BP-bankingfinance.nl » Bitcoin-analist: grote walvissen stapelen zich op naarmate de bullmarkt nadert

Bitcoin-analist: grote walvissen stapelen zich op naarmate de bullmarkt nadert

Thuis > Nieuws > Bitcoin-nieuws > Bitcoin-analist: grote walvissen stapelen zich op naarmate de bullmarkt nadert

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen. De informatie en suggesties op deze website zijn gebaseerd op de inzichten en ervaringen van onze eigen analisten en zijn uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden.

Zoals besproken in de Crypto Insiders Premium-omgeving, is bitcoin (BTC) de afgelopen 24 uur met 1,8% gedaald en sinds middernacht met 0,8%. De huidige prijs op het moment van schrijven is $ 20.000 op cryptobeurs FTX en € 19.975 op de Nederlandse beurs Bitvavo. Het handelsvolume daalde de afgelopen 24 uur met 9,8%. De totale bitcoin-marktkapitalisatie op het moment van schrijven is $ 383,5 miljard en de bitcoin-dominantie is 39,3%.

Bitcoin nieuws van gisteren

Wilt u beleggen in cryptocurrencies of aandelen? Dit is wat u moet weten over de verschillen
See the article :
De inflatie is hoog, dus het geld op uw bankrekening neemt gestaag…

Technische analyse: Begin bullmarkt nabij

Gisteren deelde cryptocurrency-analist Mags.eth zijn mening over de huidige situatie van de bitcoin-prijs. In zijn analyse benadrukte hij een mogelijk punt waar deze bearmarkt voor bitcoin zou kunnen eindigen. This may interest you : Bitcoin en Ethereum zijn gecrasht en nu doen beleggers het erg slecht. Dit lijkt niet lang te duren. In zijn grafiek laat hij zien dat bitcoin tijdens elke bearmarkt een neerwaartse trendlijn vormt. De prijs zal deze trend minstens drie keer testen voordat hij doorbreekt.

Op dit moment kunnen we concluderen dat bitcoin opnieuw een vergelijkbare neerwaartse trend maakt. Voorlopig heeft de prijs deze lijn twee keer getest en het lijkt erop dat de prijs nu verder naar beneden gaat om de lijn voor de derde keer te testen. Als de geschiedenis zich herhaalt, kan bitcoin hierna uitbreken. Dit zou het begin kunnen zijn van een nieuwe bullmarkt voor bitcoin.

Retailbeleggers die de bodem verkopen?? x #BTC ️

RT WAARDEREN!! 🔃#Bitcoin #Crypto pic.twitter.com/PdeMEe3sVG

— Mags.eth (@thescalpingpro) 31 augustus 2022

Prijsvoorspelling week 29: ogen op ECB en Rusland, onverwacht?
See the article :
Zoals elke week kijken we in onze prijsprognose vooruit naar de verwachte…

Fundamentele analyse: Gedrag 10.000+ bitcoin wallets

Het aantal wallets met 10.000 bitcoins of meer wordt toegewezen aan een select aantal investeerders. See the article : Fundamentele analyse van Ethereum in de aanloop naar de fusiehype. Het gedrag van deze walvissen geeft een beeld van waar het grote geld (vaak institutioneel geld) mee bezig is. Gecombineerd met de recente daling van de bitcoin-prijs en de algehele cryptomarkt, is het interessant om te zien wat bitcoin-whales van plan zijn.

Onderstaande grafiek laat zien dat het aantal wallets met 10.000+ BTC in de loop der jaren gestaag is gegroeid. Pas na de correctie van 2018 en tijdens de all-time high (ATH) van 2021 deed zich een grote daling voor. Daarnaast valt op dat het aantal 10.000+ BTC wallets op relatief lage waardes staat tijdens de pieken van 2021 en 2022 doordat de walvissen tijdens de bull run veel bitcoin verkochten. Deze waarden, van rond de 85, werden pas eerder in 2013 bereikt. Daarnaast hebben we de afgelopen periode een gestage vooruitgang gezien.

Hoewel we op korte termijn een lichte daling zien, is er de afgelopen maanden een gestage toename van het aantal 10.000 BTC-wallets. Dit toont aan dat de grote walvissen een lange termijn positieve kijk hebben op bitcoin.

