms die we aanbevelen zijn Bitvavo, Coinbase en Kraken.

Hoe lang duurt de opname van Bitvavo? Opnemen duurt maximaal één werkdag voor Nederlandse bankrekeningen en twee werkdagen voor een buitenlandse bankrekening. Opnames tijdens nationale feestdagen kunnen helaas langer duren.

Wat heb je nodig voor Bitvavo?

U kunt snel en eenvoudig een Bitvavo account aanmaken door de volgende stappen te doorlopen:

 • Ga inschrijven.
 • Verifieer je e-mailadres.
 • Vul de gevraagde persoonsgegevens in.
 • Verifieer uw identiteit.
 • Stort geld op uw rekening.

Hoeveel mag je handelen op Bitvavo?

VOLUME (30D)TAKER FEEMAKER FEE
â 500 0000,12%0,06%
€ 1 000 0000,10%0,05%
€ 2 500 0000,08%0,04%
⬠5 000 0000,06%0,04%

Is Bitvavo ook een Wallet?

Bitvavo biedt gehoste portefeuilles aan al zijn gebruikers. Een gehoste portemonnee is een portemonnee waarin u eenvoudig en veilig uw digitale valuta kunt bewaren. Voor bijna elke digitale valuta heb je een andere portemonnee nodig.

Kan je 2 accounts hebben op Bitvavo?

Het is niet toegestaan ​​om meer dan één Bitvavo-account te openen. Dit staat in onze algemene voorwaarden, artikel 2.7. Klik hier als u geïnteresseerd bent in het openen van een zakelijke rekening.

Hoe oud Bitvavo-account?

Kan ik een rekening openen met toestemming van mijn ouders? Helaas mag je geen rekening openen als je jonger bent dan 18 jaar, ook niet als je toestemming hebt van een ouder/voogd.

Kun je meerdere accounts op Binance hebben?

U kunt meerdere accounts maken op Binance, maar u kunt de verificatie niet als dezelfde persoon indienen. Je zult dus ook een ander e-mailadres moeten gebruiken wanneer je een nieuw account bij Binance wilt aanmaken.

Hoeveel maximaal uitbetalen Bitvavo?

Bitvavo heeft geen limiet, maar vereist ID-verificatie voor handelen, storten, uitzetten en opnemen.

Hoe lang duurt uitcashen Bitvavo?

Opnemen duurt maximaal één werkdag voor Nederlandse bankrekeningen en twee werkdagen voor een buitenlandse bankrekening.

Hoe werkt Bitvavo uitbetalen?

Een manier om geld van uw Bitvavo-account op te nemen, is door het in de vorm van digitale valuta over te schrijven naar een externe portemonnee. De andere manier om betaald te worden in Bitvavo is door een bedrag in Euro over te maken naar een bankrekening.

Waar is Bitvavo gevestigd?

Bitvavo is gevestigd in Amsterdam en moet voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Vijfde EU-antiwitwasrichtlijn (AMLD5).

Waar komt Bitvavo vandaan? Bitvavo is een Nederlandse beurs waar je veilig cryptocurrencies kunt kopen, verkopen en opslaan.

Wie is de eigenaar van Bitvavo?

Natuurlijk is Mark Nuvelstijn, als mede-oprichter en CEO van Bitvavo, zeker niet de enige die profiteert van de digitale valuta-manie. In de laatste Quote vind je nog veel meer slimme jongens die een goudmijn op de blockchain hebben uitgebuit.

Wat is er aan de hand met Bitvavo?

Bitvavo is absoluut een betrouwbare uitwisseling. Zo is Bitvavo op dit moment een van de snelst groeiende cryptomakelaars in Europa en de grootste cryptobeurs van Nederland. Dit komt mede door de functionaliteit van de beurs, de extreem lage handelskosten en de gebruiksvriendelijkheid van het platform.

Is je geld verzekerd bij Bitvavo?

Het beveiligen van uw geld is de topprioriteit van Bitvavo. Bitvavo doet er alles aan om uw vermogen zo goed mogelijk te beschermen. In principe worden alle klantensaldi ondergebracht bij een aparte stichting (Stichting Bitvavo Payments) die volledig los staat van Bitvavo B.V..

