Adviseur Klantenservice Bedrijven Eindhoven/Rotterdam/Amsterdam/Deventer

Hypotheek Acceptant Amersfoort
oktober 11, 2018
Schadebegeleider – Eindhoven – 36 uur
oktober 16, 2018

Adviseur Klantenservice Eindhoven/Rotterdam/Amsterdam/Deventer

Maak jij graag klanten blij? Kom dan als Adviseur Klant Worden Bedrijven de  Klantenservice versterken!

Je functie

Stel je eens voor…
… dat jij ervoor zorgt dat onze startende zakelijke klanten zich volledig kunnen richten op dat waar zij goed in zijn: ondernemen. Zij blij, jij blij! Met jou erbij als Adviseur Klant Worden Bedrijven maken we dit samen mogelijk. Zeker als jij jouw expertise over zakelijke rechtsvormen en structuren van ondernemingen inbrengt. Je stelt de juiste vragen en vraagt waar nodig door, zodat je snel samen met de klant helder hebt welke informatie of ondersteuning er precies nodig is. Bij complexe zaken kun je rekenen op collega’s met specialistische kennis. Zo weten onze zakelijke klanten tot in detail hoe zij hun bankzaken moeten regelen … kan jij het je nu beter voorstellen?

Impact creëren
• Je maakt klanten blij! Wees hét visitekaartje van de bank en beantwoord vragen van startende zakelijke klanten via telefoon, chat en mail.
• Je helpt klanten graag! Adviseer startende ondernemers als het gaat om betalen, sparen en verzekeren. Van het aanvragen van een nieuwe rekening tot het opvoeren van een nieuwe klant volgens de richtlijnen van CDD.
• Je signaleert kansen! Creëer mogelijkheden voor een nóg beter advies. Herken de vraag achter de vraag en durf dit met jouw gezonde dosis lef bespreekbaar te maken.
• Je werkt aan je eigen ontwikkeling! Blijf jezelf elke dag ontwikkelen door te doen en feedback te vragen.

Met elkaar
Samenwerken is de manier waarop we werken. Ons team van adviseurs, specialisten en teamcoaches bundelt de krachten om klanten zelfverzekerd financiële keuzes te laten maken. Voel jij je aangesproken en wil je hieraan bijdragen, dan ben jij de persoon die wij zoeken. Met jou erbij als Adviseur Klant Worden Bedrijven staat de teller van het team op 125 diverse collega’s.

Met jouw talenten
Natuurlijk ben jij nieuwsgierig, enthousiast, een ster in communicatie en inzetbaar tijdens weekenden. Juist die eigenschappen maken jou tot een goede Adviseur Klant Worden Bedrijven, zeker in combinatie met:
• een afgeronde Hbo-diploma;
• een diploma Wft Basis, Wft Schade Particulieren en Wft Schade Zakelijk voor start;
• CDD ervaring;
• bancaire ervaring in het zakelijke segment.

Bij de bank
Dat de bank een financiële dienstverlener is voor 7,1 miljoen klanten in 46 landen, wist je vast al. Weet je ook dat we met elkaar werken aan een betere wereld? Dit doen we op 101 manieren zoals:
• Wij delen graag onze kennis over duurzame, financiële oplossingen. Zo geven we bijvoorbeeld een korting aan zakelijke klanten die een duurzaam keurmerk voeren.
• Met de bank Foundation stimuleren we organisaties die sociaal ondernemen. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen zo de kansen die ze verdienen om volwaardig mee te draaien in onze maatschappij.

Laten we kennismaken
Ben jij hem/haar? Onze nieuwe collega die de bank wil versterken als Adviseur Klant Worden Bedrijven? En zo het verschil maken voor jezelf, onze klanten én de maatschappij? We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam of Deventer.

Jouw bagage

Harde eisen:
· Hbo-diploma;
· Wft Basis, Wft Schade Particulieren en Wft Schade Zakelijk;
· Rabobankervaring
Nb: mensen zonder Wft Schade Zakelijk mogen wel reageren, maar moeten voor de start hun Wft behaald hebben.

Zeer gewenste eisen:
· CDD ervaring;
· Bancaire ervaring in het zakelijke segment.

Overige informatie 

Werklocaties:
Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Deventer.
Men mag bij de sollicitatie voorkeur opgeven van de werklocatie, wij gaan ons uiterste best doen om de voorkeuren ook te realiseren. Hierbij gaan de interne kandidaten voor op de andere kandidaten.

Info over opleiding:
Start & duur opleiding:
Maandag 3 december in Amsterdam of in Eindhoven. Dit is afhankelijk vanwaar de meeste medewerkers vandaan komen.
De opleiding duurt 2 weken.
Inhoud opleiding: Dit zal een stukje maatwerk zijn, omdat er zeer waarschijnlijk verschillende niveaus gaan starten in deze klas.
Tijden 9-17 uur, 4 dagen in de week.

De opleiding start 3 december en vindt plaats in Amsterdam of in Eindhoven, dit is afhankelijk van waar de meeste mensen vandaan komen.
Wanneer er al bank en RKS ervaring aanwezig zal de opleiding maximaal 2 weken duren. Wanneer er nog geen ervaring is, duurt deze langer, waarschijnlijk 1 tot 2 weken langer. Dit betreft maatwerk en gaan we bekijken als de kandidaten geworven zijn.
Als er een ervaren kandidaat is kan het ook zijn dat die persoon helemaal niet in de opleiding gaat, maar op de vloer wordt ingewerkt. Dan zou de startdatum ook al eerder kunnen zijn.

Selectiegesprekken:
– Eindhoven (2 nov): individueel van 09:30 tot 16:15 (45 min per gesprek)
– Rotterdam (6 nov): individueel van 09:30 tot 15:00u (45 min per gesprek)

Reageren of meer informatie?
Neem contact met ons op via recruitment@bpfinance.nl of via 026-7999099.
Je kunt reageren tot en met  29 oktober 2018