Symbool van de Oekraïense valutawissel WhiteBIT verschijnt mogelijk op de beroemde doos van de Spaanse voetbalclub
This may interest you :
Zal er een derde wereldoorlog komen? “De kans is reëel”, zegt de…

Premium crypto analyse van de dag: Tezos (XTZ)

Premium-leden hebben onlangs tezos (XTZ) -analyse ontvangen. De prijs maakte een mooie opwaartse beweging waar we zeven golven kunnen zien. Dit betekent dat de prijs correctief is. Hier verwachten de analisten van de Discord-gemeenschap van Crypto Insiders een minimale daling naar het 50% Fibonacci-niveau. This may interest you : 5 Alternatieven voor uw spaargeld. Dus voor XTZ verwachten ze een daling richting $ 1.5255. Na een paar dagen slaagde de prijs van XTZ erin om het verwachte patroon te volgen, waarbij het doel werd bereikt. De prijs is sinds de aankondiging van de verkoopzone met ongeveer 15% gedaald.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Wil je meer leren over crypto en handelen? Bekijk dan onze gratis Discord-groep voor leden. Hier sparren ervaren analisten en handelaren dagelijks over hun analyse- en handelsplannen. Daarnaast delen we als eersten onze technische en fundamentele analyse. In onze Discord-community kunnen we 24/7 informatie met elkaar delen en proberen we onze Premium-leden op de hoogte te houden. Wilt u dit soort analyses eerder lezen? Kijk dan eens in de Discord-omgeving. Hier kun je ook direct in contact komen met verschillende crypto-analisten en enthousiastelingen die klaar staan ​​om je te helpen!

Hoeveel kost 1 bitcoin 2022?

Op dit moment zit de huidige prijs van Bitcoin echter in een dal: medio 2022 zal de prijs 18.800 euro bedragen. De experts verwachten echter dat er komend jaar sprake zal zijn van een stijging.

Kun je bitcoin kopen voor €50? Het minimum is 51 euro. Die na vijftig want er is meteen een euro aan kosten om geld in je portemonnee te laden. Dat geld kun je vervolgens omzetten in Bitcoins.

Wat kan je kopen met een bitcoin?

Je kunt op steeds meer plekken betalen met bitcoin en andere cryptocurrencies. Denk bijvoorbeeld aan grote Amerikaanse bedrijven als Amazon, Burger King en Subway. Ook kunt u op veel plaatsen in Nederland met bitcoin betalen. En niet alleen in webshops, veel winkels accepteren bitcoin bij het afrekenen!

Wat is de prijs van 1 bitcoin?

Bitcoin handelt momenteel rond de $ 21,5k op het moment van schrijven. De grootste valuta volgens marktkapitalisatie bracht de dag boven $ â¦

Kun je met bitcoins betalen?

Bitcoin is nog geen wettig betaalmiddel in Nederland, maar er zijn enkele webshops die crypto als betaalmiddel accepteren. Op de website van Coinmap vind je een lijst met bedrijven die bitcoin en andere cryptocurrencies accepteren.

Hoe kom je aan een bitcoin?

Je krijgt bitcoins door bitcoin te accepteren als een manier om te betalen voor diensten en goederen, door te minen of door ze te kopen van een andere bitcoin-eigenaar.

Kan je 1 euro bitcoin kopen?

Bitcoin verhandelen is makkelijker dan ooit met de BLOX app. Volg de prijzen live en handel razendsnel in de populairste cryptocurrencies. En dat vanaf 1 euro. Bitcoin verhandelen is makkelijker dan ooit met de BLOX app.

Wat is de prijs van 1 bitcoin?

De huidige bitcoin-prijs is vandaag 20.323,73. In de afgelopen 24 uur is de bitcoin-prijs met -6.04% gedaald, een waardedaling van -1.228,00 euro.

Wat is de prijs van 1 bitcoin?

Bitcoin handelt momenteel rond de $ 21,5k op het moment van schrijven. De grootste valuta volgens marktkapitalisatie bracht de dag boven $ â¦

Hoeveel is de waarde van 1 bitcoin?

De prijs van Bitcoin is stabiel op $ 21,5k en de huidige Bitcoin handelt op het moment van schrijven rond de $ 21,5k.

Kan je bitcoins inruilen voor geld?

Het verkopen van bitcoins is vrij eenvoudig, het proces bestaat uit drie simpele stappen, namelijk: Maak een account aan bij BTC Direct. Maak een verkooporder aan en stuur ons de bitcoins uit uw portemonnee. Wacht tot het geld op je rekening verschijnt.

Welke nieuwe crypto komt eraan?

10 nieuwste cryptomunten & amp; Nieuwe cryptoprojecten

  • Tamadoge (TAMA) – Een nieuwe cryptocurrency met zijn eigen Play-to-Win-metaverse.
  • Battle Infinity (IBAT) – beste cryptocurrency op dit moment.
  • Lucky Block (LBLOCK) – Cryptocurrency met het meeste potentieel op dit moment.