Is je geld verzekerd bij Bitvavo?

Bovendien zijn alle Bitvavo-accounts verzekerd tegen diefstal tot $ 255 miljoen. Bitvavo beschermt gebruikers tegen falen: Alle cryptocurrencies van gebruikers worden opgeslagen in de Bitvavo Payments Foundation, mocht Bitvavo ooit falen, alle cryptocurrencies zijn hier nog steeds veilig.

Is Bitvavo gereguleerd?

Vanaf januari 2020 is er nieuwe wetgeving ingevoerd op basis van de vijfde antiwitwasrichtlijn. Dit betekent dat Bitvavo binnenkort wordt gecontroleerd en gereguleerd door een gerenommeerde autoriteit. Dit wordt gedaan door De Nederlandsche Bank.

Welke Coin gaat stijgen in 2022?

waarin crypto te investeren in 2022 ‘Verwachte cryptowinst’

 • Zilliqa ZIL is, net als de rest van de markt, gebonden aan de heupen van de prijsactie van bitcoin. …
 • Vechain. …
 • Ethereum (ETH)…
 • Elrond. …
 • Litecoins (LTC)…
 • Rimpel (XRP)…
 • EOS (EOS)…
 • Bitcoin Cash (BCH)

Kan je voor € 50 bitcoin kopen?

Het minimum is 51 euro. De eenenvijftigste is omdat er meteen een euro aan kosten is om geld in je portemonnee te laden. Dan kun je dat geld omzetten in Bitcoins. Een voordeel van Bitcoinmeester is dat je de top 10 Cryptomunten direct in je eigen portemonnee kunt kopen.

Wat zijn de kosten van Bitvavo?

Bij Bitvavo zijn de transactiekosten maximaal 0,25% per transactie voor elke kooporder en verkooporder van elke cryptocurrency. Bitvavo is een van de goedkoopste beurzen en brokers van Nederland. Je kunt extra korting krijgen op je transactiekosten door flink te handelen in crypto.

Is Bitvavo gratis? Met de Bitvavo 1000 euro actie hoef je geen handelskosten te betalen. Maar wat zijn handelskosten precies? Als je op een handelsplatform als Bitvavo euro’s in cryptocurrencies wilt omwisselen, of je wilt een bepaalde cryptocurrency zoals Bitcoin inwisselen voor een andere cryptocurrency, dan moet je handelskosten betalen.

Wat zijn de handelskosten?

Handelskosten – alle kosten die verband houden met en voortvloeien uit aan- en verkoop.

Is Bitvavo duur?

Bitvavo Kosten en prijzen Bitvavo is in 2022 verreweg de goedkoopste beurs van Nederland. Bitvavo hanteert handelskosten die kunnen oplopen tot 0,25%. Als we naar andere cryptobrokers in Nederland kijken, zien we dat ze gemiddeld zo’n 1% aan commissies en handelskosten rekenen.

Wat is Commissie Bitvavo?

Commissie ontvangen Ontvang een vaste commissie van 15% op de handelskosten die zijn betaald door de gebruikers die u heeft geïntroduceerd.

Hoeveel geld mag je op Bitvavo hebben?

Bitvavo heeft geen limiet, maar vereist ID-verificatie voor handelen, storten, uitzetten en opnemen.

Is je geld verzekerd bij Bitvavo?

Bovendien zijn alle Bitvavo-accounts verzekerd tegen diefstal tot $ 255 miljoen. Bitvavo beschermt gebruikers tegen falen: Alle cryptocurrencies van gebruikers worden opgeslagen in de Bitvavo Payments Foundation, mocht Bitvavo ooit falen, alle cryptocurrencies zijn hier nog steeds veilig.

Hoeveel procent pakt Bitvavo?

volume (30d)een vergoeding die het waard is om te nemenmaker fee
€ 100 0000,20%0,10%
€ 250 0000,16%0,08%
â 500 0000,12%0,06%
€ 1 000 0000,10%0,05%

Hoe werkt de wallet bij Bitvavo?

Bitvavo heeft een portemonnee voor elke cryptocurrency die ze op hun platform aanbieden. Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt om je cryptocurrency op te slaan in je eigen account. Hierdoor is het aanmaken van een externe wallet overbodig.

