BP-bankingfinance.nl » Battle Infinity explodeert en stijgt 700%+ na PancakeSwap-vermelding – meer swap-vermeldingen om te volgen
Battle Infinity explodeert en stijgt 700%+ na PancakeSwap-vermelding - meer swap-vermeldingen om te volgen

Battle Infinity explodeert en stijgt 700%+ na PancakeSwap-vermelding – meer swap-vermeldingen om te volgen

Het onderstaande artikel is een ingezonden stuk en valt niet onder de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen. De informatie en suggesties op deze website zijn alleen voor educatieve doeleinden.

Na een succesvolle voorverkoop is ook de eerste notering van Battle Infinity (IBAT) op een bekende beurs een groot succes geworden. Binnen enkele uren steeg de waarde van de cryptocurrency tijdens de pre-sale met meer dan 700% van zijn prijs.

Uitverkochte Pre-Sale en Succesvolle Initial Dex Offering

De voorverkoop van Battle Infinity was volledig uitverkocht voordat het op de markt kwam. Bovendien eindigde het aantal aangeboden tokens veel eerder dan verwacht, vanwege een echte run op IBAT onder investeerders. Read also : Coinmerce Review » Crypto Insiders. Uiteindelijk waren er slechts 24 van de geplande 90 dagen nodig voor deze vroege verkoopronde.

Dit was het eerste grote succes voor het Battle Infinity-team. Mede-oprichter Suresh Joshi sprak zijn dank uit aan het team en de investeerders en kondigde aan dat er spoedig een beursnotering zou volgen, zodat geïnteresseerden die de pre-sale hebben gemist ook de kans krijgen om IBAT te bezitten.

Na de notering van de bekende gedecentraliseerde uitwisseling PancakeSwap, steeg de waarde van Battle Infinity naar $ 0,011 per token. De prijs was slechts $ 0,0015 tijdens de voorverkoop. Dus beleggers waren meteen op rozen.

Dat leidde tot wat verkopen, en vervolgens stabiliseerde de prijs zich rond de prijsklasse van $ 0,0070 – $ 0,0080. Dat is een winst van honderden procenten.

To see also :
ma 29 aug, 14:55 Delen delen Veel mensen geloven dat…

Liquiditeit Locked en Verzekerd

Liquiditeit Locked en Verzekerd

De ontwikkelaars van Battle Infinity maakten bekend dat er liquiditeit was opgesloten voor het project, waarna we een nieuwe golf van kopers voor de munt konden zien. Read also : Dit kan ervoor zorgen dat de cryptomarkt crasht!. De lock-in periode van één jaar is voor hen een garantie in geval van een intrekking of een prijsdump.

Het officiële Battle Infinity Telegram groeide ook snel na de vermelding – van 22.500 naar meer dan 25.500 leden. Dat zijn er nu bijna 30.000 en elke dag komen er nieuwe bij.

Het is een goed teken dat de Battle Infinity-community zo snel groeit, en het lijkt erop dat de toekomst van het project er rooskleurig uitziet met het opgehaalde kapitaal en de behaalde successen. We kijken ernaar uit om de roadmap en diverse functies verder uit te rollen!

Achter de prijsprognose: wat is papierhandel of virtuele investering?
See the article :
Papierhandel of virtueel beleggen in aandelen wordt steeds populairder. We leggen uit…

Zelf Battle Infinity (IBAT) Kopen

Zelf Battle Infinity (IBAT) Kopen

Momenteel is het kopen van Battle Infinity van PancakeSwap de enige optie om de pas te kopen. Gebruik de bovenstaande link, die naar de officiële pool gaat. On the same subject : Is beleggen in aandelen of crypto riskant? Het valt wel mee, vinden deze studenten – Vox magazine. Battle Infinity heeft ook aangekondigd dat er binnenkort meerdere exchanges zullen volgen. Door de munt daar beschikbaar te stellen, kunnen meer mensen worden bereikt.

FOMO? Gebruik dan je crypto wallet om een ​​positie in te nemen bij PancakeSwap. Als je liever wacht en IBAT koopt op een andere beurs, houd dan het bovenstaande Telegram-kanaal van Battle Infinity in de gaten. Dit is waar alle grote aankondigingen eerst komen.

Is nu de beste ruil voor bitcoin prijs?
This may interest you :
Welke crypto gaat stijgen 2023? Welke valuta gaan omhoog in 2023? Bitcoin…

Veelbelovende Pre-Sale: Tamadoge Nadert Laatste Fase

Veelbelovende Pre-Sale: Tamadoge Nadert Laatste Fase

Heb je de Battle Infinity-voorverkoop gemist en ben je op zoek naar andere nieuwe crypto-voorverkoop die mogelijk veel potentieel heeft? Dan is de Tamadoge presale misschien iets voor jou. Dit project wordt algemeen aangehaald als een crypto die een kans heeft om te exploderen.

Tamadoge is een ERC-20-token dat nostalgie van Tamagotchi-games, pixelart en meme-munten combineert in een eigen play-to-win-game. Hier zorg je voor je eigen digitale huisdier, van baby tot volwassene. Hierna kun je de Tamadoge laten concurreren met andere Tamadoge, en als je goed presteert, ontvang je beloningen in de vorm van cryptomunten.

De voorverkoop van Tamadoge is vergelijkbaar met Battle Infinity eerder deze maand. Ook Tamadoge gaat sneller dan verwacht naar de veiling. De prijs bij de notering zal naar verwachting hoger zijn dan tijdens de voorverkoop, en steeds meer investeerders besluiten een deel van hun geld op TAMA te zetten.

Vreemd? Meer informatie is beschikbaar op de Tamadoge-website.

Het bovenstaande artikel is een ingediend stuk en valt niet onder de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen. De informatie en suggesties op deze website zijn alleen voor educatieve doeleinden.

Koen K.