Wat is de nieuwste munt? Een andere geschikte nieuwe cryptocurrency om in de gaten te houden is DeFi Coin. Deze munt bevindt zich, zoals de naam al doet vermoeden, in de gedecentraliseerde financiële sector. Een sector die het mogelijk maakt om valuta tegen elkaar te wisselen via een decentraal platform, een platform zonder tussenkomst van één partij.

Hoeveel is Cardano waard in 2030?

Hoewel het onmogelijk is om de prijs van ADA voor 2030 en daarna te voorspellen, denken wij dat het een goede langetermijninvestering is. Het is waarschijnlijk dat de prijs van ADA zal blijven stijgen en in 2030 zelfs de $ 17,50 zal bereiken.

Hoe hoog kan Cardano worden? Cardano begint 2028 bij € 4,07, stijgt vervolgens naar € 4,33 in de eerste helft van het jaar en eindigt 2028 bij € 4,59. Dat is vandaag ongeveer 213%. Volgens de laatste langetermijnprognose zal de prijs van Cardano medio 2023 â2 bereiken en vervolgens â3 eind 2024.

Kan Cardano naar 1000 euro?

Cardano langetermijngrafiek (2022 tot 2030) Kan Cardano op lange termijn € 100 of misschien zelfs € 1000 bereiken? Deze vraag is natuurlijk onmogelijk definitief te beantwoorden. Wel kunnen we nog eens kijken wat analisten de komende jaren van Cardano verwachten.

Hoeveel is Cardano waard in 2030?

Het is waarschijnlijk dat de prijs van ADA zal blijven stijgen en in 2030 zelfs de $ 17,50 zal bereiken.

Hoe hoog kan Cardano stijgen?

Je hoeft de slingers nog niet schoon te maken, volgens analisten duurt het Cardano-feest nog wel even. Halverwege het jaar bereikt ADA een prijs van 15,41. Dan kunnen we het jaar knallend afsluiten met € 16,14. Een stijging van maar liefst 10,728% ten opzichte van 2021!

Is het slim om Cardano te kopen?

Moet ik Cardano ADA kopen of niet? Zoals vaak wordt gezegd, hangt het al dan niet kopen van een belegging af van uw positie als belegger. Als je wat geld hebt om te investeren wat je je kunt veroorloven te verliezen, en je hebt vertrouwen in het project achter Cardano, dan is Cardano een zeer goede keuze om te investeren.

Wat gaat Cardano doen in 2022?

Wat zijn de verwachtingen van Cardano in 2022? Volgens analisten zal Cardano in 2022 weer stijgen. ADA is op de goede weg en sluit dit jaar af met een prijs van 2,37 euro.

Wat is de toekomst van Cardano?

Het is duidelijk dat het project in de jaren daarna tot aan de bullmarkt van 2021 relatief rustig verliep. Gedurende deze tijd bewees het zich als een van de grootste projecten ter wereld. De Cardano All Time High wordt verhandeld op $3,09 (2 september 2021).

Hoeveel Cardano maximaal?

De Cardano-blockchain ging in 2017 live met meer dan 31 miljard tokens en het hoogste aantal is vastgesteld op 45 miljard ADA. Wilt u handelen in digitale valuta?

Kan Cardano 10 euro worden?

Kan Cardano 10 euro worden? Technisch gezien kan Cardano 10 euro worden als genoeg grote investeerders ADA kopen als cryptovaluta. Hoe meer live updates Cardano maakt, hoe groter de kans dat de interesse in Cardano toeneemt.

Hoeveel is Cardano waard in 2030?

JaarMaximale verwachting in euro’sLaagste verwachtingen in euro’s
2027€ 13,80€ 6,87
2028€ 14,75€ 7,50
2029€ 15,50€ 8,20
Cardano in 2030€ 17,50€ 8,70

Welke Crypto munt voor lange termijn?

Een muntTarief juni 2022Prognose 2030
1. Bitcoin (BTC)€ 20.000€ 43.000
2. Ethereum (ETH)€1.160€ 2.420
3. Polka Dot (DOT)€ 7,50€ 23,60
4. Cardano (ADA)€ 0,47€1,30

Wat is de beste cryptovaluta om in te investeren? Bitcoin (BTC) De originele cryptocurrency van zijn maker (Satoshi Nakamoto). Dit maakt het de meest bekende en definitieve voor de hele markt. Aangezien veel mensen deze munt hebben en de waarde ervan verreweg het grootst is, heeft deze munt ook het grootste marktaandeel.