Heeft Bitvavo een portemonnee? Naast het gebruik van de door Bitvavo gehoste portemonnees, kunt u ervoor kiezen om uw digitale valuta op een van de volgende manieren op te slaan: Op een portemonnee die u zelf beheert. Je bent volledig onafhankelijk door software te downloaden of een externe wallet aan te schaffen.

Hoe vind je wallet adres Bitvavo?

Waar vind ik mijn Bitvavo wallet adres?

 • Log in op uw Bitvavo-account.
 • Navigeer naar de digitale valuta waarvan u het stortingsadres wilt weten en klik erop.
 • Tik vervolgens op ‘Storten’ bovenaan de balk, in het midden van het scherm.

Waar kan ik mijn wallet vinden?

In de wallet die je nodig hebt voor elke cryptocurrency vind je een ontvangersadres. Dan vind je dit adres onder het tabblad: ‘ontvangen’ of ‘ontvangen’. Elke portemonnee heeft zijn eigen adres. Daarnaast verschilt het adres ook per valuta.

Hoe werkt Bitvavo wallet?

Bitvavo Wallet Wanneer u een aankoop doet via het platform, wordt uw cryptocurrency in uw portemonnee gestort. Dit proces is volledig geautomatiseerd. Het is ook mogelijk om cryptovaluta vanuit een externe portemonnee in uw Bitvavo portemonnee te storten. Of om uw cryptocurrency op te nemen en naar een andere portemonnee te sturen.

Hoe stort je geld terug Bitvavo?

Om te beginnen loggen we in op Bitvavo. Navigeer vervolgens naar ‘Tegoed opnemen’ in het dashboard. Voer het bedrag in dat u wilt opnemen. Als je meerdere bankrekeningen aan je Bitvavo-account hebt gekoppeld, kun je kiezen van welke bankrekening je geld wilt opnemen.

Hoeveel betaalt u maximaal aan Bitvavo? Bitvavo heeft geen limiet, maar vereist ID-verificatie voor handelen, storten, uitzetten en opnemen.

Hoe stort je crypto op Bitvavo?

Hoe kan ik digitale valuta overboeken (storten) naar mijn Bitvavo…

 • Log in op uw Bitvavo-account.
 • Navigeer naar de digitale valuta die u wilt storten en klik erop.
 • Navigeer naar ‘Storten’ en klik erop.

Hoeveel geld kan je op Bitvavo zetten?

Hoeveel kan ik maximaal investeren via Bitvavo? Bitvavo heeft geen limiet, maar vereist ID-verificatie voor handelen, storten, uitzetten en opnemen.

Hoe crypto overmaken naar Bitvavo?

Stap 1. Klik in het Wallet-overzicht op Opnemen. U wordt dan naar de Crypto-opnamepagina geleid. Selecteer eerst de valuta die u wilt overboeken naar Bitvavo. In dit stappenplan wordt XRP overgemaakt, dus ik kies XRP als valuta.

Hoe krijg ik mijn geld terug van Bitvavo?

Een manier om geld van uw Bitvavo-account op te nemen, is door het in de vorm van digitale valuta over te schrijven naar een externe portemonnee. De andere manier om betaald te worden in Bitvavo is door een bedrag in Euro over te maken naar een bankrekening.

Waarom komt mijn geld niet op Bitvavo?

Als uw digitale valuta niet succesvol is aangekomen, kan dit de volgende oorzaken hebben: U heeft digitale munten verzonden die niet worden ondersteund door de Bitvavo-portemonnee. Bij sommige digitale valuta is het nodig om een ​​extra omschrijving te geven (voor EOS, NEM, STEEM, XLM en XRP).

Hoe lang duurt het voordat Bitvavo geld teruggestort?

Bankoverschrijving in Nederland: één werkdag (maandag-vrijdag) Internationale overschrijving: twee werkdagen (maandag-vrijdag)

Hoe snel uitbetalen Bitvavo?

Bitvavo verwerkt uw opname in bijna alle gevallen direct. Het hangt echter van het betalingssysteem af wanneer uw opname op uw bankrekening wordt bijgeschreven.

Koen K.