Welke Crypto is goed voor daytraden?

Voor beleggers is Bitcoin de favoriet vanwege zijn hoge liquiditeit en omdat het een van de meest populaire munten op de cryptomarkt is. Ethereum is na Bitcoin de grootste cryptocurrency voor daghandel in de cryptowereld.

Hoeveel kunt u verdienen met crypto-daghandel? Gemiddeld behaalt een daghandelaar een dagelijkse winst van 1% tot 2%. Met een goede strategie is het zelfs mogelijk om 10% per dag te verdienen. Onthoud dat dit een gemiddelde is, want een andere dag zou je weer buiten kunnen zijn. Stel dat je begint met 1000, dan staat een winst van 1% per dag gelijk aan € 10.

Is Bitvavo goed voor daytraden?

Bitvavo is een van de meest gerespecteerde en veilige cryptobrokers van Nederland. U kunt eenvoudig in veel verschillende cryptocurrencies beleggen. Wat veel mensen niet weten is dat Bitvavo ook een speciaal platform heeft ontwikkeld voor (dag)handel. Dus ja, het is mogelijk om dagelijks met Bitvavo te handelen.

Hoe moet je daytraden crypto?

Handelen betekent dat u handelt in cryptocurrency om winst te maken. In principe verkoop of koop je een munt om er geld mee te verdienen. Dit doe je door een munt te kopen wanneer deze in waarde is gedaald. Dan verkoop je het als de waarde stijgt.

Hoe starten met daytraden crypto?

Zoals eerder vermeld, is een Trading Journal een van de beste manieren om dit te bereiken. Bovendien, vooral als je net begint, is het erg belangrijk dat je vanaf het begin een goede crypto-daghandelsstrategie leert. Het volgen van een goede cursus is dan ook de basis van succes.

Hoe moet je traden in crypto?

Wanneer u cryptocurrency koopt via een beurs, bezit u de cryptocurrency zelf. U moet een rekening openen, de volledige waarde van de onderliggende waarde betalen om een ​​positie te openen en de cryptomunten (tokens) in uw portemonnee houden totdat u klaar bent om ze te verkopen.

Kan Cardano 1000 euro waard worden?

In 2030 zal de munt de grens van 1.000 euro weten te doorbreken. Analisten verwachten tegen het einde van het jaar een prijs van 1.020 euro.

Kan Cardano evenveel waard worden als Ethereum? Om groter te worden dan Ethereum zal het Cardano-netwerk dus een factor 9 moeten groeien ten opzichte van Ethereum. Dat lijkt me een hele opgave op dit moment. Dit vertegenwoordigt een stijging van maar liefst 800% en zou betekenen dat de prijs van ADA hoger zou moeten zijn dan $ 4.

Is het verstandig om Cardano te kopen?

Moet ik Cardano ADA kopen of niet? Zoals vaak wordt gezegd, hangt het al dan niet kopen van een belegging af van uw positie als belegger. Als je wat geld hebt om te investeren wat je je kunt veroorloven te verliezen, en je hebt vertrouwen in het project achter Cardano, dan is Cardano een zeer goede keuze om te investeren.

Kan Cardano 1000 euro waard worden?

Technisch gezien kan Cardano 10 euro worden als genoeg grote investeerders ADA kopen als cryptovaluta. Hoe meer live updates Cardano maakt, hoe groter de kans dat de interesse in Cardano toeneemt.

Wat gaat Cardano doen in 2022?

Wat zijn de verwachtingen van Cardano in 2022? Volgens analisten zal Cardano in 2022 weer stijgen. ADA is op de goede weg en sluit dit jaar af met een prijs van 2,37 euro.

Hoeveel kan Cardano maximaal waard worden?

Je hoeft de slingers nog niet schoon te maken, volgens analisten duurt het Cardano-feest nog wel even. Halverwege het jaar bereikt ADA een prijs van 15,41. Dan kunnen we het jaar knallend afsluiten met € 16,14. Een stijging van maar liefst 10,728% ten opzichte van 2021!

Hoeveel Cardano maximaal?

De Cardano-blockchain ging in 2017 live met meer dan 31 miljard tokens en het hoogste aantal is vastgesteld op 45 miljard ADA. Wilt u handelen in digitale valuta?

Kan Cardano 1000 euro waard worden?

Technisch gezien kan Cardano 10 euro worden als genoeg grote investeerders ADA kopen als cryptovaluta. Hoe meer live updates Cardano maakt, hoe groter de kans dat de interesse in Cardano toeneemt.

Koen K.